UnitedNations-masoni-istina-300x224Rečeno nam je da su Ujedinjene nacije (United Nations, UN) međunarodna organizacija kojoj je cilj omogućiti saradnju kroz društveni napredak, privredni razvoj, međunarodnu bezbednost i međunarodno pravo. Oni sami sebe promovišu kao ugledno telo koje se hvata u koštac sa mirom, bezbednošću, razvojem, ljudskim pravima i dobrotvornim pitanjima. U takvoj situaciji nije iznenađenje videti UN na čelu svih međunarodnih sukoba i nestabilnosti, pošto im ovi događaji daju idealnu atmosferu za samopromociju kao nosioce svega što je unapred spomenuto.

Pod njihovu samopromociju, zapravo, ukazujem na UN–ovu upotrebu glavnih medijskih kuća, kao što je CNN. Njega poseduje Time Warner, koji je u vlasništvu JP Morgan Chase and Company i Dodge & Cox Inc, samo da navedemo neke od njih. Takođe, ima odabranu grupu direktnih vlasnika, kao što je Jeffrey L. Bewkes. On sedi u glavnom uredu Time Warnerovih tornjeva sagrađenih 2001. – zgrada namerno napravljenih da nalikuju na World Trade Centar u Njujorku, koji je nekad tamo stajao. Bewkes je takođe član Veća za spoljne odnose (Council on Foreign Relations, CFR) na čijem čelu su osnivači – porodice Rothschild i Rockefeller. Zapravo, velika većina glavnih medijskih kuća su članice CFR, kao i Trilateralne komisije (Trilateral Commission, TC). Drugi primer je Richard D. Parsons koji je služio kao predsednik Odbora Time Warnera od maja 2003. do januara 2009.

Trenutno je g. Parsons član Nadzornog Odbora i stariji savetnik u Fondaciji Rockefeller. Zatim, Frank J. Caufield, drugi direktni vlasnik Time Warner kompanije, takođe je član CFR–a. Dakle, CNN je u vlasništvu Time Warner Corp, koji je pak u vlasništvu pojedinaca i korporacija vođenih od par porodica. Ove porodice se sakrivaju iza korporacija koje vode, koristeći službenike i političare koje unajmljuju da obave njihov prljavi posao.

Nema potrebe posebno dokazivati da JP Morgan (glavni institucionalni vlasnik Time Warnera) ima veze sa porodicom Rockefeller, koja je, takođe, igrala veliku ulogu u kreaciji Sistema federalnih rezervi 1912. godine. A kakve veze to ima sa Ujedinjenim nacijama? Pa, isti oni koji poseduju sve naše vodeće medijske kuće, takođe vode (a i stvorili su) Ujedinjene nacije. Vlasnici Ujedinjenih nacija koriste svoje medijske mreže kako bi uticali na percepciju milijardi ljudi. Ne puno ljudi zna da su naše vodeće medijske kuće u vlasništvu manje od 5 multinacionalnih korporacija, te sve ove medijske kuće imaju veze sa porodicama Rothschild i Rockefeller.

Ako zaronite još malo dublje, te iste korporacije su direktno povezane sa suzbijanjem tehnologija čiste energije, kao što je General Electric. Još veza može biti obelodanjeno u medicinskoj i industriji hrane. Naša planeta je u vlasništvu male skupine porodica i korporacija koje one vode; ovo više nije tajna, niti je teorija zavere. Postaje očigledno da ovi “ljudi” nemaju najbolje namere.

Liga naroda. Sporazum u Versaju.

Preteča Ujedinjenih nacija bila je Liga Naroda. Ona je stvorena Sporazumom u Versaju 1919. godine. Mnogi veruju da je ideja stvaranja UN–a bila posledica Drugog svetskog rata, no nije. Plan za globalnu kontrolu kroz dobro zamaskirano telo mira je započelo mnogo pre 1945. Liga naroda je bila međuvladina organizacija stvorena na mirovnoj konferenciji u Parizu koja je okončala Prvi svetski rat. Razvoj međunarodnih organizacija kao posledica sukoba je način prevare. UN je stvoren 1945. kao posledica Drugog svetskog rata. Svaku put kad se dogodi globalni sukob, nešto se stvori iz tog sukoba kako bi dalo iluziju da sve što je stvoreno iz tog sukoba je direktno rešenje za taj sukob. Jeste li ikad pomislili da su oni koji su kreirali sukob su zapravo oni koji rade to kako bi predložili rešenje? Koja bi to prevara bila, zar ne? Koji trik, koristeći i kontrolišući našu volju.

Predajemo našu volju onima koji gledaju kako će nas iskoristiti, onima koji nisu u službi drugih, već samih sebe. Porodica Rockefeller je stvorila Ligu naroda, a oni su odgovorni i za finansiranje cele te operacije. U isto vreme, razvijena je Međunarodna organizacija rada koju su uveliko finansirale porodice Rothschild i Rockefeller. Jasno je da su ove porodice kreirale i Ujedinjene nacije i da bez njih razvoj ove globalne organizacije ne bi bio moguć.

Iste grupe koje su osnovale nacističku Nemačku su kreirale Ujedinjene narode. Obe strane u ratu su bile osnovane od iste grupacije.

Ključno pitanje koje moramo sebe zapitati kada dolazimo do međunarodnih vladajućih tela je, ko je glavni? Ko donosi sve odluke? Koje veze mogu biti stvorene između Ujedinjenih naroda i ostalih glavnih vladajućih institucija planete Zemlje? Koliko često sebi postavljamo ta pitanja? Koliko često povezujemo ovakve stvari? Ako su Ujedinjene nacije stvorene zbog mira i stabilnosti u konfliktno ratno vreme, zbog čega su iste stranke sponzorisale obe ratne strane? Je li to bilo samo zbog profita ili zbog toga što su želeli izazvati rat, da bi stvorili vladajuća tela koja će kontrolisati celu planetu?

Ujedinjene nacije su se razgranale u Svetsku zdravstvenu organizaciju, koja ima unutar sebe ostale grane kao što su Codex Alimentarius i Administracija hrane i lekova. Ovde govorim i o Paulu M. Warburgu, rođenom Nemcu i bankaru koji je bio postavljeni član Sistema federalnih rezervi, u odboru guvernera. Zar nije Sistem federalnih rezervi američko telo? On je bio uveliko uključen u stvaranje Federalnih rezervi dok je njegova porodica bila povezana sa I.G Farben. To je bila najveća hemijska kompanija na svetu u ono vreme, i jedan od najvećih industrijskih uspona uz Rokfelerov Standard Oil Company i General Motors. I.G Farben je bio odgovoran za brojne ratne zločine, snabdevao je naciste oružjem, čak sponzorisao Nacističku stranku. Zbog čega bi Sistem federalnih rezervi i porodica Rockefeller bili povezani sa I.G Farben? Zar nisu Federalne rezerve američki entitet? Zar nisu oni, takođe, osnovali Sjedinjene države?

Paul Warburg i njegova porodica su bili umešani u kreiranje Federalnih rezervi, a ujedno su bili i na čelu I.G Farbena, kompanije koja je podupirala Nacistički pokret. Dakle, što se tu događa? Postoji mnogo dokaza koji pokazuju da je obe strane u Drugom svetskom ratu finansirao isti izvor. Federalne rezerve su još uvek u uskoj vezi sa familijom Warburg, koja se transformisala u nekoliko multinacionalnih kompanija i finansijskih institucija, kao što je Warburg Pincus.

Nije tajna da je porodica Bush takođe profitirala od rata. Da li ste znali da je porodica Bush takođe imala članove koji su bili povezani sa Federalnim rezervama, i da su uskoj vezi sa porodicom Rockefeller? Nije tajna da je predsedništvo oduvek bilo povezano sa Federalnim rezervama. Prescott Bush je čak radio za naciste, radio i profitirao od kompanija koje su finansirale Hitlera. Sa svim ovim vezama, lako je uvideti da su pravi osnivači Ujedinjenih nacija (ako sledite trag novca) povezani sa mnogim neljudskim postupcima. Zbog čega ste uvereni da je to danas prestalo? Šta ako vam Ujedinjene naciji daju iluziju mirotvorne organizacije, da bi zapravo stvarale haos i strah i da bi ispunile ciljeve zacrtane davno pre našeg rođenja?

Kako nas UN mogu, na primer, štititi od rudarskih korporacija koja čine zverstva širom sveta, kad isti oni koji su osnovali UN poseduju sve glavne rudarske korporacije, kao što je Rockefeller Hughes Corporation? Istražite sami učešće porodice Bush i ostalih familija u globalnim ratnim i finansijskim kretanjima! Imajte na umu da sam koristila samo par primera i veza u ovom članku, a da postoji strašna količina koju možete iskopati sami ako ste izazvani na dalje istraživanje.


Izvor: Vaseljenska TV

Ostavite komentar

Ostavite komentar na Ko kontroliše Ujedinjene nacije?

* Obavezna polja