haarp04Obaveštenje građanstvu:

Ako primetite da se dešavaju sledeće stvari:

1. Boli vas glava, često propraćena i mučninom u stomaku, a lekovi baš i ne pomažu osim bogaćenju farmaceutske indurstrije,

2. Dese vam se nagoni iznenadnog plača, a kod hipersenzitivnijih osoba pojačan osjećaj beznadežnosti, teskobe, depresije,

3. Traju višednevne padavine (kiša ili sneg) koje ne uspevaju predvideti zvanični meteorolozi, eventualno poneki izuzetak jako dobro obaveštenog ili totalno neobaveštenog meteorologa rođenog pod srećnom zvijezdom,

4. Desi se zemljotres u širem reonu potopa, nakon njegovog prestanka, moraćete trpiti bol koji će potrajati sve dok ne isključe sistem Harfa (H.A.A.R.P).

Ko ima oči neka gleda priložene fotografije. A kako će čiji mozak da procesira viđene informacije i do kakvog će zaključka doći, to je već problem svakoga ponaosob. Fotografije sam lično napravio jedno predvečerje u sarajevskom naselju Grbavica i nisu prepravljanje u programima za obradu fotografija. Starijeg su datuma, pošto su mnogim duže vremena nuđene na objavljivanje, ali ova tema očigledno nije poželjna, tako da slike kao ni priloženi video nisu baš novijeg datuma, ali se savršeno uklapaju u priču o Harfi, pošto su aktuelne i dan danas.

Na slici broj 1. se vidi nebo iznad nebodera na Grbavici. Rešetka napravljena od zagonetne materije ispuštene iz aviona je očigledna. Inače nije poznato da putnički avioni iznad Sarajeva lete ovako pravilnim putanjama. A i vek trajanja ovih tragova što su ostali iza aviona bio je neuobičajeno predugačak.

Na slici broj 2. se vidi isto to nebo, ali za teoretičare nezavera se pojavio kao bogomdan pravi putnički avion (zaokružen crveno) koji je upravo prolazio nebom dok sam fotografisao ove tragove na nebu i vidi se pravi trag kondenza koji nastaje kao posledica rada mlaznog aviona i vidi se njegova dužinska kratkoća kao i kratkoća vremenskog trajanja. Ne znam šta će ko zaključiti na osnovu ove slike, ali ja sam zaključio da ovi tragovi nikako nisu istog hemijskog sastava.

slika123

Na slici broj 3. se vidi avion koji uopšte ne liči na putnički kako iza sebe ostavlja veoma izdašan hemijski trag. Imam veoma amatersku fotografsku opremu pa fotografije nisu zadovoljavajućeg kvaliteta, ali mogu veoma dokumentativno poslužiti kao ilustracija uz ovaj tekst.

Kao posledica ove aktivnosti sledećih dana se desio efekat staklene bašte u Sarajevu, što je logično pošto se na nebu stvorio tanak film od hemijske materije ispuštene iz aviona koji je učinio da se nebo ne plavi i da bude u višednevnoj izmaglici, baš kao ispod mat-najlona u običnoj staklenoj bašti. Zbog toga se desila i najezda mušica koju sam takođe snimio video kamerom kvaliteta već objašnjenog u prethodnom tekstu, ali to nije smetalo da se ovaj video snimak pojavi na glavnom beogradskom i podgoričkom dnevniku. Nisam obavešten sa njihove strane da mi je video emitovan, ali prijatelji su me o tome izvestili naknadno. Ovo je video na kojem može da se vidi oblak mušica koje su sumanuto letele unaokolo i one neprijatno iznenađene iznenadnim svojim pojavljivanjem na svetlu dana. Ovo je izgledalo tako kao da se radilo o mećavi:

Pošto je ova tema nepoželjna za medije, mediji ili ignorišu pisanje o ovoj problematici ili zamajavaju javnost neozbiljnim tvrdnjama, poput članka „Mušice stigle iz Afrike“ koji ovu problematiku obrađuje na nestručan i neodgovoran način.

Veoma je zanimljivo kako je novinar ili glavni urednik zamislio da mušice lete od Afrike do Sarajeva, koliko im života i hrane za taj podvig treba. Verovatnije je da su doputovale avionom sa slike broj 3. ali ne iz Afrike, nego sa nekog nama veoma bliskog aerodroma. Teško da su doletele same.

clanak-musice

Radnja zaprašivanja neba, velikoj većini ljudi, nepoznatom supstancom, je samo deo većeg i složenijeg projekta menjanja klime na Zemlji, koga teoretičari nezavera nazivaju „Globalno zagrejavanje Zemlje“.

Druga radnja u sklopu ovoga projekta je antenski sistem Harfa (HAARP), koji odašiljanjem određenih frekvencija greje određeni deo jonosvere i izaziva njeno podizanje, gde se gomila nakupljena vlaga i onda se okida njeno izlivanje i zato nam se dešavaju višednevne padavine koje meteorolozi ne mogu  da predvide pošto ih niko ne informiše kada će biti uključen sistem Harfa. Hlađenje tj. spuštanje jonosvere izaziva zemljotres u šta smo se sami mogli uveriti.

Na sledećem videu možete pratiti ekipu prnicljivih ljudi, kako dolaze do interesantnog otkrića gdje se nalazi antena Harfa sistema. Ko misli da se radi o antenskom sistemu mobilne telefonije, neka se sjeti gdje je još vidio na terenu da se drugi antenski sistemi mobilne telefonije kamufliraju:

Rad ove antene se može pratiti i na sajtu Hidrometeorološkog zavoda Srbije.

Prilažem uz ovaj tekst nekoliko jako interesantnih slika o aktivnosti antene. Antene neusmerenog tipa imaju zračenje oko sebe u koncentričnim krugovima čiji prečnik i ponavljanje zavise od frekvencije emitovanja. I to se jako dobro može videti na slijedećim slikama, slika 1. je skinuta sa spomenutog sajta, a radi očiglednosti na slici broj 2, koja je isečak slike broj 1, je crvenim podebljana granica jednog od krugova kako bi se lakše mogao odrediti centar kružnice tj. centar zračenja u kome se nalazi antena.

slika1-2

slika2-2

Rad ove antene se dakle može pratiti na sajtu Hidrometeorološkog zavoda, a kada će antena biti uključena teško je prognozirati. Možda je slučajnost, a možda i nije, da stranica sajta nije radila tokom poslednjeg potopa koji nam se spremao, a koji i nije baš uspeo, nešto se desilo nepovoljno, pa je umjesto četiri dana trajao samo dva. Ako laže koza, ne laže rog, kaže stara srbska izreka, pa ko ne vjeruje riječima evo mu slika neka vidi sam:

slika3-2

Interesantna je bila i slika neba za vreme posete Putina Beogradu, gde se vidi neki problem sa radarom, pa za one koji se vole baviti nagađanjem pretpostaviću da je neko organizovao kišu za doček, a onda je neko nekakvim kontramerama delovao da kiša stane, a radar kao radar poludeo od svega toga pa se sav izgubio u problemu, što se može videti po zracima na slici.

slika4-2

Sledi niz slika aktivnosti gde su vidljivi koncentrični krugovi po kojima se formiraju oblaci što prirodnim putem naravno da nije moguće, kao i prikupljanje vlage iz okoline i koncentrisanje u jedan reon. Da li je projekat „Beograd na vodi“ sarkazam?

Svako može da prati snimke situacije neba i da pravi za sebe arhivu snimaka. Radi dokumentarne vrednosti potrebno je imati celu sliku sa datumom i vremenom kao na donje dve slike, pa ako neće niko zvanično da nam saopšti o čemu se radi nad našim glavama i životima, moraćemo sami da se samoorganizujemo i sami istražujemo evidentno jako problematičnu problematiku koja nas je snašla, a ni sami ne znamo zašto.

slika6-2

Naravno da suma vlažnosti na Zemlji mora biti konstantna, pa kada je skoncentrišete na jednom mestu desi se nedostatak na drugom, tako da je vest sa donje slike sasvim logična, dok neke potapaju, neki drugi imaju sušu.

dodik-vreme-afrika

Zvanični stav je da je to posledica normalnih klimatskih promena kroz koje Zemlja prolazi periodično, ali očigledno da postoje i „nenormalne“ klimatkse promene kroz koje Zemlja ne bi prolazila da neki ljudi nisu ovladali Teslinim tehnologijama.

Obrada – CEOPOM


Izvor: Srpski kulturni klub

Ostavite komentar

Ostavite komentar na Sistem Harfa (HAARP) na našim prostorima

* Obavezna polja