Dragan 12Bez obzira što je prestolonaslednik koji najduže čeka krunu u dugoj istoriji britanske monarhije i što je izvesno da nikada neće postati kralj (čak i da kojim čudom nadživi svoju majku Elizabetu II, koja kao da prkosi biološkim zakonima, novi monarh će postati njegov sin Vilijem) poseta princa Čarlsa nekoj zemlji predstavlja mnogo više od pukog protokola i prvorazredni je diplomatski, pa ako hoćete i političko-ritualni događaj. Jer, Vindzorovi su sve, samo ne vladari bez vlasti, ili moćnici bez moći. Tajanstvena mreža naslednih prava, krvnih veza i fininansijskog uticaja čini ih jednom od najuticajnih porodica na planeti, fizičkim vlasnikom više od dve trećine američke teritorije i centrom crnog plemstva koje kreira i usmerava savremene globalističke procese trasirajući mapu unipolarnog sveta.

Otuda, prenebregavati politički značaj i sadržaj posete Princa od Velsa i svoditi je na puko ceremonijalno šetkanje može samo onaj ko ne razume šta se u svetu dešava, ili se zbog nečega pravi da to ne razume. Baš kao i onaj ko princa Čarlsa naziva „prijateljem Srba“.

No, da krenemo redom.

BRITANSKA KRUNA I BRITANSKA POLITIKA U ODNOSU NA SRBIJU

Uvreženo mišljenje da je britanska kraljevska porodica samo nemi posmatrač politike svoje Vlade nema previše utemeljenja u stvarnosti, posebno kada su u pitanju diplomatske aktivnosti (spoljna politika). Britanski monarh (kraljica Elizabeta II) i prestolonaslednik (princ Čarls) dobijaju na dnevnom nivou sve važne državne papire i poverljive izveštaje i potpuno su u toku sa planovima i aktivnostima britanske politike, na koju svakako vrše diskretni uticaj. Pri tome, podrazumeva se, britanska politika služi britanskoj Kruni, a ne obrnuto.

Konkretno, princ Čarls, iako verovatno nikada neće zasesti na presto, obavlja otprilike polovinu državničkih dužnosti britanskog monarha (svoje majke), u šta spadaju i posete drugim državama, na koje se, prevashodno zbog vremešnosti, Kraljica retko odlučuje. U tom kontekstu davno su prošle godine kada je princ Čarls putovao turistički, jureći za hirovima svoje ekstravagantne supruge, ledi Dijane.  Danas su putovanja Princa od Velsa(1) obično državnička i u funkciji strateških (globalnih) interesa Londona, za koji nikada ne smememo zaboraviti da predstavlja ne samo centar oronule britanske imperije već i mozak savremenog globalizma. U tom smislu, državne posete princa Čarlsa su  “u krajnjoj nadležnosti Forin ofisa, odnosno britanske vlade i bez njihovog odobrenja i osmišljenosti – u prevodu na stvarni jezik – bez jasnog političkog i državnog cilja, Princ od Velsa više nigde i ne putuje”(2). U tom smislu, njegova prva poseta Srbiji, od kada je postala samostalna država, nije izuzetak, tim pre kada se uzme u obzir da je ona samo deo njegove balkanske turneje, na kojoj će posetiti još Hrvatsku, Crnu Goru i Kosovo.

Dakle, šta god da jesu konkretni ciljevi posete Princa od Velsa Srbiji (o tome više u nastavku teksta), ne možemo ih posmatrati drugačije nego u kontekstu opšte politike britakske Krune na ovim prostorima koja ima svoj kontinuitet i konzistentnost. Pri tome bitno je da se shvati kako nema, nije bilo, niti može biti, stvarne disharmonije u interesima britanske Krune i politike njene vlade.

Ovo naglašavam s toga što je manipulativni Vučićev režim, jakom medijskom kampanjom, pokušao da princa Čarlsa predstavi kao prijatelja Srbije, srpskog naroda i srpske vere, sa jasnom namerom da popravi negativni imidž Britanije u srpskom javnom mnjenju. Naime, jedna od posledica debakla britanske anti-srpske inicijative o Srebrenici u OUN, za koji je zaslužna Rusija, bila je razotkrivanje podmukle anti-srpske politike koju je ova zemlja vodila ne samo u ratovima devedesetih, već i kroz čitavu istoriju Srbije kao države. To je svakako imalo veoma negativan odjek u srpskoj javnosti, a neadekvatno ponašanje britanskog ambasadora u Beogradu, Denisa Kifa, tom prilikom stvorilo je imidžu Britanije dodatne probleme. Otuda je medijsko predstavljanje princa Čarlsa kao prijatelja Srbije manipulativni pokušaj Alistera Kembela, šefa Vučićevog spin-štaba, da popravi opšti imidž zemlje iz koje potiče.

Ali, princ Čarls nije prijatelj Srbije! On je naš neprijatelj!! Istorijski. Politički. Biološki. On je predstavnik britanske Krune, a od Berlinskog kongresa 1878, kada je Srbija priznata za nezavisnu državu, do dana današnjeg, kada se Srbija razbija i okupira, anti-srpska konotacija britanske politike ne bi mogla postojati da na tome nije insistirala britanska Kruna. U pogledu krajnjih ciljeva, u odnosu na Srbe i Srbiju, nema razlike između krvavih ruku Tonija Blera i donacije Hilandaru princa Čarlsa (što ćemo dalje u tekstu posebno pojasniti).

princcarls-jahjaga

CILJEVI POSETE PRINCA ČARLSA SRBIJI

Naravno, popravljanje poljuljanog imidža Britanije u Srbiji, mada nije nevažno, svakako nije primarni cilj posete prestolonaslednika sa najdužim stažom u istoriji britanske Krune, posebno kada se uzme u obzir njegova balkanska ruta. Nažalost, istorija nas uči da prave ciljeve britanske politike obično spoznamo tek kada nas lupe po glavi, pa slično treba očekivati i ovoga puta. No, ipak, zašto ne pokušati malo zaviriti iza vela gustih londonskih magli…?

Počećemo od toga da je poseta princa Čarlsa (njen tok i protokol) dogovarana direktno između Forin ofisa i Beograda, bez ikakvog protokolarnog učešća naše ambasade u Londonu, što je svakako veoma neuobičajeno. Moguće je kako je to posledica već mnogo puta pokazane Vučićeve diplomatske neotesanosti i želje za soliranjem, ali moguće je i da u tome ima dubljeg smisla. U svakom slučaju dobro je da se zna kako je ova „neuobičajenost“ registrovana.

Sledeće što ćemo zapaziti jeste da Princ od Velsa, prvi put protokolarno posećuje Kosovo kao nezavisnu državu (njegova prva poseta južnoj srpskoj pokrajini bila je 1999. kada je posetio britanski kontigent u sastavu KFOR-a i time praktično dao podršku nelegitimnom i zločinačkom bombardovanju SR Jugoslavije). A mudro je uočiti i činjenicu da protokol posete Vojvodini ukazuje da je i severnu srpsku pokrajinu tretirao kao posebnu teritoriju, mada ne direktno.

Lako je registrovati i da su sve zemlje na balkanskoj turneji Princa od Velsa (Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Kosovo), zapravo federalne jedinice bivše SFRJ, za čiji je nestanak u krvi najodgovornija upravo Britanija, odnosno njena diplomatija (proces je usmeravao direktno Lord Karington). Ali, gde je Makedonija? Sprema li nam podmukla britanska kruna novi tajni projekat koji će nam uzeti sve ono što Jugoslavija nije?

Moguće. Teško da će Britanija ikada imati bolju priliku za tako nešto nego danas. Iako se duboko klanjaju Americi, i Vučić i Edi Rama produkti su britanske službe MI-6, imaju slične karijere, usmerava ih isti „savetnik“ Toni Bler, medijski spinuje isti čovek Alister Kembel. Uostalom, ne gradi Vučić autoput za Tiranu, o našem trošku, tek onako.

Da, sasvim je moguće, da je to deo Čarlsove misije. Uostalom, princ Čarls udostojio je prvog glasnogovornika te ideje sa ovih prostora, Igora Lukšića, crnogorskog ministra spoljnih poslova, da baš on bude domaćin prijema u njegovu čast (a ne recimo predsednik države ili vlade). Ali, neka o tome razmišlji srpska patriotska opozicija, ako je uopšte ima. A ova analiza krenuće u drugom smeru. Opipljivijem a zanimljivijem. Krenuće u odgovor na jedno sasvim logično pitanje – postoji li neki zajednički imenitelj koji povezuje sve četiri posete Princa od Velsa na njegovoj balkanskoj turneji?!

Postoji. Ali, njega nećemo naći ni u diplomatiji, ni u tajnim političkim projektima. Naći ćemo ga tamo gde ga najmanje očekujete. U veri! O, kako malo poznajemo Vindzorove!

princ-carls-aleksandar-vucic-foto-vlada-srbije-1458162393-865509-700x473

PRINC ČARLS I STVARANJE JEDINSTVENE SVETSKE RELIGIJE

Započećemo ovaj deo teksta sa po jednim citatom iz svake federalne jedinice bivše SFRJ koju je na svojoj balkanskoj turneji posetio Princ od Velsa:

 • HRVATSKA – Kako je ranije najavljeno iz britanske ambasade u Zagrebu, princ od Velsa, koji već godinama radi na ohrabrivanju međureligijskog dijaloga i većeg razumevanja među različitim religijama, u Osijeku će prisustvovati sastanku predstavnika različitih religijskih i etničkih lokalnih zajednica. Sastanak organizuje osječki Centar za mir i nenasilje, uz podršku britanske ambasade.(3)
 • SRBIJA – Britanski prestolonaslednik princ Čarls, u pratnji ambasador Velike Britanije u Beogradu Denisa Kifa, u Konaku kneginje Ljubice učestvovao je u međureligijskom dijalogu predstavnika hrišćanskih, islamske i jevrejske zajednice u Srbiji. Sastanku su prisustvovali i patrijarh srpski Irinej, muftija Muhamed Jusufspahić, rabin Isak Asijel, Ivica Damjanović kao predstavnik beogradskog nadbiskupa i velečasni Robert Foks u ime anglikanske crkve.(4)
 • CRNA GORA – Princ Čarls će u Vladinom domu obići neke od najpoznatijih, hrišćanskih relikvija, poput ikone bogorodice Filarmose i razgovarati sa lokalnim ikonopiscima. (5)
 • Princ Čarls će otputovati u Prizren, gde će s Jahjagom prisustvovati međuverskoj konferenciji koja se organizuje u saradnji sa Vladom Kosova.(6)

 Dakle, međuverske konferencije su tačka koja spaja sva odredišta na balkanskoj ruti Princa od Velsa. Održao ih je svuda gde je boravio, osim Crne Gore (očigledno izbegavajući moguće konfliktne situacije koje prate delovanje raskolničke tzv. Crnogorske Pravoslavne Crkve), a moćna propagandna mašinerija koja ga je pratila uporno je isticala njegovu navodnu posvećenost miru, verskoj toleranciji i boljem razumevanju među ljudima različitih konfesija. Prema potrebi, lansirane su i priče o njegovim pravoslavnim korenima, novčanom prilogu Hilandaru, zanimanje za istovetnu suštinu različitih religija. Sve u formi tačno, sve u suštini lažno! (Posebno želim da istaknem da njegovo interesovanje za srpske relikvije i manastire dolazi sa nivoa crnog inicijanta koji ih posmatra kao mesta moći čiju božansku snagu želi da upije, što se naravno ne može desiti. U tom smislu treba posmatrati i njegov prilog Hilandaru – kao pokušaj trgovine sa Bogom).

Princ Čarls rođen je kao britanski prestolonaslednik. Vindzor. Kao takav, on je po rođenju pripadnik Crnog plemstva, kao dečak učesnik porodičnih satanističkih rituala, kao mladić inicijant nekoliko okultnih loža a kao zreo čovek jedan od vladara iz senke, bez obzira da li će ikada formalno postati nosilac britanske Krune. Njegovo interesovanje za religiju može biti na nivou vrhunskog obrazovanja koje poseduje, iskustva okultnih inicijacija koje ima i literature, a proizilazi iz okvira projekta koji mu je poveren. Taj projekat jedna je od najvažnijih faza u konačnom uobličavanju Novog svetskog poretka – STVARANJE JEDNE SVETSKE RELIGIJE koja će zameniti (asimilovati) sve ostale.

Projekat je formalno obelodanjen septembra 2014. godine kada je prilikom susreta sa Papom Franjom, bivši izraelski premijer i predsednik Šimon Peres, predložio formiranje Organizacije ujedinjenih religija ili „OUN religija“, kao nove globalne strukture koja bi doprinela okončanju svih ratova, a kojoj bi na čelu bio upravo Papa, kao najveći religijski autoritet. Naravno, ideja nije Peresova već je on bio samo “glasnik” projekta za koji se, kao baš tako uobličen, logistika priprema već preko dve decenije.

Princ-Carls-religijski dijalog

Primera radi, mnogi, ne znaju da je Toni Bler, nakon napuštanja premijerske funkcije 2007. godine, prešao u katoličanstvo (!) a samo dve godine kasnije (2009-te) pokrenuo organizaciju pod nazivom “Verska fondacija Tonija Blera” koja je kao svoju delatnost najavila izučavanje religija i promovisanje verske tolerancije.(7) Zamislite! Taj baš ne gubi vreme, u strateškom prestrojavanju. Ili je vojnik Imperije koji ne okleva u izvršavanju naređenja. Odaberite kako vam drago, suština je ista.

I gde je sada on, Toni Bler? Ovde, naravno. Već dve godine savetuje Vučića! A eto nam, sada, i Princa od Velsa, da nas uči razumevanju i verskoj toleranciji! Kojekude!

No, da se sa ove kratke digresije, vratimo na suštinu, na realizaciju projekta stvaranja Organizacije ujedinjenih religija i uloge koju u tome ima britanska Kruna. U trenutku kada je “glasnik” (Šimon Peres) navodno objavio “ideju” projekat je već bio u punom zamahu. Bukvalno pučem nad Benediktom XVI, upravljanje Vatikanom preuzeli su Jezuiti, poznati kao red tzv. “borbene i praktične crkve” kojima se pripisuje maksima “Cilj opravdava sredstvo”, što je i jedno od osnovnih načela savremenog globalizma. Novi Papa Franja odmah je proklamovao ekumenističku otvorenost, odnosno spremnost na dijalog sa drugim religijama, na platformi da im se garantuje nepromenjivost učenja pod uslovom da priznaju prvenstvo Pape. I to ide ubrzano. Svedoci smo niza susreta koje inicira Papa sa predstavnicima drugih hrišćanskih crkava i ostalih konfesija. “Pojavljuje se jasna konstrukcija. Papa će biti moralni autoritet za sve konfesije. Shodno tome, niče religijska osnova za novi globalni poredak. Svima će biti rečeno da je sa takvom konstrukcijom moguće učiniti kraj ratovima i haosu.”(8) A ratove i haos upravo stvaraju tvorci ovog projekta! Na taj način i formalno se potvrđuje ono što antiglobalisti govore već najmanje dve decenije – da Novi svetski poredak ima glavu u Londonu, veru u Vatikanu a mač u Vašingtonu!

U tom smislu veoma je bitno ideju o verskoj toleranciji promovisati na odgovarajući način i pripremiti raznoliku versku populaciju za „prijem“ ove ideje pre nego što primat Pape bude ispostavljen svetu kao jedina opcija. Oni sa kojima se princ Čarls susretao na svojim sesijama međureligijskog dijaloga biće nosioci te promocije u vremenu koje dolazi. Činjenica da se njihovom „mobilizacijom“ bavio on, a ne neko drugi ukazuje na značaj koji projekat uspostavljanja jedinstvene religije ima za savremeni globalizam, nakon svih geopolitičkih poraza koje mu je Putinova Rusija nanela prethodnih godina.

Jer, Princ od Velsa, čak i ako nije sama londonska glava Novog svetskog poretka, svakako jeste njen direktni opunomoćenik.

Zato, u post i molitvu Srbi. Dolaze teška vremena i još teža iskušenja. Đavoli nam zemlju pohode. Okrenite se Lazaru, a ne Vučiću, Nikolaju a ne Irineju, Rusiji a ne Britaniji. To je put našeg spasa i vaskrsenja. I zapamtite – NIŠTA nije gotovo, dok nije gotovo SVE!

_________________________________

 

Uputnice:


Izvor: Fond Strateške Kulture

Komentari

25 Komentara na Zašto nas je pohodio princ od Velsa

 1. Komentar od miodrag:

  KAKO, GLUVI , SLEPI I NEPISMENI SRBI OVO DA DOKUČE. NIKAKO! KONFORMIZAM I APATIJA SE UVUKLA U OVAJ NAROD KOJI ODAVNO BOLUJE OD LETARGIČNOG ENCEFATITISA. ZATO, MISLIM DA SMO NA OŠTROJ IVICI.

 2. Komentar od vera:

  Hvala za ovaj savrseno otvoren i tacan tekst, autoru, i za pouku na kraju istog.

 3. Komentar od Dzoni:

  A sta je to „fond strateske kulture“? Ko ga je osnovao? Sa kojim ciljem? Ko ga finansira? I sta uopste znaci „strateska“ kultura?

  • Komentar od dragan:

   Ah, Džoni,
   već dva puta sam Vam odgovarao na ova pitanja koja svake godine postavite po jednom. Sve odsovore imate na njihom sajtu u delu „O nama“. Ali, tekst Džoni, kako Vam se sviđa tekst?!

   • Komentar od Pčela:

    Kad kažete Rusija (posebno mi je u oči zapalo poslednjih par rečenica), šta tačno pod time podrazumevate? Jer, stvari su daleko od crno-belog. Putin nije ono što većina misli da jeste.

 4. Komentar od NOVICA:

  JEDNOM REČJU…OKUPCIJA.TEŽNJA ZA JOŠ JEDNOM KOLONIJOM,APSOLUTNI VLADARI,STRAH DA RUSIJA NE IZAĐE NA JADRAN.UNIŠTITI BIĆE SRBA I NA TAJ NAČIN VLADATI OVIM PROSTOROM.AKO SE POBUNE ŠIPTARI,POTURICE…UPOTREBITI SRBE…KONTROLISANI RAT.KOD NJIH JE MIR,SKUPLJAJU PAMET U SVOJU SLUŽBU I STVARAJU NEMIRE DALENO OD SEBE…NA TAJ NAČIN SU SVE JAČI I JAČI A MI SVE BEDNIJI.ZATO NAŠU MLADOST I PAMET USMERAVATI PREMA RUSIJI DA BISMO JEDNOG DANA MOGLI DA IM DAMO ADEKVATAN ODGOVOR.

 5. Komentar od Ivan:

  Engleskom od 19. veka vlada familija Rotsild i oni vode britansku politiku, i Rotsild je kralj Engleske. Otkada Rotsildi preuzimaju sve tokove novca u Britaniji oni postaju stvarni vladari Engleske. Rotsildi i nihovi agenti su pokupovali sve na Kosovu i direktni krivci za bombardovanje Srbije 1999. god/ Rotsildi, Rokfelerovi i Sorosi. Medlin Olbrajt, Holbruk, Kusner, Velsi Klark su svi Jevreji(Hazari, hazrskog porekla) kao i navedeni tajkuni i oni stoje iza unistavanja Srbije u sprezi sa anglosaksonkim i vatikanskim lobijem(sto ne znaci da treba da krivimo Jevreje, jevrejski narod, u pitanju su bankari i tajkuni< mnogi Jevreji kao Noam Chomski su borci protiv Novog svetskog poretka) Britanski kralj je sluga i piun, i sam us rodstvu sa Rotsildima.

 6. Komentar od SRBin:

  Potpuno se slazem sa svim sto je napisano u ovom tekstu, prava istina i pozadina dolaska britanskog princa.

  Zure da naprave jednu veru, da antihrist vlada svetom, ali nece im uspeti, mozda na kratko ali ce Isus Hrist, Rusija i pravoslavlje biti pobednici na kraju.

 7. Komentar od SRBin:

  Englezi nam nikad nisu bili prijatelji u proslosti a nece biti ni u buducnosti sigurno.

 8. Komentar od bole:

  boze dragi,,hocemo li ikada doci do pameti,,,. mozda kada nas vise kao naroda ne bude bilo,,.

 9. Komentar od Peća:

  Odličan vam je tekst Dragane.

  Ako dozvolite, izneo bih sva neslaganja koja imam sa vama po pitanju ovog teksta:
  – Engleska radi protiv Srbije od bar 18. veka.
  U sklopu njihovog upoznavanja sa Rusijom Ivana Groznog (oko 1550…) od ranije, a kada su i počeli da buše protiv Pravoslavne i Carske Rusije i samim tim Ruskog izlaza na Mediteran, a preko Ruskog brata Srpskog Pravoslavnog Naroda, koji je onda bio na celom Balkanu (bez Grka, Bugara, šiptara, ustaša, …).
  Znači berlinski kongres ~1878… je samo kap u moru.
  Npr ubistvo Karađorđa je zarad Turske koju je britanija podržavala kao branu Rusiji za izlaz na Mediteran…
  I kao branu da Bugarska i deo Rumunije budu u sastavu Srbije, a što je Car Aleksandar pre ubistva Karađorđa hteo!

  Loža ne može biti okultna (i samim tim i ne okultna)!
  Sve lože su OKULTNE, jer je masonerija OKULTIZAM, SUJEVERJE, ali i mafijašluk, nepotizam, itd…

  Tekst vam nije dugačak, a niko nije kriv mlađoj generaciji što sve hoće da sazna za 30 sekundi….

  Sa svime ostalim u tekstu se slažem, mada mi kao okupirani od 2000. nemamo razloga da se toliko jogunimo zbog posete okupatora, a pogotuvu da se tome čudimo.

  Ako budemo Boga Gospoda molili da nas spase iskreno i sa minimumom POŽRTVOVANJA, poslaće Bog Rusiju da nas oslobodi ovog crnog crnila…

 10. Komentar od stana:

  zadnji otkucaji casovnika. moramo se reorganizovati za odbranu . u protivnom cemo nestati.

 11. Komentar od Kosovac:

  Ovde se stvarno može naći dobri i razumljivi prilozi. Nije zasluga samo Fonda Strateške kulture, nego i autora Dragana Milašinovića.
  Uočavanjem verske komponente posete ovog princa, dobili smo saznanja koja mogu da nas brže dovedu do istine. Poznajući istinu, valjda ćemo se bolje izboriti.

 12. Komentar od Maj:

  Ako je ovo sto je napisano u ovom clanku i pola od toga istinito onda nam se lose pise ovo moze samo jedna svetska crvena revolucija da promeni i ocisti inace cemo svi postati generacijama samo robovi koji ce puniti dzepove ovoj bandi zlikovaca

  • Komentar od Peća:

   Istinito je sve, ali stvarna situacija je kud i kamo crnja.

   Masonerija – koju je novi poredak koristio kao špijune (pre svega engleske) u ratu protiv Carevina, danas je praktično smešna! Njenu ulogu preuzeli su mnogo bolji špijuni: SATANISTI I PEDERI (dođe mu isto).

   A od „crvene revolucije“ nema ništa. To je bila igra cionizma, a koju je Staljin prekinuo i samo je pod njim od crvenih bilo neke vajde (a ne štete). Danas je to dobro znati, ali to je zasluženo propalo.

   Bitka je uvek bila između Carevina, PRE SVEGA PRAVOSLAVNIH – Rusije i svetskog satanizma DEMOKRATIJE!

   Crveni su tu bili samo mamac demokratije (satanizma) da Carevinama oduzmu kontru demokratskim revolucijama. Jer je lakše sa komunistom (nevernik), nego sa pobožnim čovekom – Caristom.

   Duga priča.

   Inače, demokratija se hvali da je jača ekonomski od Carizma i komunizma!
   MALO MORGEN!
   Da nije bilo 1000 godina PLJAČKE (počelo sa pljačkom Carigrada…) i vučenja na „ostrvo“ blaga iz celog kolonijalnog sveta, mućak bi bio kapitalizam razvijeniji od BILO ČEGA! Već milijarde pobijenih, mučenih izrabljivanih, po svetu – eto to je „prednost“ kapitalizma (i nad komunizmom, a kamo li Carevinom).

   Po ZLIKOVŠTINI i ekonomskom NEUSPEHU, demokratiji (kapitalizmu, monarhizmu, republikanstvu, … i ostalim sinoninima), nema ravnog sistema. Zamislite standard britanije, a da se doda još koja milijarda Indusa, Kineza, Crnaca, koje su vekovima ubijali, tlačili i pljačkali. Čak je i Hitler malo dete za te zlikovce (koji su i njega napravili)…

  • Komentar od Peća:

   Zaneo sam se pa glavno zaboravih.

   Ne brini previše!
   Crkva Gospodnja će i paklena vrata nadvladati (antihrista), a kamo li ove podguzne muve i kokošare. Ako unište SPC, ostaje Ruska, ili Ruska zagranična, ili… ne sekirati se za to.

   Bog je svet Odlično Stvorio, tako da svo naše uništavanje nema protiv Boga šanse! Jedino ćemo mi ljudi sami sebe oterati u večnu Blagodet, ili večne muke – prema zasluzi, želji, izboru…

 13. Komentar od Stefika:

  Ne stvaraju rat ovakvi kao Čarls, već verski fanatici bilo koje veroispovesti. Što ateisti nikad ne prave gluposti, nego samo militantno religiozni ljudi?

 14. Komentar od Sl.Đ.P. Sl.P.:

  Koliko znam i vidim, a znanje sam sticao na jednom fakultetu i gledao svet zdravim očima – niti šta o ljudima znam niti sam za svoga života u njima video civilizovana i božja stvorenja ! I kako mi neumitno otkucava vreme bitisanja na ovoj lepoj planeti Zemlji, odlazim spokojno u nepostojanje ostavljajući ostatku sveta sva zla koja su do sada ljudi stvorili, ali bez nade da će ih ikada iskoreniti. Jer zlo je u genima, koji rađaju neograničenu podlost, zavist, kukavičluk, želju za vladanjem drugima, jer ti drugi tegle za one koji njima vladaju, na ovaj ili onaj način. I poruka svetu koji se rađa: čovek čoveku je uvek vuk, ali mnogima i nepopravljivi Englez!!!

Ostavite komentar

Ostavite komentar na Zašto nas je pohodio princ od Velsa

* Obavezna polja