keche-fr-2Napredna evropska javnost je veoma zabrinuta zbog protivljenja kosmetskih Srba da izađu na izbore zakazane za 3. novembar tekuće godine. Iako izgleda da će oni od tih izbora imati i jednu korist. Oni će se napokon osloboditi svoje srednjovekovne vlasti u lokalnoj samoupravi i ući će u civilizovani sistem pod rukovodstvom Hašima Tačija, koji će im obezbediti bukvalno sva ljudska prava.

I zaista, ako ozbiljno razmislite, od albanskih načelnika u srpskim gradovima i selima biće samo koristi.

Na kraju krajeva, kako je bilo ranije? Čvrst dosluh i korupcija između srpskih načelnika i njima potčinjenih. A sada neće biti nikakvog dosluha, nikakve korupcije. Neće to dozvoliti albanski šefovi, jer u nezavisnom Kosovu caruju red i zakonitost pod nadzorom evropskih otaca-osnivača uzornog poretka. A na čelu tog poretka stoji EULEKS.

Štaviše, Hašim Tači će svakom albanskom načelniku na severu Kosmeta dati automatsku pušku i minobacač. I samo ako neki Srbin pokuša sa podmićivanjem, on će odmah otvoriti vatru iz automata. A ukoliko prijatelji i rođaci kažnjenog korupcioniste izraze svoje neslaganje sa primenjenim merama, onda će načelnik upotrebiti minobacač.

Civilizovani Albanac ne treba da sa Srbima razgovara na drugi način. Samo automati i minobacači. Nije nikakvo čudo da su onako pažljivo čuvali Ivicu Dačića, koga su velikodušno, na jedan dan, pustili na Kosovo. Ipak je to svoj čovek. Sa svih strana je bio okružen momcima sa automatima, koji su imali naređenje – sve redom seći ako krene nešto naopako.

To je moju bolesnu maštu pobudilo na asocijacije iz perioda Drugog svetskog rata, ali se one zaista ne uklapaju u progresivni kurs Evropske Unije.

taci-dacic

Pa, na karaju krajeva, dobro je kad u zemlji caruju red i zakonitost.

Naravno, stvar ide u tom smeru da će Hašim Tači naći nekog Srbina iz Mitrovice koji će pristati da predstavlja “Zajednicu srpskih opština”. Nema veze što se takva “zajednica” u prirodi neće pojaviti. Daće mu neki ćošak, obesiti natpis nad ulazom, uručiti automat i minobacač radi prijema onih Srba koji nisu sve pravilno shvatili i objaviti celom svetu da je konačno rešen problem na severu Kosmeta.

Tada ćemo svi mi u Evropi zapljeskati dlanovima i zatražiti da se EULEKSU i njegovoj majci KFORU, dodeli Nobelova nagrada za mir, zato što ipak nisu svi Srbi na Kosovu iskorenjeni. Nešto malo ih je ostavljeno kako bi se međunarodnoj zajednici demonstrirao humanizam, ne samo Evrope, nego i od nje odnegovane nove generacije progresivnih političara na Kosovu, koji tačno znaju da se osigurač na “Kalašnjikovu” spušta na niže.

A tajne ustanove za analiziranje Srba u delovima, radi daljeg izvoza u inostranstvo, treba prebaciti bliže Preševu, Bujanovcu i Medveđi.

Kao prvo, tamo su svoji ljudi, koji će seckanja na delove vršiti strogo konspirativno.

Kao drugo, Hašim Tači nije sitni prevarant, deo novca od zarade ići će tim opštinama za njihovu borbu za nezavisnost.

Kao treće, tamo se otvaraju filijale Prištinskog univerziteta i pojavljuju se mogućosti da se obuče mladi lekari. A šta će tim mladim ljudima dati u ruke da izučavaju, ako ne rezervne delove?

Na kraju krajeva, pred njima je teška borba za Veliku Albaniju.


Izvor: Fond Strateške kulture

Ostavite komentar

Ostavite komentar na KFORU i EULEKSU dodeliti Nobelovu nagradu za mir

* Obavezna polja