„Iluzija će biti tako velika, tako ogromna, da će izmaći njihovom umu. Oni koji je budu poimali, biće smatrani za duševne (mentalne) bolesnike. /…./ Odmah po rođenju ubacivaćemo otrove u krv njihove dece i govoriti im da je to za njihovo dobro. /

Sergej Nilus – Protokoli Sionskih mudraca

Strategija kuvane žabe je izvediva samo ako se ima potpuna kontrola nad medijima. I ako „žaba” ne zna za uzvišene ideale i neprolazne duhovne vrednosti. Oni su se potrudili i u tom pravcu kada je iz zvanične nauke izbačen pojam DUŠA a ubačeno – psiha. 

Bertrand Rasel u svojoj knjizi „Uticaj nauke na društvo” sugestivno piše o zadobijanju globalne moći, između ostalog. Sugeriše se svetskim pseudo-elitama…. Ukoliko hoćete da totalno zavladate svetom, najbolje je da se medicinska nauka stavi na svetski naučni pijedestal. I naučnici iz oblasti farmacije i medicine da se, korak po korak, promovišu u nekoga ko vodi glavnu reč, da budu neko u čiju stručnu reč ne sme ni da se posumnja. Preko farmako-medicine (zvanične, alopatske) dakle, najpreporučljivije je da se sprovedu agende Novog Svetskog Poretka. 

Henri Kisindžer je pre desetak godina na jednom simpozijumu izjavio: „Jednom kada stado dobrovoljno prihvati vakcinaciju kao neizbežnost, igra je završena! The game is over! Tada će da prihvati i mikročip… i sve ostalo što im se sugeriše kao neizbežnost.” I Tatjana Gračjova, ruski vojni obaveštajac (tj. generalštabni puk. GRU) u svojoj knjizi iz 2010.g., „Kada vlast nije od Boga”, upozorava da nam je svetska zakulisa spremila mikročip kroz planiranu nanovakcinaciju usled neke izmišljene pandemije. 

Iz spoznajnih resursa od onoga što sam pročitao i obavestio se, kao i na osnovu javnih izjava i i-net nastupa puk. Generalštaba GRU i veterana Čečenskog rata Vladimira Kvačkova, izvodim zaključak da je GRU još pre 12-13 godina raspolagala operativnim podacima o tajnim Memorandumima WHO i razradi planova u smeru istrebljenja znatnog dela čovečanstva – nanovakcinacijom. 

Onome ko nije još pročitao knjige Tatjane V. Gračove, poželjno je da pročita izdvojena poglavlja iz jedne od knjiga, preko linkova postavljenih dole ispod ovog teksta. 

Postaje nam jasno da se svetske pseudo-elite, na ovo kroz šta čovečanstvo upravo prolazi, pripremaju na duže vremena unazad . Koliko samo postoji televizija… preko pola stoleća. Strategija Divide et Impera ne bi imala učinkovitost kakvu ima da (im) nije bilo televizije. U Jovanovom Otkrovenju televizor u domu naziva se ikonom Zveri. Uz pomoć ikone Zveri mnogo je lakše sprovesti masovno zaglupljivanje i zastrašivanje svetskog stanovništva. Jednom Rusu otvorile su se duhovne oči i video je dva demona kako sede na televizoru i zadovoljno se cerekaju. I to na isključenom a možemo tek zamisliti šta rade kod uključenog televizora… Savremeni sveti Starci kažu da će Antihristova magija moći ulaziti u svačiji dom – kroz televizor. Ubacivati skrivene (hipnotizerske) kodne poruke moguće je jer se skoro svačiji mozak nalazi u alfa stanju tokom gledanja televizije. 

Doček nečastivog – Foto izvor: Balkanska geopolitika

Mi opitno vidimo danas, tokom satanističkog projekta Kovid 19, sveraširenu psihozu straha kod konzumenata TV-praonice mozga. U redu, svestan sam da čitaoci ovih redova ne praktikuju blejanje u TV, ali ako Vam nekad i takvo što padne na pamet… 

Višedecenijskim mas-medijskim zatupljivanjem ubačen je ljudima nematerijalni, tj. duhovni čip u glavu. Oni koji su dopustili da im bude ubačen ovakav čip u mozak (drugim rečima, formatizovane osobe bez razvijene ličnosti), u sadašnjosti se odlikuju po striktnoj zamaskiranosti u svrhu zaštite od koronavirusa. Ovo je manifestacija njihove zastrašenosti epidemijom koja ne postoji ; i virusima čija razorna moć po zdravlje jeste čista izmišljotina. Ali sve ovo još kako postoji u njihovoj glavi, jer im je ubačen duhovni čip i formatirana im svest. Sa tim čipom u sebi, oni u strahu lakše prihvataju vakcinu „protiv korone” i kroz nju, razume se, pravi materijalni čip. Sve ovo se postiže neznanjem i , posve – strahom.

Dalje, koji prime u svoje telo nanovakcinu i time dopuste Antihristu da direktno upravlja njihovim imunim sistemom, njihovim celokupnim zdravljem (koga neće nikad imati s tom nanovakcinom), takvi će u bliskoj budućnosti lakše primiti u sebe onaj završni čip, totalne kontrole uma i ponašanja, a to je žig Zveri opisan u glavi 13. Otkrovenja Sv. Jovana Bogoslova. 

Zapažamo li na koje se načine sprovodi strategija kuvane žabe i kakvim se putevima ostvaruje zacrtani plan porobljavanja čitavog čovečanstva? Stvaranjem problema i nuđenjem rešenja. Stepen po stepen povišava se temperatura u loncu. Postepeno se lomi otpor, da čovečanstvo pristaje na sve krupnije (time i sve pogubnije) šablone koje im nudi NSP. I onda, bihejvioralno, te nenormalnnosti lagano bivaju prihvaćene od ljudi za nove normative ponašanja. Podesno za ilustraciju u odnosu na dušepoguban princip postepenog pristajanja je proklamovanje pederastije kao opšteprihvatljivog normativa. Uopšte, reklamiranje greha i sodomizacija društva. Iz početka je na svetskom psihijatrijskom nivou doneta „stručna” odluka da se pederi ne smeju više smatrati poremećenim nego normalnim osobama. Zatim je uvedeno kažnjavanje onih koji takve nastrane osobe nazovu nastranima, niti smeš više da ih pederima javno i nazivaš. Potom gej-parade, sa sve razvratnijim izopačenostima i sve gorom besprizornošću… I tako, korak po korak, do potpunog razorenja porodice i poodmakle atomizacije društva… dok se čitav svet konačno ne okrene naopačke i formatisano stanovništvo ne počne verovati da sneg nije beo nego je crn. Sa naročitim osvrtom na radu sa decom ; razaranje ličnosti treba da otpočne onda kada se ličnost i formira, otud tolika agresivnost prema najmlađem uzrastu. Setimo se da su sveti Starci predskazali da u carstvu Antihrista jednostavno više neće postojati institucija braka (tradicionalnog) i porodice. Novorođena deca će se odmah uzimati od majki i davati na odgaajnje i vaspitanje Antihristovoj državi. 

Za one koji ne znaju: Slova imena C-O-R-O-N-A pretvorena u brojeve daju vrednost od tri šestice, što je broj imena Zveri. A brojna vrednost titule budućeg svesvetskog gospodara (dakle 666) pretvorena u slova, znači: „H ‘ MELLEH L’ ISRAEL”, što u prevodu znači: „Car judejski”. I eto, formula je jasna za one koji hoće da znaju. Znači, korona-nanopelcer otvara put ka primanju Antihristovog žiga u desnu ruku i inhibitorski sektor (tj. čeoni režanj). U ovom čeonom režnju nalazi se čovekov centar za volju, moralnost i duhovnost. Dok, desnom rukom neće moći da ti padne na pamet da se prekrstiš . 
A dotle… dotle će nam razoriti epifizu radijskim zračenjima, teškim metalima i visokom fluoridizacijom gradske vode! Epifiza ili pinealna žlezda u mozgu je sedište čovekovog duhovnog i fizičkog zdravlja. Namerno je slabo izučena od alopatske medicine, a veoma dobro se proučava od svetske hemio-farma-medicinske hobotnice koja je i izumela modernu alopatsku medicinu. 

Morali bi smo znati, SVE se odvija po duhovnom (metafizičkom) zakonomerstvu : kako sejemo tako ćemo i da žanjemo. Sveti Oci Crkve govore da će na kraju vremena sin pogibli vladati nad ljudima, tačnije nad ljudskim dušama, najviše preko strasti čovekovih. Zato što će otvrdnuti srca mnoga i ohladneti ljubav mnogih. Da tako nije, ni carstvo Antihrista ne bi moglo biti u ovoliko sveobuhvatnoj akciji uništenja svih tekovina ljudske civilizacije, pa i same ljudske rase. 

Vernici gruzijske crkve u korona-koloni – Foto izvor: Vidovdan

I ponovo će takvi ljudi, osobe bez ličnosti, tada i sa žigom Zveri na svojoj desnoj ruci i na svom čelu, biti prevareni od „Cara judejskog”! Samo što posle te prevare, konačne i najveće PREVARE – povratka nema. Žigosani će očekivati da im judejski Mešiah („Car judejski”) da hleba, a kako da dobiju hleba kada će harati apsolutna suša, kada za sva 42 meseca neće pasti ni kap kiše s neba!? Nebo će od Boga biti zatvoreno, kao rezultat kulminacije sveljudskog pada u greh kroz čitavu čovečansku istoriju. To je trenutak kada se sa istorijom završava, a kada počinje metaistorija. 

O tome je, ipak, bolje misliti još danas, u vreme dok nas na sve načine nastoje gurnuti jedne na druge ; zamaskirane nahuškati na nezamaskirane, vakcinisane na nevakcinisane, zastrašene na one bez straha… i tako dalje. Strategija ZAVADI PA VLADAJ i jeste perfidno osmišljena da bi svetskoj pseudo-eliti olakšala posao – zagospodariti nad svačijom DUŠOM . 

Jer, carstvu Antihrista prevashodno trebaju naše duše !! 

Spasitelj naš poručuje nam : NE BOJ SE , SAMO VERUJ ! Kao i to da je poslednja pobeda Njegova. Dakle, samo se časnim Krstom Hristovim može ukloniti sila dejstvujućeg carstva antihrista. Samo Hristos može pobediti antihrista. Nema mesta nikakvom strahu ako se uzdamo u pobedonosnu izbavljujuću silu Hristovog Krsta. Ako su i svi protiv mene a ja sam s Bogom i Bog je uz mene, onda smo mi u većini. Nije Bog u brojčanoj sili, nego je u Istini. Svedočimo Istinu i, osenjeni životodavnim Krstom, vodimo rat protiv laži judeo-satanske svetske zakulise. 

NE BOJ SE , SAMO VERUJ ! 

________________________________________

Literatura:

  1. https://borbazaistinu.rs/vakcine-oruzje-za-masovno-unistenje/?fbclid=IwAR2xSrzSddsRWfDnVKK-c7Y7rOsWmMSBFL0OeVNmhmcqVocaKVHm9OMkhMY

2. https://borbazaistinu.rs/tatjana-gracova-cipovanje-preko-vakcinacije/?fbclid=IwAR32kNyawXObwM-KjeY9xaKla38uIICZT-CI5wVZahSqBXEfNaMJn2GWmBk

3. https://www.youtube.com/watch?v=uIbyVpXc3JU

4. https://borbazaistinu.rs/ovo-nismo-smeli-da-saznamo-71-tajna-koju-jevrejska-tajna-drustva-brane-zivotom/


Izvor: Borba za istinu

Ostavite komentar

Ostavite komentar na Rat za duše u carstvu Antihrista

* Obavezna polja