Izgleda da im se žuri. Veoma. Tačno peti dan od kada je instalirana za premijera Srbije, žena sa muškim stilom oblačenja, dala je intervju globalističkom glasilu Blumberg u kome je otkrila suštinu svoje misije u Srbiji. Ta suština može se izraziti u dve ključna stava:

  • Ukoliko Srbija bude primorana da bira između bližih veza sa Rusijom i članstva u Evropskoj uniji, odlučiće se za ovo drugo.
  • Postizanje napretka u normalizaciji odnosa sa Prištinom, sada zavisi od toga da Priština odobri neki stepen autonomije Srbima koji žive na severu KiM, a da će na samom kraju biti odlučeno o pitanju statusa.(1)

 Treba li ovome neki komentar? Može li postojati neko ko će ovo pogrešno razumeti?

Ako može, pojasnićemo. Srbija će tokom mandata Brnabićkine vlade prvo reći „zbogom Rusijo“ , a zatim i „Priznajemo Kosovo“, ako šiptarske vlasti Srbima na Severu pokrajine odobre neki stepen autonomije. Bilo kakav. Nema dileme da ona tako razmišlja. Još manje da je upravo z6bog toga dovedena na to mesto.

Naravno, već se pojavljuju komentari onih koji su plaćeni  da otupljuju ovako eksplicintno izražene stavove. I političari i analitičari. Javnosti se ispostavljaju različite dileme, počev od one da li je Blumberg verno preneo njene reči, do pitanja da li ona plaća danak svom političkom neiskustvu? Oglasili su se prvo Vulin, a potom i Dačić kratkim izjavama da Srbija neće menjati svoju spoljnu politiku.(2)

No, ne dajte da Vas zavaraju. Sve je to deo projekta. I akcija i reakcija. Ona je rekla tačno to što je preneto. I šta joj je zadatak, odnosno cilj. Da nije, demantovala bi odmah. Ali, ona ćuti. Bacila nam je plamen u lice i sada prati reakcije. Budite sigurni da desetine analitičara i statističara, ne ovih Vučićevih kojima se sam on ruga da su „jeftini“, već onih zapadnih  „skupih“, sada pažljivo prati, beleži i u grafikone verovatnoće pretvara svaku negativnu reakciju na istup Ane Brnabić. Rade tzv. sondažu. Ustvari, lociraju moguće tačke otpora. Ko će se oglasiti? Kako? Koliko uporno? I tako dalje. Sve što je od važnosti za oblikovanje budućih poteza biće pedantno evidentirano.

Onda će stvar malo utihnuti, razvući se, čak će i premijer(ka) malo reterirati, a ako treba ovu izjavu i poništiti drugom, mnogo „ruskijom“, pa u krajnjoj potrebi i demantovati. Ali, strela je odapeta i već leti ka svom cilju – udaljavanju od Rusije, a zatim i priznanju Kosova. 

Zato, ne dajte se zavarati. Sve smo to već dosta puta videli. Izjava Ane Brnabić, samo je početak još jednog manipulativnog procesa, koji ima kontinuitet sa procesima približavanja NATO-u, udaljavanju od Kosova, menjanju svesti, itd.

Šta, uostalom, možete očekivati od osobe koja od srednje škole ne zna za drugo osim za zapadne mantre kojima se stvaraju budući namesnici novog svetskog poretka. I kojoj je Zapad dao sve što je želela. Mogućnost da slobodno ispoljava svoju „seksualnu različitost“ i bogatstvo da u njoj raskošno uživa. Da napreduje, poslovno, finansijski, politički. Ne zaboravite ona u 42. godini života ima, prijavljeno bogatstvo u nekretninama od 1,2 milion evra, a radila je samo 15. godina, i to u Srbiji. Da li Vam je to normalno? Da li to može postići bilo ko, u jednoj globalističkoj koloniji kakava je Srbija, ako nema svoju projektnu misiju. Nikako.

Dakle, ona je tu, kao novo lice koje bi bez skurpula uradilo odlučujuće korake ka legalizovanju evro-atlantske okupacije Srbije i nestalo iz našeg vidokruga, da ga više nikad ne vidimo, ako tako prilike budu nalagale. Državljanstvo druge države, dupli pasoš i sve neophodno da se jednostavno nestane, ako opcija ne prođe. Mada im je, do sada, sve prošlo.

Da Vam je neko, pre deset godina, rekao da ćemo potpisati sve sporazume sa NATO, osim onog u pristupanju, ili da nećete moći ući na Sever Kosmeta ako se tako Šiptarima prohte, verovatno ne biste verovali. A naši političari su sve to „odradili“. I još su na vlasti. 

Uradili su to uvek na isti način. I počinjali ovako kao Ana Brnabić sada. U skladu sa globalističkim pravilom koje primenjuje svako novo lice koje zaposedne novu funkciju:

„PRVO SE GUTA NAJVEĆA ŽABA“!

Duža verzija teksta objavljenog na Fondu Strateške Kulture, 05.07.2017.

________________________________________

  1. www.ceopom-istina.rs/vesti/ana-brnabi-srbija-e-birati-eu-ne-rusiju/
  2. www.nspm.rs/hronika/ivica-dacic-srbija-nece-menjati-svoju-spoljnu-politiku-ne-dozvoliti-dilemu-eu-ili-rusija.html

Izvor: Fond Strateške Kulture

Ostavite komentar

Ostavite komentar na Ana i najveća žaba

* Obavezna polja