oliver-vulovicU susret novoj-staroj  vladi Srbije uskliknimo s’ ljubavlju:

Dole Vlada!

Prođe jedan 26-i pa dođe i drugi 26-i. I bi rekonstrukcija koja je potvrdila gospodina Vučića kao  srpsku najmoderniju i najskuplju trejd marku od sve proizvodnje i agrara iz prethodnih godinu dana. Dobismo gospodina Vučića koji nije premijer ali se utvrdio na mestu popečitelja nad popečiteljima,posvećenog uništitenju arhaične i stvaranju moderne i disciplinovane Srbije,autora EU platforme sa koje poleću arapski avioni za američki račun, platforme koja će sa ostalim najavljenim merama za rezultat imati prepuštanje države slučaju i sudbini, nevidiljivoj ruci tržišta koju će za srednji prst držati narod a za mali prst, mali  Lazar Krstić.

Ostade nam i gospodin Dačić sa sve insistiranjem na promeni svesti kod svog naroda a koja ne bi došla kao rezultat javne rasprave o vrednostima kojima narod teži  nego kao rezultat  uredbe vlade koju on kaobajagi vodi i sedam nemačkih tačaka .

Ova vlada je disperzivni projekat koja želi da u takav oblik transformiše i državu kojom vlada, te u tom smislu, posredno, osta u njoj i gospodin Dinkić.

U ovoj vladi osta i gospodin Vulin, ultra moderni socijalistički naprednjak nazadno odeven u ime Crne ruže a sa delovanjem sub rosa. Gospodin koji daje pa  povlači  ostavke tokom  procesa  davanja narodu na Kosmetu lažnih obećanja i neprestanog povlačenja istog naroda za nos.

Ova vlada Srbije je spolja organizovani povratak našminkanog pokojnika da bi se jedinoj preostaloj babi u selu dalo malo živosti, a baba od gladi nit više vidi, nit više čuje, nit haje šta se u selu dešava i ko je živ a ko mrtav a što je spoljnim ljubiteljima njenog sela i bio krajnji cilj.

vlada-srbije

Ovom vladom je zagarantovano opstajanje stanja apsolutne sterilnosti političkih vođa iz nacionalno prosvećenog  političkog korpusa, korpusa koji na simaptičnoj glavi ima čak i lepu kapu ali  mu na telu vise atrofirani mišići i pivski  stomak, biće čijoj se pameti dive ali u čiju snagu se više ne veruje.

Ova vlada je pokušaj navlačenja čiste i bele čarape na štrokavu i zanokćenu nožurdu, vijagra usamljenom zanemoćalom starcu pored čijeg kreveta godinama nema ni za jače svetlo a kamoli za slobodniji časopis.

Ovo je ljudi moji nastavak projekta sužavanja, skupljanja, smanjenja, sakaćenja, izduvavanja srpskog naroda.

Ova vlada je nastavak petooktobarskog puča ali sada obučenog u narodnu nošnju, Radecki marš kojeg svira narodni orkestar RTSa. Ovo je grupa prevaranata kojoj domaći  akademski ton daju Hajdinovci, blagoslov Sava Janjić, kulturni odsjaj čupavi dirigenti sa stalnim angažmanom u  „glasovima“ na komercijalnim televizijama a na lepoti prinudna upravnica nad srpskim energentima koja će agresivno njihati kukovima sve dok svojim grudima ne zakrili i sav državni gas.

Ovo je vlada koja će sa mesta gde se Tadićevoj vračari zamaglalia kugla hrabro dalje krenuti uz dobronamerne i preskupe savete do beskraja srbofobičnog Guzenbauera.

Od užasa ima spasa, od ove vlade ga nema. Ona će ostati do kraja svih krajeva. Njenog ili našeg. Ili ona ili mi.


Izvor: Vidovdan

Ostavite komentar

Ostavite komentar na Dole Vlada ili od ove Vlade nema spasa

* Obavezna polja