Urednik portala CEOPOM-Istina i autor Fonda Strateške Kulture, Dragan Milašinović, gostovao je na sve gledanijoj beogradskoj televiziji HelmCast, u emisiji „Duhovna trpeza“ koju vodi novinarka Žana Živaljević.

U emisiji se razgovaralo o aktuelnom političkom trenutku Srbije, sa naglaskom na operacije i procese promene svesti srpskog naroda.

Emisija će biti emitovana iz dva nastavka, a u prvom Dragan Milašinović je govorio o manipulativnim procesima kojima je Srbija izložena nakon peto-oktobarskog puča, pomoći Rusije nekad i sad, kao i perspektivama rešavanja kosovskog problema.

U razgovoru sa urednikom i voditeljem emisije, Žanom Živaljević, Milašinović je otkrio metode promene svesti korišćene nad srpskim narodom kako bi se kod njega promenila percepcija o evroi-ntegracijama, učlanjenju Srbije u NATO, Rusiji i, konačno, i najteže, o statusu okupirane južne srpske pokrajine, Kosova i Metohije.

Milašinović je opširno i do detalja opisao brojne metode i način na koji se Overtonovim prozorom kontroliše svaki od šest koraka koji vode do konačnog cilja – većinskog mišljenja u skladu sa ostvarenjem životnog cilja, sprovođenim u Srbiji od 2000-e godine do danas, kad predstoji završni čin.

 


Izvor: HelCoast

Ostavite komentar

Ostavite komentar na Milašinović intervju za televiziju HelmCast 1 (Video)

* Obavezna polja