ceopom istina za FB (2)Poštovani prijatelji,

za relativno kratko vreme svog postojanja, nacionalni sajt, CEOPOM-Istina postao je važno internet svratište Srbije koja se ne odriče Sebe, svog nacionalnog identiteta i duhovnih vrednosti. Drago nam je zbog toga, jer prepoznavanje naše misije znači da u Vama još uvek postoji svest o agresiji kojoj smo kao narod i vera izloženi od strane kreatora novog svetskog poretka i njihovih slugu u zemlji, plaćenih da žive na nesreći sopstvenog naroda. A milione dolara ulažu da to prikriju.

I kao uvek i svuda, kroz istoriju, agresor se predstavlja kao oslobodilac, a izdajnici kao avangarda.

No, prepoznajemo ih „po delima njihovim“! Uostalom, nisu prvi put među nama.

Treba li da Vas podsećamo da nakon petoktobarskog puča praktično ne postoji elektronski medij (čak ni lokalni) koji ne emituje informativne emisije u više termina, a većina ih to čini na svaki sat. A bilo ih je mnogo do tog dana.

Treba li uopšte pominjati ulogu koju u oblikovanju naše političke stvarnosti ima tabloidna štampa i rijaliti televizije.  I sve to potpuno usklađeno sa potezima srpskih vlastodržaca. Radi se o povezanoj mašiniriji čije se delovanje oblikuje u labaratorijama Tavistok-instituta.

CEOPOM-Istina će rečju i slikom nastaviti svoju borbu za demaskiranje manipulativnih procesa kojima smo izloženi kroz ovu političko-propagandnu mašineriju direktno i indirektno kontrolisanih medija i političara na vlasti. Trudićemo se da i dalje osvetljavamo ono što pokušavaju da zatmne, da pokažemo ono što sakrivaju, prosto zato što verujemo u snagu Istine.

Ali, ta borba ima smisla samo ako je podržite. Pomozite nam da unapredimo svoj rad i profesionalizujemo osnovne aktivnosti. Priključite nam se kroz poslovni odnos ili donaciju.

          Reklamirajte ili oglasite svoje poslovne aktivnosti na sajtu CEOPOM-Istina i gledajte na to kao ulaganje u projekat koji se ubrzano razvija. U ovom trenutku lako ćete naći posećeniji sajt, ali teško bolju poslovnu ponudu. Naša marketing – služba daće Vam najpovoljnije uslove, bonuse i ispoštovati vaše želje vezano za veličinu, ili mesto postavke vaših reklama ili banera.

Kontakt tel. 063/594-766.   Meil:  marketing@ceopom-istina.rs

          Prezentujte vaše poslovne projekte ili razrađene ideje u komercijalnom delu sajta „Poslovni projekti“.

Kontakt tel. 063/594-766.   Meil:  marketing@ceopom-istina.rs

          Donirajte nas i postanite član našeg Kluba prijatelja ako želite da Vaša donacija bude javna, ili ostanite anonimni ako tako želite. Sva pitanja i pojašnjenja o donacijama na adresi:  donacije@ceopom-istina.rs  ili  urednik@ceopom-istina.rs  kao i na broj telefona urednika 063/594-766. Na Vaš zahtev pravno definisanje donacije.

Račune za dinarske i devizne uplate možete pogledati u delu donacije, link:

http://www.ceopom-istina.rs/donacija/

CEOPOM-Istina  12

Bez obzira na šta se od gore navedenog odlučite gledaćemo na to kao pomoć prijatelja koju nećemo zaboraviti.

Budite s nama u borbi protiv medijskog genocida nad srpskom nacionalnom svešću koji se vrši uz saučesništvo srpskog političkog establišmenta!!

Pomozite nam da budemo nezavisni i nastavimo razotkrivanje manipulacija kojima se skriva kosovska izdaja, pljačka i rasprodaja nacionalnih prirodnih bogastava, drastično povećanje smrtnosti stanovništva usled siromaštva i neadekvatne medicinske zaštite i ostale posledice „puta bez alternative“ …

ŽIVELA SRBIJA I SVE SRPSKE ZEMLJE !!

… Oni imaju Soroša, a mi samo Sebe …


Izvor: CEOPOM-Istina

Ostavite komentar

Ostavite komentar na Objava redakcije

* Obavezna polja