ceopom istina za FB - slajdDa li zaista verujete da znate kuda ide Srbija? Da li, spadate u one koji u Vučićevim bolesnim vizijama vide stvarnu budućnost naše dece? Ili, možda, iskreno mislite da Nemačka ikada može biti prijatelj Srbije? Da li osećate da masonska kecelja skriva tajne kojih nema u rečima Patrijarha Pavla ili Vladike Nikolaja? Da li ste ubeđeni da je sastanak Trilaterale za Beograd važniji događaj od dolaska Vladimira Putina i njegovog „Živela bratska Srbija!“?

Ako je Vaš odgovor na ova pitanja „Da“ onda nemojte čitati dalje ovu objavu. Nećemo se razumeti! Onda je ovo danas Vaša Srbija i CEOPOM Vam nije potreban. Naprotiv. Vi ste srećna osoba, a sreći sumnje ne trebaju!

Ali, ako je Vaš odgovor odrečan, onda imate bar svest o tome da ste žrtva velikog i pogubnog procesa koji nad nama i našom domovinom sprovode evro-atlantski plaćenici kroz mrežu političkih stranaka, nevladinih organizacija i kontrolisane medijske mreže. Onda VI čitate sajt CEOPOM-Istina i želite da zavirite iza zavese…

… a iza zavese je mrak istorijskih, verskih, interesnih i geopolitičkih antisrpskih tajni. U tom mraku leže koreni našeg današnjeg stradanja i, možda, sutrašnjeg nestajanja. Jer, ništa od onog što nam se dešava nije slučajno. Nacionalni sajt CEOPOM-Istina osvetlio je deo tog mraka i nastavljaće to da čini. Planski, studiozno i argumentovano. Ali, njegovi domeni su ograničeni. On je šibica u ogromnoj, mračnoj, prostoriji. Želimo da upalimo sijalicu, a zatim i reflektor!!

 Pomozite nam da osvetlimo Srbiju i demaskiramo uspostavljeni manipulativni sistem kojim se vrši direktni atak na našu svest, naše zdravlje i naše živote!

Sajt CEOPOM-Istina samo je prvi pkorak u projektu uspostavljanja CEntra za Otkrivanje POlitičkih Manipulacija (CEOPOM). On je naš prozor ka Vama i njega smo otvorili sami. Da vidite ko smo, šta hoćemo i šta možemo. U međuvremenu nastavili smo izučavanje globalističkih manipulativnih tehnologija i postavili matrice za njihovo prepoznavanje i razobličenje.  Sledeći naši koraci će biti:

2. Otvaranje informativne kancelarije za dekodiranje političkih manipulacija, koja će svakodnevno i konkretno ukazivati na procese manipulacije koji su u toku, davati komentare na aktuelne izjave nosioca tih procesa, kao i otkrivati konkretne operativne tehnike koje se pri tome koriste.

3. Realizacija kulturnog programa „Crveni božuri“ kao reakcija na njihov pokušaj poništavanja srpskog nacionalnog koda koji, od ritualne, „datumske“ sednice u Kruševcu, predvodi Vlada Srbije!!

4. Razotkrivanje metodologije CESID-a za punu kontrolu izbornog procesa u Srbiji, bez čega u našoj zemlji ne može biti fer i demokratskih izbora.

Pa onda idemo dalje … !!

Svaki od ovih progama može se razvijati nezavisno, ali prvi sledeći korak, otvaranje Kancelarije CEOPOM-a, biće najvažniji, jer označava prelazak u profesionalnu fazu rada! A tu više entuzijazam nije dovoljan, niti ima improvizacije.

POMOZITE NAM DA UPALIMO SVETLO! Priključite nam se kroz poslovni odnos ili donaciju.

Gift

D o n a c i j a

Donirajte nas ako ste u mogućnosti. Pomozite nam da obezbedimo opremljenost i organizaciju posla koja će omogućiti razobličavanje desetak manipulativnih napada na Vašu svest svakoga dana. Da umesto forme imate suštinu, da umesto posledica sagledate uzroke. Svaka Vaša donacija je dobro došla, pri čemu možete insistirati na anonimnosti ili postati član našeg kluba prijatelja, sa posebnim statusom. Instrukcije za donacije u priloženom linku:  http://www.ceopom-istina.rs/donatsije/ Kontakt za sva pitanja u vezi donacija:  donacije@ceopom-istina.rs

Reklama i propaganda

Reklamirajte ili oglasite svoje poslovne aktivnosti na sajtu CEOPOM-Istina. Dobijate vidljivost na prostorima bivše SFRJ, posebno u srpskim zemljama, kao i u zapadnoj Evropi, Rusiji i severnoameričkom kontinentu (SAD i Kanada). Budite sponzor neke od naših stranica ili rubrika, izbacite svoj logo na najčitanijim stranicama, objavite slogan u našem slajderu… Mogućnosti su praktično neograničene.

U kontaktu sa našim marketingom dobićete najbolju ponudu i uslugu za uloženi novac, a mi sredstva za razvijanje projekta. Informacije na:  marketing@ceopom-istina.rs

 Poslovni projekti i promotivne aktivnosti

Nudimo Vam mogućnost svih oblika trajne ili privremene prezentacije Vaših poslovnih projekata na ovom portalu (pogledajte link:  http://www.ceopom-istina.rs/poslovni-projekti/poslovni-projekti-2/). Praktično, dobijate svoju stranicu koju možete menjati, širiti ili prilagođavati shodno svojim potrebama.

Takođe Vam nudimo organizaciju i nadgledanje  svih vrsta promotivnih kampanja ekonomskog ili političkog tipa, kao i dekodiranje negativnih manipulativnih kampanja kojim ste izloženi, a što je uža specijalnost celokupnog projekta!!

Možemo za Vas izvršiti sve vrste ekonomskih ili političkih analiza, napisati elaborate o ekonomskoj opravdanosti investicija (biznis planove), realizovati Programe za dobijanje start-up kredita, argumentovano Vam pomoći u donošenju strateških i političkih odluka, koristeći orginalnu CEOPOM-metodologiju.

CEOPOM-Istina  12

Da li se pitate otkuda ovoliko nasilja svuda oko nas, otkuda ovoliko namernih ili slučajnih smrti, ovoliko gladnih u bogatoj zemlji, ovoliko samoubistava, ovoliko saobraćajnih nesreća …

Pomozite nam da istražimo do kraja i otkrijemo Vam niti kojima nevidljivi gospodari upravljaju našim sudbinama, našim psihičkim i fizičkim zdravljem, našim životima…

CEOPOM-Istina je već postao mesto gde dolazite da saznate uzroke i posledice važnih događanja, da saznate „drugu“ verziju. Ima nas sve više i to je dobro. Ali, tek kada iskra postane plamen možemo se ogrejati.

Donirajte nas ili angažujte. I jedno i drugo vratiće Vam se višestruko. Jer, samo je istinska Srbija NAŠA SRBIJA … !!


Izvor: CEOPOM-Istina

Ostavite komentar

Ostavite komentar na Pomozite CEOPOM projekat

* Obavezna polja