biznis

U okviru svojih aktivnosti CEOPOM-Istina će razvijati i sekciju „Poslovni projekti“ koja ima za cilj da posetiocima sajta, pre svega onima iz sveta biznisa, predstavi konkretne poslovne mogućnosti određenih atraktivnih i profitabilnih projekata koji iz raznih razloga nisu dovoljno poznati.

Cilj ovakve aktivnosti je pre svega promocija privrednih potencijala Srbije, ali i iniciranje privrednog povezivanja, zajedničkih ulaganja i drugih oblika konkretne poslovne saradnje.

Predstavljanje projekata vrši se na osnovu informacija i dokumentacije koju dostavlja klijent i, bez obzira što radi osnovne provere, CEOPOM-Istina ne može snositi odgovornost za verodostojnost iznetih podataka, već ona pada na klijenta koji je podatke dostavio.

Kontakti između zainteresovanih strana odvijaju se direktno, bez znanja i učešća CEOPOMA, izuzev ako one ne zahtevaju neku od njegovih usluga.

Za potrebe predstavljenih projekata, ali i uopšte možemo pružiti sledeće usluge:

          Ekonomske analize opravdanosti ulaganja i biznis planove

          Ekonomske analize tržišta i uvođenja novih proizvoda

          Programe za dobijanje kredita od poslovnih banaka i Fonda za razvoj

          Godišnje izveštaje o poslovanju za organe upravljanja i druge potrebe

ceopom istina za FB (2)          Propagandne kampanje svih vrsta

          Ostale ekonomske usluge

Predstavljeni projekti nalaze se na sajtu do realizacije ili dok klijent to zahteva. Projekti su u celosti vlasništvo klijenta i on ih može, u skladu sa svojom poslovnom politikom i namerama, uvek povući sa sajta.


Izvor: CEOPOM - Istina

Ostavite komentar

Ostavite komentar na POSLOVNI PROJEKTI – POČETNA

* Obavezna polja