Уредник портала ЦЕОПОМ-Истина и аутор Фонда Стратешке Културе, Драган Милашиновић, гостовао је на све гледанијој београдској телевизији HelmCast, у емисији „Духовна трпеза“ коју води новинарка Жана Живаљевић.

У емисији се разговарало о актуелном политичком тренутку Србије, са нагласком на операције и процесе промене свести српског народа.

Емисија ће бити емитована из два наставка, а у првом Драган Милашиновић је говорио о манипулативним процесима којима је Србија изложена након пето-октобарског пуча, помоћи Русије некад и сад, као и перспективама решавања косовског проблема.

У разговору са уредником и водитељем емисије, Жаном Живаљевић, Милашиновић је открио методе промене свести коришћене над српским народом како би се код њега променила перцепција о еврои-нтеграцијама, учлањењу Србије у НАТО, Русији и, коначно, и најтеже, о статусу окупиране јужне српске покрајине, Kосова и Метохије.

Милашиновић је опширно и до детаља описао бројне методе и начин на који се Овертоновим прозором контролише сваки од шест корака који воде до коначног циља – већинског мишљења у складу са остварењем животног циља, спровођеним у Србији од 2000-е године до данас, кад предстоји завршни чин.

 


Извор: HelCoast

Оставите коментар

Оставите коментар на Милашиновић интервју за телевизију HelmCast 1 (Видео)

* Обавезна поља