Реч за Православне Румуне и све Православне Хришћане о глобализацији и екуменизму по молитви румунског монаха Тимотеја.

Христос по среди нас! Јесте и биће!

Циљ масона сатаниста је у томе да кроз глобализацију управљају човечанством, да све људе начине слугама антихриста, а кроз екуменизам они хоће да направе јединствену цркву и религију антихриста.

У Русији глобализација је почела кроз унутрашњи пасош РФ, ИНН, медицинску полису са СНИЛС-ом. У пасошу РФ има много цртежа-орнамената, мешу њима и орнамент три шестице о којима је у Откровењу Св. Јована Богослова речено да је то бројчано име антихриста.

Православни хришћани не треба да имају и узимају такав пасош и ако се три шетице не налазе на телу човека потписујући својеручно у таквом документу јесте велики грех. Сву тежину тог греха данас зна само Бог и жива Православна свест Хришћанина.

У Русији је то лични број ИНН, СНИЛС, персональный код, УНЗР (Украина), УНП-учётный номер плательщика (Белоруссия), codul numeric personal (Румыния), матични број (Сербия), პირადი ნომერი (Грузия), προσωπικός αριθμός (Греция), ЕГН (Болгария), rodné číslo (Словакия), osobisty numer (Польша), personal number (США) и т.д.

И сви ти називи једног бројчаног имена, које слуге антихриста приписују човеку налазе се у светском компјутеру по имену „Звер“.

Број СНИЛС (Русија) и УНЗР (Украјина) наносиће се на људе.

http://3rm.info/uploads/posts/2017-06/1497679868_image002.jpg

Бар-код то је техничко писмо, цртеж. Од свих осталих видова бар-кодова, онај који има три шестице је EAN-13. Бар-код је састављен од вертикалних линија разне дебљине – танких, средње дебелих и дебелих. Њих деле три пара дужих линија које се препознају скенером као број 6.

Бар-код новог поколења је такозвани QR-код. У QR-коду налазе се три квардата, постављени по угловима QR-кода, по садржају јављају се као носиоци броја 6. И тако три квадрата у QR-коду су три шестице – бројчано име антихриста.

http://3rm.info/uploads/posts/2017-06/1497680052_image003.jpg

Бар кодови и QR-кодови наносе се на све производе, робу и ствари, на карте и лична документа, пасоше визу за улазак на Свету Гору Атонску. Данас Православни поклоници који долазе на Свету Гору Атонску, принуђени су да узму визу за улазак са QR-кодом, т.ј. са трима шестицама. Да би сте дошли у удео Богородице хеопходно је да имате пасош са три шестице, биометријски пасош, биометријску визу, а на крају добијате те три шестице још једном при улазу на Свету Гору. Погледајте у нижем левом углу диамонтиориона (визе).

http://3rm.info/uploads/posts/2017-06/1497680194_image006.jpg

Кроз те техничке натписе – бар кодове и QR-кодове лик звери данас је већ нанесен на све производе, ствари и документа. Данас ми видимо већ откривено у нашем животу број антихриста – 666. Ми видимо да сатана циља све и хоће да присвоји себи све и свја. И иипак ми знамо да је те производе даровао и изнедрио Бог, али сатана свуда постојано се противи: „То је моје“. Да му запрети Господ.

Људи који стављају бар-кодове на производе са обавезом на послу, вероватно чак и не помишљају о некој скривеној опасности, просто мисле да је то технички неопходно. А то који све то уводе у наш свакодневни живот – масони, знају да је то неопходно њиховом „богу“ – сатани. Масони знају да је то неопходно за саблазан и осквљење људи, зато да би се људи привикли и навикли ка лику звери, да би касније антихристу било удобно и лако управљати људима.

Kарика једног ђавољег ланца при наношењу лика звери – печата антихриста на чело или на руку је у суштини:

  1. Слободна воља човека и његова лична сагласност при узимању лика (знака), да би он могао да и даље купује и продаје. То се може јавити као лични потпис у електронској картици или биометријском пасошу, сагласност на узимање личних биометријских података, сагласност на прукупљање и обраду својих личних података.
  2. Примање бројчаног имена звери – антихриста – 666. То се може јавити као прихватање бар-кода, QR-кода или невидљиве ласерске тетоваже – знака.
  3. Прихватање бројчаног имена човека. То се може јавити као примање личног броја човека.
  4. При узимању биометрије сама важна информација и свих биометријских података о човеку јавља се индивидуални алгоритам функције мозга човека.

Сви ти узети заједно делови састављају лик (знак) звери. (Откр. 13:16-18)

Сатанисти – масони кроз разне глобалне мреже постепено и по етапама старају се да улове и прогутају човечанство, да приведу људе у сатанизам и да управљају њима као биороботима.

Глобалисти данас стављају разне чипове свуда: у електронику, у свакдашње приборе, у одећу, у храну, али у том броју стављају чипове у електронске картице и биометријске пасоше. У многим странама света чипове већ стављају у зубне импланте, вештачке зглобове, кардиостимулаторе, у руку и тело човека. Људи добијају ласерске тетоваже – знак на руку или чело, и то јесте тај сами лик звери о којем нас господ упозорава у откровењу Св. Јована Богослова (Откр. 13:16-18). Слуге антихриста – светски владари кроз глобализацију захтевају од свих валада прихватање и увођење једнаког стандарда докумената за сво човечанство.

Ми видимо да се сви планови и захтеви станиста испуњавају на делу у животу, и све се одриграва пред нашим очима. Сами можете узети пасош за иностранство, или електронске картице из разних страна света и упоредити их међусобно. Они су једнаког образца. За завођење и успокојење људи све се предлаже у лепој амбалажи, брзо и удобно.

Али не заборавите: Бесплатни сир постоји само у мишоловци!

http://3rm.info/uploads/posts/2017-06/1497680177_image007.jpg

http://3rm.info/uploads/posts/2017-06/1497680165_image008.jpg http://3rm.info/uploads/posts/2017-06/1497680198_image009.jpg

Многи Православни Хришћани не знају јер они нису упозорени од својих архипастира и пастира о великој опасности која је скривена у глобализацији конкретно у прихватању биометријских докумената са чиповима. Данас се многи православни радују јер имају могућност путовања преко границе, јер им није потребна виза за пут, и нови пасош важи не 5 већ 10 година.

Али веома мали број људи зна, да је при фотографисању и узимању биометријских података човека разрађена метода за наношење ласером знака – печата на челу човека. Већина Православних Хришћана не зна да је ласерско – биометријско скенирање и примање тог знака, печата погубно за душу. Не знају, због тога јер им нико не објашњава и такође не говори о томе. Или што је још горе, само то не виде, не упућени о томе питању пастири просто успављују људе.

Они им говоре: „Ништа страшно“, „то је просто техничка неопходност нашег времена“, „глобализација и узимање биометријских података то је етапа техничког развитка човечанства“, „и то је веома добро и олакшава посао граничних и других служби, који проверавају личне документе“, „то је неопходно за борбу са тероризмом и преступима у свету“, и тд.

Наношење ласерског изображења (знака-печата), ласерске тетоваже дешава се на даљину, безболно и сам печат остаје не видљив за голо око. Печат се чита само специјалним ласерским скенирањем. На пример, у неким аеродромима постоје такве специјалне кабине, у којима се дешава ласерко скенирање лица човека и невидљивог за очи ласерског печата. Такве справе – скенери налазе се у свим оделењима где се врши фотографисање за биометрисјки пасош, а на самом делу тамо се догађа наношење изображења – лика звери и одређивање јединственог алгоритма фенкције мозга човека за дејство на даљину и поробљивање самог човека.

Патент наношења ласерског бар-кода на тело човека израђен је још 1999 год. Оргинални документ на руском погледајте на следећој адреси:

protivkart.org/main/1701-patent-naneseniya-lazernogo-shtrihkoda-na-telo-cheloveka-vydan-v-ssha-esche-v-1999-godu-dokument.html

www.3rm.info/page,1,2,32198-shtrih-kod-i-est-vzhivlyaemyy-chip-elpasporta-poluchat-nelzya-informaciya-k-razmyshleniyu-i-obsuzhdeniyu.html

http://3rm.info/uploads/posts/2017-06/1497680172_image010.jpg

Нижи округли отвор већег размера је фотокамера, а виши мањег размера то је отвор за ласер.

www.youtube.com/watch?v=4YCRfjSLYZ

Кроз компјутер људима, који су узели знак или чип којима је одређен индивидуални алгоритам функције њиховог мозга, могу да уводе проргамиране информације, врше утицај на њихове емоције, осећања, мисли и вољу. И тако, већина људи не схвата када их искушава ђаво кроз помисли, због тога што људи прихватају ђавоље помисли за своје. Тако исто и пре деловању на њих компјутера. За већину људи то техничко манипулисање човечанства остаје сакривена тајна безакоња. Главни циљ техничког деловања на сазнање и вољу човека је један – направити га безвољним биороботом долазећег злога антихриста.

Глобализациона искушења су веома разноврсна, но за људе она су веома привлачна, угодна и удобна. Тако кроз медицинско осигурање у којем се користи СНИЛС – лично бројчано име, које се у компјутеру чита кроз три 666 – име антихриста, људи добијају медицинску помоћ. Кроз електронску картицу, биопасош, пасош са три шестице – именом антихриста, може се куповати и продавати, узимати новац из банке, путовати у разне земље, угодно разговарати телефоном и тд.

И уопште скоро када глобалисти – сатанисти повуку из оптицаја готов новац, и све што се купује и продаје буде реализовано кроз чипове и картице са именом антихриста – 666. Светски људи и недуховни могу рећи: „али шта, каква је то глупост, бројчано име антихриста, разумете, мени је веома чак удобно и угодно живети са тим електронским документима“.

Али верујући људи који воле Бога расуђују тако: „не могу ја узимати та демонска документа. Не могу бити издајник Христа“. Православни човек сећа се речи Господа нашег Исуса Христа речених у Откровењу Св. Јована Богослова: „буди веран до смрти и даћу ти венац живота“. (Откр. 2:10) А удео са издајником вечни огањ.

Нама Православним је веома неугодно да будемо са антихристом. Нама Православним је веома угодно да будемо са Христом и не прихватамо антихриста, не упасти у антихристове глобалне мреже, у глобализациони затвор, у огањ вечни.

У блиско време сатанисти – масони желе да нумеришу и чипују све људе, да означе све ознаком – ликом звери. Ако се који људи после прихватања печата или чипа у друштву, буду усилно молили и противили сугестијама који ће се остваривати кроз компјутер или чип, такви људи ће просто бити искључени из друштва.

Узевши бројчано име тог човека, слуге антихриста моћи ће да га убију дајући сигнал његовом чипу или занјући јединствени алгоритам функције мозга тог човека, заустзавиће његово срце или ће му извршити изливање крви на мозгу.

Веома важно!!! Главан биометријска информација о човеку то није дужица ока, ни биометрија лица или палца, главна биометријска информација о човеку је јединствени алгоритам функције мозга човека. При тако изазваном узимању биометрије догађа се наношење ласерског лика (знака) и утврђивање тог јединственог за сваког човека алгоритма функције мозга.

После тога дешава се потпуно духовно ропство слободе човека, човек потпада у мрежу технотроне магије, успоставља се веза између мозга човека и светског компјутера по имену „звер“. Такав човек постаје безвољни биообјект – слуга антихриста.

Православни Хришћани, не узимајте личне бројеве, не дајте биометријске податке, не узимајте биометријски пасош и друге електронске картице и документа, не узимајте чипове!

Будите верни Господу нашем Исусу Христу! Спасавајте своје душе!

Православни чујте још једном: не прихватајте личне кодове, не дајте своју сагласност на узимање ваших биометријских података, не узимајте биометријска документа! Не мењајте блажену вечност за демонску чорбу. То је пут ка вечној погибељи ваше бесмртне душе!

То је средство да будете уловљени у сатанску мрежу и да будете раздвојени од Господа Исуса Христа.

Данас је Православнима неопходно да прекину вољена путовања, ако се плата за путовања јавља у виду биометријског пасоша, биометријске визе, биометријских путних исправа, прихватање броја и лика звери, то јесте неверност и издаја Христа!

Данас Православни који желе да сачувају своју душу за Христа, не треба да долазе ни на Свету Гору, ни у Јерусалим. Да би Дошли на Свету Гору потребни су, пасош са три шестице, биометријска виза или биометријски пасош, неопходно је узети диамонтирион (визу) са три шестице. Да би отишли у Свету Земљу неопходан је инострани пасош, али да би изашли из Израела потребно је да дате биометриске податке. Пажња, мишоловка је затворена!

Данас је Православнима боље да буду на једном месту, да живе и раде у селу, да се моле и буду са Богом живим – спасавајући се за Царство Небеско, него да лутају, купују и продају, да изгубе своју душу и горе вечно у геени вечно са сатаном.

Глобализација је непосредно везана са екуменизмом.

Глобализација и екуменизам – то су два рога антихриста, две полуге власти сатане!

Високопостављени масони у ложама добили су указ од масона – сатаниста о прављењу једне религије и „цркве“ антихриста. Догмат лажне „цркве“ и лажне религије антихриста је такав: „један „бог“ за све религије и народе – за „православне“, и друге „хришћане“, за јевреје, за муслимане, за будисте, хиндуисте, шамане и разне врачеве“. Заиста о томе данас проповеда Папа Римски, Папа Московски и Папа Цариградски. (И Папа Српски п.п.)

www.youtube.com/watch?v=MVZXzw4X7T8

www.youtube.com/watch?v=B2VqIs5KsGo

Специјално за тај циљ јеретици – екуменисти „прихватили су саборно“ екуменизам као учење Православне Цркве на Архијерејском сабору РПЦ 2-3 фебруара 2016 и на Критском лажном сабору 17-26. јуна 2016 године. Екуменистичка свејерес открива врата ка свим већ осуђеним нашом Црквом јересима јересима и ка сатанизму, који данас тајно исповеда папа Римски и Ватикан.

У 20-ом веку празноречиви-екуменисти говорили су нам, да се наводно Црква Христова разделила на многе делове и да је циљ екуменизма да поново направе Цркву потем обједињавања свих конфесија и религија. То је јерес! То је лаж! То је богохулство!

Господ наш Исус Хрисус је рекао: „сазидаћу Цркву своју и врата пакла неће је надваладати“ (Мат. 16:18) а јеретици – екуменисти хуле на Господа, као да је Бог рекао неправду (лаж).

А ситуација ствари је таква: за две хиљаде година многи јеретице слуге хада, почињали су борбу да повреде и униште Цркву Христову, али свагда су се уздизали ревнитељи за чистоту Православља и на седам Васељенских Сабора Свети Оци су одбранили чистоту Црквеног вероучења. А колико им је било потребно да претрпе!? Исповеднике Православља су тукли, мучили, одсецали језик и руке, држали су их у затворима, одводили су их у прогонство, морили су их глађу и кажњавали. Али Православље је победило и опет ће победити!

Садашњи Православни духовно су ослабили, Православни губе со. Али „Бог се не да поругати“ (Гал. 6:7)! Господ Исус Христос је рекао: „сазидаћу Цркву своју и врата пакла неће је надваладати“ (Мат. 16:18). Молишћу Божијом Православних ревнитеља и исповедника има и данас! Чистота Православља побеђује и данас! А звер – антихрист са одваљеним роговима екуменизма и глобализма заједно са сатаном биће бачени живи у геену огњену (Откр. 20:10).

Високопостављени јеретици – реформатори Цркве, то јест они који руше Цркву поступају дрско и смело, а епископи који су призвани и постављени Богом да човају Цркву пасу овце Христове упалу су у ћутљиви дремеж. Светеници су у недоумици: прозревају и постају исповедници и не помињу јеретике – екуменисте по 15-ом правилу двократног сабора у Константинопољу и по трећем правилу Трећег Васељенског Сабора. Други не само што сами не иду путем исповедништва већ постају гонитељи Православних исповедника, трећи по претходном пребивају у недоумици и продужују да нешто чекају.

Многи свештеници, који су ћутали и нису се супротставили епископима који су одступили од Православља, епиксопима који су „саборно прихватили“ свејерес екуменизма, данас губе страх Божији и у храмовима Божијим праве богохилне концерте, спектакле, пласове и акробатске програме, приказују филмове и цртане филмове.

Видимо како су горки, отровни, тужни плодови апостасије – издајство вере, јереси, ликовање лукавог духа као коров и трње обухватају ћутљиве пред духовницима одступницима – екуменистима.

Јадни Православни народ такође измучен и збуњен, такође покушава да разуме ко је у праву а ко греши. Ти Православни мирјани, који су разумели и све добро схватају питају се: Куда ићи? Како и где наћи свештеника који не помиње јеретике?

Драга у Христу браћо и сестре, правите Православне заједнице, саборно се молите и тражите верног свештеника. Таквих свештеника има, и биће их све више и више. Молите се усрдно Богу и Мајци Божијој, потрпите са молитвом, Господ ће вам послати помоћ и утеху, послаће Православног пастира за вашу верност Бог и Небеска Царица никада вас неће оставити.

Потрпите јер има ради чега трпети. Ситуација у целом свету ће се кардинално изменити. Долази Православни Руски Цар, који ће порушити нови светски антихристов поредак и разрушити глобализацију. Долази Православни Руски цар који ће успоставити поредак у Православној Цркви, екуменизам, глаболизам, масонство, сатанизам и све савремене јереси и одступни ће бити осуђени, јеретици – екуменисти и ћутљиви лажни пастири биће удаљени са архијерејских катедри и епархија.

Православни ће славити са великом благодатном силом! Биће постављени на служење у Цркву Христовој нови истинити, Богу верни Христољубиви Архипастири! Биће последња проповед Јеванђеља Христова по целом свету у Духу Светог Православља! Биће савез братских Православних народа! Православни са свих страна сједињујте се у Христу!

http://3rm.info/uploads/posts/2017-06/1497680260_image011.jpg

Православна браћо и сестре, потрпите са молитвом Исусовом, не прихватајте бројчано име, не прихватајте електронска документа, са биометријом и чипом, не идите са екуменистима и не помињите их.

Будите верни Господу нашем Исусу Христу – идите путем исповедништва, молите се за здравље долазећег Православног Руског Цара и за јединство свих Православних народа у Христу! Амин!

Јеросхимонах Рафаил (Берестов)
Јеросхимонах Онуфрије (Стебелев-Веласкес)

3/16 јуна 2017 г.
На дан преп. Варлаама Хутинског
Перенесење мошти св. блгв. царевића Димитрија Угличког


Извор: Фонд Стратешке Културе

Оставите коментар

Оставите коментар на Глобализација и екуменизам као два рога Антихриста

* Обавезна поља