ritualiДа је читав свет дубоко одвојен од божије милости и љубави то је данас и више него јасно! Сваког дана гледамо, људском руком изазване, политички потпомогнуте и инсталиране ратове који сваким даном односе бројне људске животе. Уз легализоване абортусе који нам односе милијарде људских душа, елита овога света не престаје уништавати људски род на свим нивоима. Реч је о тешком покољу човечанства који су изазвали мучни и пре свега мрачни умови који владају овим светом. Нажалост, то је заиста тако. Вест коју је пренео Natural News  је вест коју неће пренети ни један маинстрем медиј, вест која се не сме преносити јер ви, уљуљкани у топлину својих фотеља, и наметнуте илузије овакве информације никако не смете сазнати.

Наиме, откривено је да је пројектом вакцинације против тетануса коју је организовала Светска здравствена организација, тајно и присилно стерилизовано 2,3 милиона младих жена у Кенији, супстанцом која не спречава да до зачећа дође већ убија плод у тренутку зачећа. Жене које су примиле ову вакцину то нису знале, нису консултоване, нити упозорене на последице. Оне су преварене и баш попут говеда у кланицама стерилизоване како на овај свет не би доносиле нови живот, а нови живот које су желеле донети биће убијен.

Дакле, НЕКО је су одлучио да 2.3 милиона жена не сме доносити живот овоме свету, уместо њих и уместо нас. Уместо Бога. Они убијају, стерилишу и кастрирају човечанство без нашег знања, без нашег одобрења, јер су уобразили да њихов живот вреди више. Да су већи од других људи, чак и од самог Бога. Ово није прва вакцина за коју је откривено да у себи садржи супстанце за стерилизацију. Наиме, амерички новинар и истраживач Јуријан Мајсен, годинама је трагао по документацији „Рокфелерове Фондације“, оставштине породице Рокфелер где је, поред осталог, пронашао извештај из 1968. ове „хумане“ организације који јасно доказује како је ова масонска организација финансирала још тада истраживања, вакцине и могућности масовног кастрирања и стерилизације људи које је требало подвргнути планској депопулацији становништва. У том извештају помиње се више метода кроз које би се могла масовно проширити неплодност у свету. Овај извештај веома је битан јер се тади о породици Рокфелер која генерацијама спроводи еугенику човечанства, а чија фондација и дан данас финансира безмало сваку нову вакцину која се појављује на тржишту. Ова породица, заједно са осталом англо-елитом и научним шарлатанима, изградила је кроз године целу парадигму социјалне политике са циљем смањивања броја живих људи на планети, али с генетским призвуцима.

Ту њихову пре свега болесну, зверску и једноставно злочиначку и гоноцидну политику спроводе све владе света. Наиме, сви су пред светском владом и господарима елите, попут Рокфелера и Ротшилда, дужни спроводити политику убијања људи, а онај ко се томе успротиви, једноставно буде одстрањен, рецимо самоубиством под чудним околностима.

Научник из пакла

Но, што је најчудније они, елита, то уопште не скривају, него манипулацијом тоталне екстремисте и убице проглашавају научницима који онда својим лажним псеудо-научним методама и демонизованим идејама кроје судбину читавог човечанства. На пример, један од водећих америчких научника др. Џон Холдрен главни је научник Беле куће и директор одсека за науку и технологију у Белој кући. Он је тренутно научни владар Обамине администрације. Директор је Већа за науку и технологију и кључни саветник за науку у Вашингтону, а јавно се залаже за убијање беба пестицидима у сврху депопулације. И цео свет ћути, иако је јасно како је тај човјек болесник вођен чистим злом у себи, а не науком. Др. Холдрен је Малтузијански фанатик као и тешки Дарвиниста. Другим речима, он је следбеник главних филозофа британске империје 19. века и центар врло ретроградних и анти-људских идеја. Јер, последица његових веровања и погледа на свет заправо је геноцид. По њему је популација узрок апсолутно свих проблема. Другим речима, он сматра да је планета загађена људима. Човечанство је за њега рак рана земље.

Холдрен је почео седамдесетих година, са Полом Ерлихом, који је био шарлатан, мрачњак и човек сумњивог морала. Написао је књигу „Популациона бомба“. Ерлих је био уверен да је популација нарасла ван контроле и да ће то сломити људску цивилизацију крајем 20. века.

holdren

Но, чињеница је да популационе бомбе никада није било. То није тачно, и никада се није догодило. Популација у Европи драстично опада, исто је и у Јапану и у Русији. Сви имају проблем с демографијом што нема везе с превеликом популацијом. То има везе са смањењем популације. Популационог бума једноставно никада није ни било. Но, Холдрен упркос томе не мења и не прилагођава свој псеудо-научни поглед.

За Холдрена је човек крив за све. Раних 70-тих у једној својој књизи он је написао: „Неке земље имају толико становништва да им треба помоћи. Одсецимо их, не дајте им више хране, помоћи, кредита, и никакву помоћ“. А које су то земље? Он говори да су то Индија, Бангладеш и друге. Они броје на стотине милиона људи и Холдрин говори како их треба заборавити и решити их се. Зар се то не зове геноцид? Идеје да читаве земље, целе нације, треба послати у пропаст, поубијати их, ставља Холдрина далеко испред Хитлера, бар што се тиче броја жртава када би се његове сумануте идеје спровеле у дело. А ради се на томе!

Он мрзи технологију, мрзи науку и жели ограничити могућност да сви људи на планети уживају њихове благодети. Гледа их као претњу друштвеном реду, шарлатанима и лажњацима као што је он. Он жели буквално угасити људски напредак и осудити човечанство на стагнирање и пропаст. Холдрин верује да постоји оптимална светска популација или капацитет који земља може издржати. Та идеја потиче од венецијског лудака Ортеса који је написао око 1790. да је горња граница светске популације 3 милијарде људи. И ако би ишли даље од тога, дошли би до смрти планете. Холдрин је наиме, још више геноцидан од Ортеса, још више од Малтуса, који је такође ишао Ортесовим стопама. Холдрин заговара идеју да је оптимална светска популација једна милијарда људи („златна милијарда“) и што је најлуђе од свега, као главни научник Беле куће има апсолутну моћ да своје идеје спроводи у дело. Нема сумње да он то и чини.

Али, проблем је у томе што је у време када је Холдрин то написао на свету било око 4 милијарде људи. Данас, када их има шест милијарди, ако кажете да је оптимална популација 1 милијарда то практично значи да више од 5 миљарди људи једноставно треба одстранити. Како? Он једноставн предлаже да се у потпуности заустави развој 3. света. Да нестану, да их се одрекнемо. Холдрин сматра да њихове породице треба да буду на нивоу животиња. Да животни век буде 45 година а тада да се послужимо еутаназијом како не би штетили замљи. Он говори о супер-националној монструозности или Планетарном режиму. Он тражи светску империју, наднационалну светску владу, која би контролисала сваки аспект људског живота. А кренуло би са контролом глобалних добара. Односно, контролисало би се све што утиче на ваздух, земљу, океане. Да ли Вам ово звучи познато? Да ли препознајете процесе који воде ка овоме? Није ли Ваша земља или ваш друштвени слој следећи на удару?

Он и његови господари би да контролишу. Контролисала би се температура у вашој дневној соби, врста вашег аутомобила, колико и шта једете, имате ли кућног љубимца и колико он енергије троши. Све минималне детаље из вашег живота они желе да ставе под контролу. А иза тога долази геноцидна политика коју Холдрин јавно промовише. Он би увео закон о популацији према коме човечанство не би смело прећи једну милијарду становника. Али, шта ако сте баш ви или ваша деца, вишак, ако сте баш ви оно што он сматра само некорисним ждерачом?

globalizam-elita

Закон о популацији

Једна од карактеристика закона о популацији по Холдрину је величина породице. Нешто попут закона који је Кина увела и ограничила људима број дјеце на двоје. Он, дакле, жели да се рука глобалне тоталитаристичке државе меша у најинтимније одлуке породице, тако да индивидуална одговорност престане да постоји.

Као први корак он наглашава брзо смањење популације до једне милијарде, а након тога њено одржавање на нивоу од 0 посто раста. Но, Холдрин се не либи да отворено говори и како би то учинио. Наиме реч је о присилној стерилизацији становништва каква се некада спроводила у Индији. Он то жели пресликати чак и на запад. Тамо чим би на свијет донели двоје дјеце морали сте на обавезну хирушку стерилизацију. Након тога долази абортус, присилни и насилни. Холдрин жели дозволе за рађање. Другим речима, жена не сме рађати ако не добије, односно купи, тржишну дозволу за рађање. Наравно, цене дозвола биће довољно високе да их само виши слој друштва може себи приуштити. Али, шта са илегално (ван контроле) зачетом децом? Но, мислио је Холдрин и на такву ситуацију. Холдрен би то решавао имаплантатима које би се уграђивали женама под кожу како би спречавали зачеће, а не одбацује ни идеју стављања хемијских средстава у воду као најефтинији облик стерилизације за широке слојеве становништва који користе воду за пиће из градског водовода.

Посебно је застрашујуће то што је Холдрен јавно говорио о корисности употребе инфантицида (пестицида за бебе) код многих примитивних народа. Он одобрава и чак хвали овакву праксу јер су, како каже, ти народи мислили о колективу, а не о појединцу. С тога је, по њему, убијање беба пестицидима било нормално и корисно за заједницу, што значи да је и таква могућност у оптицају у свету будућности који се мота по његовом поремећеном мозгу. То је Холдринова идеја о цивилизацији „златне милијарде“. Заправо реч је о чистом варварству, и мржњи према човечанству описаној још у књигама Маркиза де сада, са тим што то варварство данас неки називају науком.

Људи попут Холдрена плаћени су и инсталирани у науку на свим нивоима и у свим државама овог света јер управо такви ментални болесници имају довољно подобности за убијање које је „елити“ у овом тренутку потребно. Присилно кастрирање жена у Кенији и убијање њихове деце, мучна је стварност са којом смо ушли у 21. век и то само зато што попут марве примамо све што нам кажу. Што политику геноицида прихватамо као науку и ћутимо. Што склапамо очи пред истином, као да никада нисмо чули за нацизам и његове злочине, као да не знамо за Орвела и Кафку.

Но, требало би да знамо да у тренутку када ти болесници добију оно што желе, када сложе коцкице у свој мозаик, када нас чипују и крену у масовни покољ целокупног људскога рода, више неће бити прилике за говор, за чуђење или кајање. Биће прекасно за СВЕ. Чак и за људскост или љубав – јер све оно што вреди у Човеку, Божјем бићу, биће нам одузето. Можда и ЗАУВЕК!


Извор: Дневно.хр, ЦЕОПОМ-Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на Глобална елита и крвави траг поретка који долази

* Обавезна поља