chamtrailsКоначно, један војни пилот је учинио корак напред за човечанство и потпуно је разоткрио истину о пројекту хемијског запрашивања планете у коме и сам учествује.

Реч је о незаконитом и изузетно деструктивном пројекту кога називају „Глобани програм хемијских млазева“. Оно што следи је је истинита прича о храбром пилоту који је психички сломљен због тога што заједно са својим колегама врши хемијско запрашивање одлучио да проговори. На тај начин, овим информацијама он је ризиковао свој живот и живот своје породице. Док слушате његову причу или читате текст имајте на уму да се цхемтраилс запрашивање врши 24 сата дневно 7 дана у недељи. Ово је само део његовог сведочанства – човека који нас запрашује.

Пре свега желeо бих рећи како се ја не слажем са оним што радим, односно са задацима које морам извршавати. Но, шта војник може учинити него извршавати наређења? Неколико нас сматра како радимо нешто лоше, нешто супротно од доброг, а с времена на време смо веома избезумљени због тога.

Морам вам рећи како нас држе у потпуном мраку када је у питању добијање искреног одговора око прскања земље. Уколико се открије да се ја или неко из моје породице распитује о „Chemtrailsima“ следе аутоматске и брзе репресивне мере. ХААРП и Chemtrails су два појма која су нама забрањена за распитивање и истраживање. Све се прати шта истражујемо и гледамо. Осим ако наша деца нешто о томе не науче у школи која је у оквиру базе, будући да нам је школовање деце у јавном систему или кроз приватно одабране школе забрањено.

Често се поставља питање зашто би пилоти тровали сопствену децу?! Ја лично размишљам о томе и можда зато овако реагујем, али морате знати да преко 80 посто колега који раде на оваквим пројектима уопште немају породице и немају децу. Они су пажљиво изабрани из самог врха ратног ваздухопловства, морнарице или обалске страже после дугогодишње индоктринације и обуке. Већина пилота је „вакцинисана“ против човечности и једино како проводе живот је брига о убијању и нежељеним аспектима Америке и света. Кунем се, већина њих је попут машина. Ја их називам „Танкер Терминатори“.

Не бих смео говорити о овоме, али готово једна трећина тих „Chemtrails“ летова усмерава се са малих безимених (no name) острва. На тим острвима ничу новоизграђене војне базе а сваке године изгради се до осам таквих база. На тим веома удаљеним острвима смештене су ХААРП антене (технологија помоћу које је могуће изазвати све временске прилике и не прилике на било ком делу планете) као и сва друга различита технологија. Морнарица је чак развила софистицирану технологију за градњу читавих база испод воде, у мору. То је омогућило градњу много аутономних подморница-робота које путују на велике удаљености. Доле су читави градови. Сваки пут када чујете или видите да је реч о масовним војним вежбама на мору, то је то. Ви никада нећете те базе видети на рецимо „Google Earthu“.

Осим што ћете понекад налетети на замућене делове на местима где се налазе војне базе. Они чак знају сликати али и стварати вештачке облаке како би то прикрили.
Ја у потпуности разумем вашу забринутост за сигурност људи.

ChemTrail2009-DEES1

Но, то вам иде овако. Прво нам покажу видео катастрофалног разарања наше домовине софистицираним оружјем и онда кажу како ће то бити последице ако не летимо. Они нас уверавају да радимо на изградњи одбрамбеног штита и атмосферског оружја као облику заштите наше домовине и света. Наши животи служе њима а уверавају нас како је цели тај тајни свијет који штитимо створен због наше сигурности. Они нам говоре да је тајност наша заштита и да не слушамо јавност и не делимо њихову реторику.

Сви у ветеранској заједници знамо за програм који се назива „flashpoint“, или скраћено „ФП-03“. То је програм за самоуништење авиона и пилота, а може се покренути са било ког места на земљи, води, или под водом. Како желе и како им одговара. Ми смо свесни да ако ишта посумњају могу нас срушити за само 15 секунди.

Они нам говоре како ти програми служе само као заштита да не паднемо у густо насељена подручја. Но, застрашујуће је летети и знати да они с даљинским управљачем могу управљати нашим авионима. Но у позадини свести ми сви знамо да је тај програм заправо програм за контролисање нас и наших активности. Они би нас пре убили у лету него допустили јавно деловање.

Јесте ли икада видели да је било који члан посаде преживео неки судар након што се догодио? Сваки војни авион који је пао, потпуно је уништен. Добри су разлози – ми то знамо. Ми ризикујемо своје животе сваки пут када полетимо. Поготово када су у питању ноћни летови. Они стално захтевају да летимо на све нижим и нижим висинама. Осећамо се као масивне „мрачне силе царства“. Као запрашивачи усева. И људи нас виде јер смо ниско. А неки фармери чак и пуцају на нас. Но до медија никада неће доћи ове информације. Они једноставно то игноришу и не објављују. А исто тако медијима није допуштено да знају и учествују или прате наше летове. То вам је истина. Требало би видети детаљне извештаје наших мисија. Неки су и процурили но њих можете наћи дискредитоване под појмом „теорија завјере“ и на алтернативним медијима које намерно и упорно дискредитују.

Врло ретко ће се наћи неко ко ће ризиковати објављивање ових информација попут мене.

Чак и моја посада, они би ме ухапсили и одвели пред војни суд да сазнају за овај дијалог. То је и разлог зашто не могу директно комуницирати преко е-маила. Тако бих волео отићи кући и не обављати више ни секунду тог отровног лета. И мени недостаје лепо, плаво небо из моје младости и стидим се тога што сам заслужан да га више нема. Можда још који од мојих колега ово прочита и одлучи размислити за опште добро. Ја знам само мали делић велике слике коју познају само ретки. Дакле ово је само оно што ја знам, но истина је сигурно пуно сложенија и опаснија. Мислим како свет треба постати свестан овог тајног царства и нових значајних дешавања на планети. Зато ширите ове информације…

Обрада и обликовање текста – ЦЕОПОМ-Истина


Извор: Дневно.хр, ЦЕОПОМ-Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на То је истина или исповест Chemtrails пилота

* Обавезна поља