У КОРОНА-окупацији све се чешће цитира Библија. Понајпре Откривење светога Јована Богослова. И на Западу и на Истоку.

/И би јој дано да даде дух икони звијериној, да проговори икона звијерина, и да учини да се побију који се год не поклоне икони звијериној./И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховима, /Да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, или име звијери, или број имена њенина/Овдје је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звијери: јер је број човјеков и број њезин шест стотина и шездесет и шест/(Откривење Јованово, 13/15-17)

Никита Михалков је пре два месеца, подсећајући на опасност да се с вакцином за ковид-19 изврши чиповање људи – што је, иначе, у складу са јавно обзнањеним пројектом ID2020 – указао на један детаљ из јавног деловања главног пропагатора и финансијера вакцине Била Гејтса:  један недавно одобрени Мајкрософтов патент носи ознаку „WО/2020/060606″.

Избаците нуле и добијете поруку Откривења Јовановог.

Шта је то патентирано: „Систем криптовалуте који користи податке о телесној активности“.

Сетите се да се стално говори да нећете моћи путовати по свету и радити, ако се не вакцинишете вакцином које још нема. Дакле, „жиг“ се планира. Једино, хоће ли „жиг“ бити „на десној руци његовој“?

Шта је то ID2020? Digital Identity 2020.

Па, то су добри људи, такорећи филантропи, који су 2016. формирали НВО који раде на томе да цело човечанство до 2030 буде чиповано. Али, наравно, као део великог плана УН о „одрживом развоју“. Бити премрежен, као дисати!?

А зашто, питате се ви? Па да вам они буду на услузи, ако постанете избеглица, да вас они штите од тероризма и каквих не све зала.

Какве чаробне обећавајуће речи у „пљачкашкој цивилизацији“ у којој сваке године умре 9 милиона људи од глади. Они не хране, али да среде да имате „личну карту“ као ваш љубимац (испод коже), то ће да помогну. Иако нисте тражили, они ће вам бити од помоћи.

Кад је букнуо ковид-пламен ID2020 је испливао на површину, јер исти добри људи који подржавају ковид-кампању, сперамају нам вакцину стоје и иза ID2020.

Шта нам они нуде? Петер Кениг, који је годинама радио у Светској банци и Светској здравственој организацији, пише:  убризгати наночип, непознат особи која је вакцинисана. Једном убачен чип у људску јединку може се на даљину опскрбити свим вашим личним подацима, укључујући банковне рачуне – као дигитални новац. „Да, дигитални новац ка коме ‘они’ циљају, тако да више немате не само никакву контролу над својим здравственим и другим интимним подацима, већ ни над зарадом и потрошњом. Ваш новац може бити блокиран или одузет – као ‘санкција’ за непоштено понашање, за пливање против тока. Можете постати пуки роб господара.“ (Кениг)

Неко би могао помислити да Кениг претерује, али зашто би онда генерални директор ЗСО Тедрос Аданом Гебрејесус говорио „да морамо кренути ка дигиталном новцу, јер физички папир и новчићи могу ширити болести, посебно ендемске болести, попут коронавируса“.

Да ли је могуће да тај полусвет прича тако шта? Прво,  његове надлежности немају никаве везе с тим пословима. А друго, један од најважнијих обележја људске истрорије је ковање новца (после и штампање), а сад су се нашли Бил и Тедрос да то укину!?

Колико год да сте уплашени пандемијом страха коју они шире, морате се замислити: Зар то није глупост? Идиотизам?

Таман посла! Ови људи знају шта хоће. И мисле да то више не траба да крију. А ми? Ми имамо шансу да покажемо да није тачно оно што је својеверемено иронично-песимистички говорио Мирослав Крлежа „да је глупост свемирска димензија“. 

А они нашу жељу да не желимо да нас они „вакцинишу“, више не могу заустављати оптужбама – „теорија завере“. Овде, ако отворите очи видите јасно – постоји завера. Неки људи, негде, без јавности, смишљају да примене нешто на нама а не намеравју да нам кажу шта је то и чему служи. Ми њих никад нисмо изабрали на за шта. Тако се дефинише завера.

Како знамо да то раде? Па они то и не крију. Савез ID2020 је на свом самиту под називом „Изазови пута до добре личне карте“ у септембру 2019. године у Њујорку одлучио да овај програм спроведе 2020. године. Онда је Светски економски форум (WEF) ту одлуку потврдио у јануару 2020. године у Давосу.

Да, Давос! То је онај галмурозни скуп који годинама гледате на ТВ а иду и „наши експерти“ да се тамо спреме да раде на „светском ниову“. Да се и ми прикључимо тој водећој светској елити. После на Копаонику организују „српски Давос“. Зависници који се поносе зависношћу. Права деца Давоса.

Али, шта је то Светски економски форум? Ништа. Обична НВО. Као и Савез ID2020. Они што тако одлучно јављају шта да се ради а наше владе то узимају као суштину суштина – организација су коју је 1971. године регистровао Немац Клаус Шваб, инжењер и економиста. Који је, као и Џорџ Сорош, безнадежно озрачен „отвореним друштвом“ Карла Попера.

Многе велике идеје у историји су беспризорно трошене из добрих намера, али Поперови „следбеници“ никад нису падали у ту заблуду. Кад је Шваб оснивао своју НВО у Келну, у зеленом предграђу Женеве, идеални свет са његовог хоризонта био је хуманистички колико добронамерност Гетеовог Фауста. Али, он је толико „напредовао“ да га није могла ни гристи савест због тога.

Клаус Шваб, оснивач и извршни директор НВО организације звучног имена „Светски економски форум“ – Фото: Fabrice Coffrini/AFP/Getty Images

Правни статус WEF је – НВО. Форум нема никакав правни међународни статус или улогу као ОУН, на пример. Не постоји никакав правни основ да Форум објављује правилнике и оглашава правила како треба да се води и понаша, „а камоли врши контролу над светском популацијом и одлучује о судбини око 7,8 милијарди људи (светско становништво према процени УН 2020.). Ипак, управо у то се WEF претворио – и то најмање две или три деценије.

А већина западних лидера – и многи незападњаци из 193 чланице УН – прихватају WEF као светску власт за економску политику и политичко размишљање. Они су овласти WEF ставили изнад овласти Уједињених нација и националних држава.

Самозванци из невалдине организације намећу правила понашање за 99,999% људи света! Без икакве одговорности и следе једино своје интересе.

У Давосу је одлучено да пандемије корона-вируса буде. И каква да буде. Дакле, између 21. и 24. јануара 2020. одржане су консултације под покровитељством Коалиције за иновације спремности за епидемију (CEPI) а за израду програма вакцине. CEPI је, иначе, партнерство WEF и Гејтсове фондације.

Петер Кениг наводи да је тада донесена „наравно иза добро затворених врата“ и „коначна одлука да се САДА настави са Агендом ID2020… Гејтс, ГАВИ (Глобална алијанса за вакцинацију и имунизацију), Рокфелери, Ротшилди и други, сви стоје иза ове одлуке – примене Агенде ИД2020“.

Изгледа да им се баш журило. Јер, кад је Светска здравствена организација (СЗО) 30. јануара 2020. прогласила (одмах после Давоса) ванредно стање због бриге за међународно јавно здравље а у вези са новим кинеским коронавирусом (2019-nCoV) који је категорисан као вирусна упала плућа – било је, како је избројао Мишел Чосудовски, а нико није демантовао, 150 потврђених случајева изван Кине: 6 у Сједињеним Државама, 3 у Канади, 2 у Великој Британији и сл. „Дакле, 150 потврђених случајеве на становништво од 6,4 милијарде (Светско становништво 7,8 милијарди минус Кина 1,4 милијарде). Колики је то био ризик? Скоро нула.“ (Чосудовски)

Мислите да брижни људи у Давосу то нису знали? Наравно да јесу. Чак је и Комитет за ванредне ситуације СЗО у седмици пре одлуке „изражавао различита стајалишта“.

Пошто поделе у Комитету нису непревазиђене, далекосежна одлука је 30. јануара донесена без подршке стручног мишљења.

Тешко је данас наћи поткупљивији свет од тзв. струке, али то је крајем јануара изгледало толико неосновано да је претегла струка која је држала до образа. 

Нађена је „струка“ која се није оптерећивала сумњама и питањима, па је могао да се артикулише следећи корак – такође по препоруци СЗО-а или појединих земаља – обавезна тј. „присилна вакцинација“, ако буде требало под полицијским и/или војним надзором.

Као врховни принцип је постављена досетка: кад одбијаш да примиш сумњиву вакцину ти у ствари угрожаваш друге! (Исто се користи и за маске.) Дакле, немаш шта бираш! Они који то одбију могу бити кажњени (новчане казне и/или затвор – и сви исто вакцинисани на силу).

Та операција је у току. Ових дана је стигла вест да је влада САД компанији Џонсон&Џонсон дала милијарду долара за производњу вакцине. Компанија Џонсон&Џонсон преко своје филијале Јансен крајем марта примила је 456 милиона долара, а нова милијарда ће финансирати пројекат производње на велико њене експерименталне вакцине. Две стране предвиђају могуће повећање наруџбине на додатних 200 милиона доза… улози владе председника Трампа за пројекте развоја вакцина тако су порасли на најмање 9,4 милијарде долара, укључујући уговоре о снабдевању који су потписани са пет компанија, а који предвиђају испоруку од најмање 700 милиона доза, према рачуници Франс преса.

Лого корпорације Џонсон&Џонсон

САД би теоретски могле да добију по 100 милиона доза од четири компаније – Џонсон&Џонсон, Новавакс, Фајзер/Бионтек, Санофи/ГСК и 300 милиона доза од групе Оксфорд/АстраЗенека.

Ова последња група је потписала или је у преговорима са другим земљама, од чега 400 милиона доза за Европску унију.“ Ако пратите гласове „локалне струке“ видећете како подижу бригу јавности за степен више.

Али, забринули су се и Трампови противници: таман су га приземљили жртвама и корона-кампањом, али ако он донесе вакцину месец дана пред изборе, шта год она да буде, оде маст у пропаст!

Велика је драма. Свима је на уму како је пробуђени свет одбацио вакцину за „свињски грип“ 2009. Ако заиста дође до присилне вакцинације, биће то значајно „достигнуће“ Big Pharma, али и они и политичари ће се наћи пред бескрајним масама људи који ће бити доведени на границу пуцања – они не могу знати која врста коктела ће бити стављена у вакцину.

Можда је то спори убица који се активира за неколико година?

Или болест која погађа само следећу генерацију?

Или средство за слабљење мозга?

Или ген који чини жене неплодним?

Све је могуће, јер и Гејтс и Давос-елита не крију да им је циљ потпуна контрола становништва и – смањење становништва.

С друге стране, њихов ризик да за то буду законски оглашени кривим је минималан.

За неколико година, наравно, неће се знати одакле та болест долази. Да, то јесте ниво технологије који су достигле био-ратне лабораторије у САД, Великој Британији, Израелу, Канади, Аустралији… А сад се то развија и у земљама које су планиране као жртве тих проналазака.

Сетићете каква се битка на фронту Пекинг-Вашингтон водила да ли је Вухан отрован од стране америчких војника који су у октобру учествовали на Светским војним играма у том граду а екипа је била смештена триста метара од он чувене „мокре пијаце“ или су се вируси исшетали из велике лабараторије у Вухану, а у чијим истраживањима су учествовали и научници из западних земаља?

Вакцина је као нагазна мина. Ако организатори вакцинације не буду пазили – то све може да одлети у материну…

Из Мадрида је ових дана, уз учешће стотина професионалаца из целог света, удружење „Лекари за истину“ стало на становиште да је ковид-19 „лажна пандемија створена у политичке сврхе“.

Нема више разлога за нијансе. Тај део „струке“, који више нема намеру да ћути, објавио је да 1. „жртава од коронавируса није било више од прошлогодишњих смртних случајева од грипа“, да су 2. „бројке преувеличане изменама медицинских протокола“, да 3. „затварање здравих и присилна употреба маски немају научну основу“ и да 4.„болест позната као ковид-19 нема јединствен инфективни образац, већ је комбинацију њих“.

Све се слило у закључак: Морамо да кажемо нашим владама да НИКАД НЕ СМЕ ДА СЕ ДЕСИ да нас приморавају да се вакцинишемо или чак да нам владе то препоручују.

Вакцина за Covid-19 – Фото: Депосито

Владимир Владимирович Путин, чија земља је изгледа најближа нечему што би могло да буде вакцина, није чекао овакву врсту опомена – благовремено је огласио да „вакцина не може бити обавезна“. Иначе, Кина и Русија развијају своје вакцине, без дрматизовања комерцијалних претензија – пре да не буду изложени притиску да морају својим грађанима да дају те западне бућкурише, који сигурно не настају да би свет постао здрав и слободан.

Док је свет забављен тестирањем вакцине програм дигиталног идентитета ID2020 тестира се са владом Бангладеша.

Саветник за политику владиног програма Бангладеша Анир Ховдхури саопштава: „Примењујемо приступ дигиталном идентитету који гледа унапред и омогућава појединцима контролу над њиховим личним подацима, истовремено изграђујући постојеће системе и програме. Влада Бангладеша признаје да дизајн система дигиталног идентитета има далекосежне последице на приступ појединаца услугама и средствима за живот и ми смо спремни да овај приступ први спроведемо.“

Никад не реците да имате најгору владу на свету!

На терену у Бангаладешу делује играч кога смо већ представили у овом тексту ГАВИ (Глобална алијанса за вакцине и имунизацију) и „партнери из академске заједнице и хуманитарне помоћи“.

Да ли је само случајност да се ID2020 уводи на почетку онога што СЗО назива пандемијом?

Да ли је пандемија била потребна да би се покренуло више разорних програма ID2020?

Је ли ово завера или теорија завере? О овоме ће свако морати да размисли кад му стигне понуда да се вакцинише.

Да ли више верујете самозваним филантропима или свом здравом разуму?

Свет се ломи између личних немоћи и недокучиве свемоћи. Да ли је недокучива? Да ли је свемоћна?

Ових дана се поред богослова Јована све чешће цитира и Етјен де ла Боатје, Макјавелијев савременик, али не и истомишљеник. Он је подсећао: „Онај који доминира над вама има само два ока, само две руке, само једно тело, нема ништа више од оног што најмање има човек који у бесконачном броју живи у вашим градовима; он заиста нема ништа више од моћи коју му ви дајете да вас уништи.“

То је та Звер из Откривења Јовановог, која мисли да има пуно право да вам утисне „жиг“ на десној руци. Зато вас тако прогони корона-кампањом. Свет овакву кампању још није видео. Апокалипса? Шта ли је?


Извор: Све о Српској

Оставите коментар

Оставите коментар на Корона завера и дигитални идентитет

* Обавезна поља