План поробљавање људске расе направљен је одавно. Били смо упозорени. Знало се што се спрема. Можда нисмо знали тачно када га мисле покренути, и нисмо знали за коју тактику ће се одлучити (вирус, тероризам или нешто треће) али знали смо да долази. И сад је ту.

Прво и најстарије упозорење је свакако оно Библијско. И притом није битно да ли сте хришћанин и да ли у Библију верујете. Истине има посвуда, и људи са пророчанским способностима је било кроз целу нашу историју. У Књизи Откривења, Глава 13, 15-17 стоји:

„И би јој дано да даде дух икони звериној, да проговори икона зверина, и да учини да се побију који се год не поклоне икони звериној.
И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховима,
Да нитко не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, или име звери, или број имена њезина.“

Заиста, из данашње перспективе, кад већ отворено најављују да људи који не приме вакцину неће моћи путовати, ићи у школе или на радна места, звучи ли ово толико лудо? А већ сада знамо да ће евиденција вакцинисања бити пребачена у поткожни чип, а локација која се предлаже је управо десна рука, између палца и кажипрста. А знамо да је Елон Муск направио и чип за мозак, баш случајно ове године.

И те „звери“ – да ли су то библијски демони, древни Анунаки, средњовековни или кинески змајеви, ванземаљци, или рептили Давида Ајка, то пре свега зависи оод вас и вашег система веровања, али у суштини то је исто. Мотив рептила који нападају људску расу и чине јој ужасне ствари, присутан је кроз целу људску историју. А занимљиво, за оне који се неће поклонити тим зверима, књига Откривења каже да ће бити побијени.

Апокалипса данас (Илустрација) – Фото извор: Логично.хр

И ту долазимо до 2010. године и документарног серијала „Conspiracy Theory“ којег је водио Џес Вентура, бивши гувернер Минесоте и политички инсајдер. У том серијалу он је истраживао теорије завере из релативно објективне перспективе, неке потврђујући а неке побијајући. Серија је била популарна у оно време и имала је 3 сезоне и 22 епизоде. Међутим једна епизода изазвала је велику контроверзу, а аутор се нашао под нападом државе и та епизода је након првог приказивања укинута из свих реприза и заувек забрањена на телевизији.

Ради се о епизоди назива „Полицијска држава“ у којој Џес Вентура заједно са Алексом Џонсом разоткрива план према коме америчка влада гради стотине концентрационих логора по целој држави. И према том плану, стављање људи у логоре ће бити започето тако што ће се покренути лажна вирусна пандемија, што ће довести до трајног полицијског часа и успостављања полицијске државе. Открили су да власти воде пажљиву евиденцију свих оних који су икада организовали или учествовали на неком протесту, стотине хиљада пластичних мртвачких сандука и још пуно тога. Епизоду можете погледати на датом линку, али ако немате времена, већ у прва 2 минуте прегледа садржаја је све објашњено.

Споменимо још да ти логори нису никаква завера, они постоје и води их државна агенција ФЕМА. Према званичној причи ти логори, односно кампови како их називају, требали би служити за смештај људи у случају наводних природних катастрофа. Међутим то не објашњава зашто су окружени бодљикавом жицом и стражарским торњевима и зашто је већина њих смештена уз железничку пругу. Осим тога, кад је ураган Катрина ударио на Њу Орлеанс, људи су били смештени у спортске дворане, док су ФЕМА кампови били празни.

И ту долазимо до трећег, вероватно и најстрашнијег пророчанства. 2013 године направљен је видео по имену Шах-мат за човечанство. Оригинал је на шпанском али преведен је на пуно језика, укључујући и наш. Тај план узима у обзир оно што знамо о жељама елите и ради процену на који начин би било најефикасније то остварити. Оно што је описано застрашујуће је слично с ониме што проживљавамо данас.

Видео траје свега десетак минута а спомиње:

 • Глобални економски колапс који ће бити вештачки изазван – то већ видимо да се дешава кроз lockdowne и кроз бесомучно штампање долара и еура, које се тренутно одвија, што ће неизбежно довести до озбиљне инфлације.
 • Групе протестаната које ће бити финансиране од стране елите и које ће стварати хаос – то видимо кроз Black Lives Matter којег отворено финансирају људи попут Сороша али и корпорације попут Амазона, Mајкрософта и Фејсбука.
 • Владе подстичу мешусобно пријављивање грађана за награду – и тога смо сведоци, полиција отворено позива грађане да пријављују оне који се окупљају у својим домовима
 • Масовни медији шире панику – сасвим очигледно.
 • Протести ће бити забрањени због претње од тобожње заразе – чак и то су знали у 2013. години.
 • Физички новац ће нестати под објашњењем да је заразан – већ су почели и на то позивати, чак и Светска банка то тврди, а у неким земљама употреба готовине се већ значајно смањила.
 • Епидемија се користи како би се уклонили политички неистомишљеници – ово је највише имплементирано у Немачкој, земљи која пружа значајан отпор њиховим криминалним плановима. Људи који јавно говоре против мера и који су учествовали у протестима почели су умирати под чудним околностима: Томас Oперман, портпарол странке СПД, Марио Оховен, председник немачког удружења средњих и малих предузећа, Харалд Ханиш, политичар АФД-а, Франц Ј. Клајн, шеф удружења хотелијера и ресторана Хамбург итд.
 • Регионални ратови као увод у глобални сукоб – ратова је увек било, али изненађујуће каквом лакоћом сад искачу нови, попут сукоба у Нагорно Карабаху
 • Чип ће бити решење за праћење епидемије – једино до чега још нисмо дошли
 • Увођење универзалног дохотка – управо то је ултимативно средство контроле и условљавања понашања популације (вакцинација и не-протестовање) и управо то све више и више предлажу као њихово „решење“. Ово је можда и најопаснији алат у њиховим рукама, јер бесплатан новац звучи толико привлачно да ће пуно људи пристати, чак и зазивати овакав потез

И наравно ту су и њихови остали планови које већ добро знамо: увођење светске владе, глобалне дигиталне валуте, смањење популације, и апсолутна контрола свега. И све то у видеу од само 10 минута направљеном пре 7 година. Можете га погледати као део овог текста.

Филм на крају пружа и савете како се одбранити од планова тих глобалних бандита. Он дефинише 4 корака:

 • Уверити полицију и војску да буду на страни народа
 • Дискредитација масовних медија
 • Масовно кажњавање политичара
 • Избећи уградњу чипова по сваку цену

Што се тиче прве тачке, ту смо већ видели неке помаке, о чему можете прочиати на следећем линку: https://www.logicno.com/politika/pobuna-kalifornijskih-serifa.html.

Процес дискредитације водећих медија увелико тече, а томе доприносе највише они сами ширећи упорно своју агресивну пропаганду. Судећи по реакцијама на друштвеним мрежама, они су већ скоро у потпуности дискредитовани.

И ту долазимо до треће тачке, на коју се морамо више фокусирати. Локални балкански политичари, и чланови разних оперативних тела и кризних штабова морају одговарати за оно што раде. Велика већина њих је упозната са овим планом и свесно га спроводе против властитог народа, мислећи да су недодирљиви. Казне за њих морају бити тешке, најтеже које постоје.

На крају, споменимо још Дејвида Ајка који у својим књигама већ две деценије говори и упозорава на овакав сценарио. Немамо овде простора ићи у детаље, човек је ипак написао 15-ак књига од којих просечна има има око 400 страница на којима се до најситнијих детаља описује повезаност тих бандита и њихове прљаве послове. Упркос томе, називали су га лудаком, управо они који нису прочитали ниједну од тих књига. Сада, када се црни сценарио итекако остварује, људи се масовно буде, и слушају његове речи као никад пре, упркос бруталној цензури којој је изложен и брисању са свих друштвених мрежа. У овом 5 минутном видеу објашњава тренутак у коме се налазимо: https://www.facebook.com/watch/?v=415131979648393

Значи, били смо упозоравани, опет и опет, и већина није слушала и сад смо ту где јесмо. Оно што је најтрагичније, чак и данас, кад се већ скоро све остварило, још увек има оних који ће све ово назвати теоријама завере. Чак и кад се овако студиозно и хронолошки све изложи, они и даље неће моћи веровати да се то збиља дешава, јер то толико искаче из оквира њихове перцепције. А осим тога, сигурни смо како ће издајници људског рода који раде за Фактограф или Раскринкавање сигурно прогласити овај чланак „лажном вешћу“ и тиме онемогућити његово дељење на друштвеним мрежама. Ти људи морају завршити исто онако као и политичари и глобални бандити којима служе. А до тада, баш њима успркос, делите овај чланак и пробудите што више људи. Јер иначе ће преспавати Апокалипсу.

Језичко усклађивање – ЦЕОПОМ Истина


Извор: Логично

Оставите коментар

Оставите коментар на Пaндемија и план поробљавања људске расе (видео)

* Обавезна поља