Dragan 12Напокон се и то догодило. После четрнаест година измицања и борбе са демонима содомије, наша домовина, земља Светог Саве, брутално је силована од стране Новог светског поретка. Да би тај гнусни чин био обављен, преко груди Србије, још крвавих од НАТО бомби, газила су борна кола и надлетали полицијски хеликоптери, на њене очи јуришали су таблоидни режимски медији, а њене руке држало је 7,000 униформисаних полицајаца и сам Бог зна колико неуниформисаних припадника разних служби. И није више важно да ли су ти људи говорили српски, шиптарски, немачки или енглески, да ли су знали ко је чији брат. Једино је важно да је Вучићев режим, након предаје Космета, на олтар жртве Новом светском поретку принео и морал, обичаје и веру сопственог народа.

Јер, треба знати да шетња разуларене шачице добро плаћених отпадника и политичких представника земаља које су предводиле бомбардовање Србије, од Владе до Скупштине, није никаква симболична борба за равноправност мањинских група, већ велики, групни сатанистички ритуал, заснован на упуствима из Кролијеве „Књиге Закона“ (Liber Al vel Legis) који има свој религијски и политички циљ. У религијском смислу он симболизује поништавање хришћанских закона и вере на освојеној територији и означава њен формални улазак у религијски систем новог доба који је заснован на законима Телеме (1), а у политичком смислу демонстрира супериорност освајача над освојеним и наговештава његов будући подређени статус у заједници новог реда и поретка (Novus Ordo Mundi).

У том контексту грађани Србије морају схватити да се практично ништа није променило од првобитне заједнице до данас. На свакој освојеној територији освајач прво инсталира себи одан режим (владара), а затим освојеном намеће своје друштвене вредности као напредније, своје идеје као корисније, а верске принципе као истинитије (супериорније), како би га лакше држао у ропству. Истина, некада су на томе радили племенски врачеви и поглавице а данас институти за обликовање свести којима стандарде поставља Тависток (2), али је принцип деловања остао исти. Наравно, уз другачију методологију, примерену времену и достигнутом нивоу свести.

Прво обележје те методологије јесте упорност, сходно једном од аксиома савременог гобализма „Циљ је константа, људи (извршиоци) су променива!“ Из разлога што представља својеврсно освештавање простора, прво „слободно“ извођење „Параде“ на ново-освојеној територији представља за Нови свестски поредак пројекат од прворазредног значаја за који се не жале ни време ни средства. С тога се од њега никада не одустаје!

Једноставно, као и код „обојених револуција“, покушаји реализације се константно понављају све док се пројекат не оствари. Наравно, претходно се припрема логистика, а сваки неуспео покушај пажљиво анализира, јер „Параду“ увек организују добро плаћени професионалци који на том пројекту раде константно и повезани су, мрежом системских и полусистемских организација (НВО), са кључним државним институцијама.

gej-parada-3

Део те логистике су и системски закони, па ћемо се подсетити да, од пето-октобарског пуча, ви о хомосексуализму не можете слободно износити своје мишљење већ одмах долазите под удар казнених одредби и непримерених казни (сетимо се кажњавања Небојше Бакареца због текста на једном порталу или Драгана Марковића – Палме због изјаве, иако су обојица били народни посланици којима би право на другачије мишљење морало бити загарантовано). Ту је и кажњавање по основу тзв. „говора мржње“ које је ново име за некадашњи „вербални деликт“ који чак ни Милошевић није кажњавао. Сама примена овог члана је врло селективна и он никада није примењен на неког члана геј-популације у Србији, иако су они познати по изливима неконтролисаног беса и мржње према грађанима који јавно изражавају своје неслагање са њиховим уверењима, али се зато на другпј страни константно примењује у сврху застрашивања и гушења слободе мишљења и изражавања. Током кампање за ову Параду, према речима секретара МУП-а, Милорада Тодоровића, „служба МУП-а за борбу против високотехнолошког криминала открила је 39 осумњичених за претње и говор мржње преко друштвених мрежа према ЛГБТ заједници, од чега су против осам осумњичених већ поднете кривичне пријаве, а за остале тужилац дефинише кривична дела која су починили”.(3)

Наравно, ово нису једини примери системских решења која служе као логистика организовању Параде, али јасно осликавају спремност режима да учествује у гушењу права и слобода већине како би мањини допустили да демонстрира моћ и привилегованост. А то је основ сваког тоталитаризма, што је и основна карактеристика Новог светског поретка.

Садашњи српски властодршци, предвођени Александром Вучићем, показали су апсулутну спремност да остваре задатке које су им поставили њихови западни прокуратори, не обраћајући пажњу на могуће последице по народ, веру и државу. Грађани Србије згранути спремношћу Александра Вучића, да ради обезбеђења срамног скупа неколико стотина људи, потроши преко милон евра и изведе на улице преко 7.000 полицајаца, оклопну механизацију, хеликоптере и у потпуности суспендује слободу кретања вишемилионском граду, не би смели заборавити и ништа мање скандалозан политички чин када су два одбора Скупштине Србије (Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова и Одбор за европске интеграције) одржали заједничку седницу, на којој су равноправно учествовали (говорили и иницирали доношење закључака) и представници ЛГБТ популације (!). Овако отворена злоупотреба парламентарних тела је још једна демонстрација тоталитаризма у који улази Србија. (Ваља се подсетити да су, не тако давно, Срби са Космета тражили право да се обрате надлежном скупштинском одбору, али им то није дозвољено).

Будући да је у више наврата сам Вучић указао да Параду у Србији не подржава близу 90 % грађана евидентна је спремност режима да се зарад исказивања послушности својим налогодавцима у потпуности конфротира са сопственим народом, као и да примени мере физичке репресије како би му наметнуо оно што му је (народу) неприхватљиво. Ово може бити изненађујуће онима који не познају довољно принципе функционисања Новог светског поретка, па ваља истаћи да је спремност гажења сопственог народа зарад интереса Господара основ за било какво успињање у њиховој хијерархији, као и да свој корен вуче из поменуте Књиге Закона која у делу II/25 јасно указује “Ви сте против људи, о моји одабрани!”.

Надам се да ће Вам у светлу ове објаве постати јаснији многи потези српских властодржаца од 5.10.2000. наовамо, који су Вам изгледали апсурдно или као плод неспособности и незнања. То што је Вучић спремнији да трчи брже од Тадића не мења ништа на линији кретања.

Bolest-gej-parada-vrijednanje-crkve

Наравно, све ово се народу другачије приказује пажљиво разрађеним и усмераваним манипулативним процесима у чему предњаче строго контролисани медији. Вучићева демагогија одвијала се у познатом маниру:

– Вучић се, наизглед, према Паради односио као према важном али рутинском догађају за који није превише заинтересован.

– Тело којим је председавао формално није дало дозволу за одржавање манифестације, већ је иста одржана на бази тога што је званичници формално нису забранили. Ово нам је ноћ пред Параду појаснио Горан Милетић, члан организационог одбора.

– Није коментарисао незакониту забрану претходно одобрене Крстовданске литије и хапшење српског монаха Антонија.

– Инцидент у коме је учествовао његов брат користио је за нагласак на личну жртву коју, наводно, подноси за добробит Србије, али већ се зна да је истицање “личне жртве” саставни део сваког његовог значајнијег наступа.

– Диригована конференција за штампу у којој су питања дозвољена само наклоњеним медијима.

– Давање необавезујућих обећања о очекиваном бољем животу (за две године).

Све ово деловало је испразно и потрошено, а према реакцијама многих обичних људи и увредљиво. Али, то је већ његов политички пут и избор са чијим последицама ће се суочити пре или касније. А тада ће његови налогодавци поступити сходно већ наведеној максими – циљ је константа извршиоци (људи) су променљива!

Било како било, београдска Парада је још један жиг Звери ударен на Србију. И ако је недвосмислено јасно коме служе српски властодршци, остаје забрињавајућа тајна млака реакција СПЦ на овај сатанистички перформанс улицама главног града. Истина, патријарх Иринеј издао је саопштење у коме Параду осуђује, али што је занимљиво не третира је са нивоа Поглавара православне вере, већ говори о финансијским аспектима њеног одржавања, па се његова порука може свести у реченицу “имате право да шетате, али не о нашем трошку”. Нигде указивања на анти-хришћанску и сатанистичку страну овог догађаја, нигде упозорења организаторима и њиховим политичким заштитницима (међу којима има и носиоца црквених одликовања) да се греше о православне каноне и да то носи одређене последице. Без обзира на намере Патријарха овако срочено саопштење збунило је вернике, а одржавању саме манифестације више је користило него штетило. Иначе, сем овог збуњујућег саопштења није било ниједног значајнијег иступа црквених великодостојника, као што је ранијих година то био случај. СПЦ, такође, није званично протествовала код власти због ненајављене забране претходно одобрене Крстовданске литије, нити је званично реаговала на хапшење монаха Антонија.

Сигурно је да ће време показати праве разлоге и последице овакве реакције СПЦ на ритуал чије формално значење Цркви мора бити познато. А до тада, сви верујући православци, без обзира носе ли мантију или не, доживљаваће дан Параде као дан издаје, понижења и срамоте.

_______________________________________________

Одреднице:

(1) Телема на старом грчком “Воља” означава учење Алистера Кролија пренето Књигом Закона које Нови светски поредак користи као својеврсну библију за обликовање нове Светске религије која ће асимилирати или поништити сада постојеће. Овај процес одмакао је много даље него што се иначе мисли.

(2) – „Тависток – Институт за људске односе“. Светски центар за изучавање специјалних психолошких операција ради остваривање контроле над јавним мњењем као и креирање и управљање манипулативним процесима који се у ову сврху користе од стране савременог глобализма. Основан је 1922 године од стране Краљевског института за међународне послове (који је иницирао и стварање НАТО-а).

(3) – http://www.srbijadanas.net/koga-vi-predstavljate-u-narodnoj-skupstini-stoko-jedna-zakonodavna-vlast-u-srbiji-siri-sodomitsku-propagandu/


Извор: Корени

Коментари

Један коментар на Парада као жиг Новог Светског Поретка на телу Србије

Оставите коментар

Оставите коментар на Парада као жиг Новог Светског Поретка на телу Србије

* Обавезна поља