Стратешки ратови Новог светског поретка који се одигравају у нашем времену представљају „тихе, неме ратове“ (silent wars) против човечанства. Научници без савести, форматизовани и кондиционирани у духу технолошког еугенизма (прогреса мишљеног као техника) и усмеравани од еугеничке елите, реализују тајне и полутајне пројекте чији је крајњи циљ роботизација, киборгизација и елиминација људи на планети.

О томе поуздано сведочи  недавно „процурели“ (или прецизније „уочени“) документ  под називом: „Стратешка питања будућности / Ратови будућности [до 2025]  (Future Strategic Issues/Future Warfare [Circa 2025]). Документ датиран на 1. јул 2001.године (презентован је неколико месеци пре рушења Светског трговинског центра, 11, септембра 2001.) заправо је power point презентација рада  објављеног у издању Института за студије безбедносних технологија (Institut for Security Technology Studies, Darmauth College) у оквиру зборника радова под називом: „Нове технологије – Препоруке за борбу против тероризма“ (Emerging technologies: Recommendations for Counter-Terrorism).

Аутор рада је Денис Бушнел водећи научник у НАСА Ленгли истраживачком центру, одговоран за надзор и формулацију напредних технолошких програма а настао је у сарадњи НАСА Ленгли и великог броја агенција међу којима су најпознатије DARPA, CIA, FBI, DIA, US Air Force, SBCCOM, Army Afeter Next, ACOM Joinnt Future, National Research Council, USAF 2025, USAF NWV… укључујући и аустралијско министарство одбране, што показује да се ради о стратешком плану глобалних размера.

nasa-langeley

Документ нас упознаје са стратешким правцима развоја и примене информационе, генетичке и нано технологије, који показују да је трансхуманизам водећи циљ Новог светског поретка. Технолошка револуција, економски трендови и природа ратова, разматрају се у овом документу у контескту постојања недефинисаног непријатеља, но, анализом документа долазимо до несумњивог закључка да је „непријатељ“ против кога се покреће рат будућности – сам човек.

Анализирајући у радио програму „Truth Frequency“, перспективе изнете у програмском документу НАСА-е, Макс Иган аустралијски истраживач, аутор више документарних филмова, од којих је последњи „Трансформација“ постигао велики успех широм света, рекао је да оптужба Едварда Сноудена за шпијунажу открива ко је тај непријатељ глобалитариста: „Едвард Сноуден је изнео доказе о томе да смо изложени свеопштем шпијунирању зарад центара моћи. Шпијунажа по дефиницији подразумева откривање тајни непријатељу а будући да је Сноуден те чињенице открио светској популацији, изводи се закључак да управо она представља тог неименованог „будућег“ непријатеља“.

Након најновијих доказа, нико нема право да говори о теорији завере, сматра Иган: „Сва документа, сви докази, потврђују да смо ми били у праву, да је конспирација чињеница и реалност а нипошто теорија завере. Морамо знати да НАСА није основана као организација чији је главни циљ да осваја свемир већ је основана превасходно од стране нацистичке тинк-тенк организације након Другог светског рата, како би обезбеђивала црни буџет за све ове агенције које су укључене у релизацију и овог програмског документа“.

Документ „Стратешка питања будућности / Ратови будућности [до 2025],  каже на самом почетку да ће извођење false flag операција и тотална производња реалности у медијима бити најважније оружје од кога ће зависти успех свих осталих праваца кретања.

Strategija-ratova-budućnosti

На страни 93 документа под насловом: „Експлоатација „Си-Ен-Ен синдрома“ дају се следеће инструкције (представљеног неколико месеци пре 9/11):

1. „Потопи Носача(е) путем „напада роја (наслов упућује на медијску операцију форматизације јавности синхронизованом серијом медијских напада на оне чије деловање треба онемогућити);

2.“живописно хватање  и тортура над Американцима у ударном информативном медијском термину“;

3.терористички напади на Американце укључујући „бинарно, билошко рушење критичне инфраструктуре“; Употреба IO/OW, електромагнетног пулса, радио фреквенција усмерених против људског мозга;

4.употреба „серије операција из домена психолошког рата, и експлоатација колатералнe штетe. „То је невероватно“- каже Дебора Теварес (Deborah Tavares), новинар, истраживач и активисткиња која је прва указала на документ у интервјуу за медијски програм Ентони Хилдера покренувши након тога серију дискусија,: „CNN је ТВ медиј, пропагандна машина, успостављена од стране ЦИА-е. Нема никакве сумње да се овде говори о директивама за пропагандно деловање и методологију напада на грађане САД“.

По мишљењу трансхуманиста и геноцидалиста Новог светског поретка, људи су застарели, као некадашњи дивљак,  и треба их заменити машинама.

kiborg-s-photoshop-speed-artНа страни 66 презентације, под насловом: „Растућа људска ограничења/слабости, наводи се да су људи: 1. исувише велики; 2.тешки; 3.нежни; 4. спори (физички, ментално); 5.захтевају дуготрајне логистичке тренинге . Закључак је да: „Људи рапидно опадају ка негативним вредностима“.

Документом се обелодањује глобални напад на људски род технологијом о чијем постојању медијски хипнотисано и лоботомисано човечанство, изложено сталном дејству психолошких и медијских операција, ништа не зна. О томе се говори на страни 45 презентације под насловом „Борбе у 2025.години“.

Оружје ће се, према пројкету, развијати у правцу: 1. Пролиферације турбопроп-а, информационих технологија, прецизних удара, микро сензора, робота, био-хемијског оружја; 2. Логистички циљеви биће све рањивији изван и у простору борбе; 3.Унутар и изван простора борбе, луке и аеродроми биће неупотребљиви; 4. зраци смрти ће постати предоминантно оружје..

На страни 9, под насловом: „Људи су преузели и значајно скратили еволуцију“ види се да полудели научници у спрези са владарима из сенке, банкарима и политичком елитом верују да имају право да управљају еволуционим процесима са циљем да досегну личну бесмртност, те да због тога спроводе тријаду убрзане еволуционе трансформације: људи – киборзи – роботи. У току је један од најскупљих пројеката у историји истраживања човековог тела: Мапирање људског мозга, за чију се реализацију издваја сума од 300 милијарди долара, у етапама. Циљ пројекта је трансфер људског мозга у машину.

Да би се пројекат „убрзане еволуције“ човека у машину обавио, неоходно је увести читав низ мандаторних глобалних закона који омогућавају да се корпорацијским активностима и геоинжињерингом реализује планетарно  глобално загревање /загађење/ умирање шума, што ће се пропагандним и манипулативним научним и медијским активностима приписати људском роду као врсти и тако кондиционирати популација за  спровођење  Агенде 21, чији је главни циљ измештање људи из природе у велике градове, одузимање технологије и права на кретање изван одређених, законом прописаних раздаљина, исхрана по прописаним правилима, апсолутна контрола.

Технологија производње хране ће, према овом документу, након 2020. бити препуштена био/нано технологијама, након чега ће уследити „крај партије“ – „потпуни прелазак у виртуелни свет“ (стр. 12). Пројектована еволуција реализује се дизајнирањем људског генома и његовим мењањем као и спровођењем пројекта „Дечији ум – Будућност роботске и људске интелигенције“, који је 1988. године поставио професор Ханс Моравек, језуита, научник који се бавио „физиком бесмртности“ у оквиру Института за роботику Карнеги Мелон као и на институту Стенфорд.

Моравек је, поред веома успешног рада у области роботике,  на основу Моровог закона предвидео да ће се роботи развити у нову врсту око 2030-2040. године и развио сценарио тог процеса. У потоњој студији „Робот: од машине до трансцендентног ума“, објављеној 1989. године, Моравек је, генерализујући Моров закон, предвидео одигравање онога што је назвао „ватра ума“ која ће интегрисана кола убрзано превести у стадијум суперинтелигенције.  Трећа врста деловања усмерена је на генетичка укрштања различитих врста као и на тзв. „усмерену еволуцију“.

На страни 21, под називом: „Имагинативна машина“, говори се о компјутерима који неће функционисати по моделу „експерта“ програмираног да препозна „најбољу опцију“, већ ће машински ум креирати нове идеје и концепте преко „неуронских мрежа“ и инпута смисла и значења који ће „приморавати компјутер да сања, машта, ствара нове концепте и решења. Макс Иган сматра да је на делу реализација сценарија који смо видели у филму Матрикс и да је пројекат стварања „машине са имагинацијом“ уско повезан са делом документа који се односи на „пројекат људски мозак“ којим се, између осталог планира и употреба информационих технологија у проучавању мозга, као и коришћење тих информација као додатак информационим технологијама и артифицијелној интелигенцији.

На страни 21 документа, под насловом „Улитамативни приступ едукацији – учитај и играј се“, говори се о употреби силиконских или сличних уређаја који се повезују директно са мозгом, и који ће захваљујући веома брзом учитавању  омогућити да едукација траје неколико минута, уместо много година. Учење ће, према овом програмском документу, престати да буде процес, меморисање и провера тачности учитаних података; трагање за информацијама, противљење и дискусија биће искључени а контрола ума – потпуна. Са, друге стране, на страни 29, предвиђа се невероватно побољшање способности робота и аутоматизација и роботизација „свега“, захваљујући информационим, нано и био технологијама. На страни 31, под насловом „Од изузетне важности“ документ открива да је један од најважнијих циљева програма: реализација неконтролисане и неконтролабилне само-репликације робота подељених у три групе: 1.Бриљантни  роботи (информациона технологија); 2. Нано репликација (нано робота); 3. Груба репликација (био-робота).

У презентацији се говори и о нано технолошкој прашини као оружју. Ова прашина се дистрибуира у атмосферу као аеросол и удише, након чега се гомила у ткиву плућа, извршавајући различите патолошке мисије. Нано-технолошка прашина представља један од састојака који се избацују кемтреилсима, а на страни 42, под насловом „Неке „експлозивне“ могућности паметне прашине говори се о: 1.Оптималном позиционирању  експлозивне прашине (експлозије ваздуха); 2. Стварању формација под називом „експлозивна сочива“ и 3. Инфилтрацији дубоко закопаних мета.

Програм ултимативно захтева  употребу различитих електромагнетних фреквенција и зрачења као оружја.  Дејство ових фреквенција одражава се на  свеукупну људску популацију али се користе различити типови зрачења и опсега за различите делове света, групе и појединце. Неки људи од дејстава тих фреквенција већ „падају као муве“ (синдром напрасних смрти) каже Дебора Теварес.  Слабљење људског имуног система један је од основних циљева деловања оружја фреквенције. Елита  располаже знањима и методама заштите која задржава само за себе.

„Према информацијама до којих смо дошли – каже  Теварес – они се не разбољевају од рака; себи уграђују чипове који су у стању да одбију напад фреквенција, не примају вакцине које мандатирно убризгавају људима, и ни под каквим условима не једу ГМО. Британски парламент је 25.јуна ове године донео закон којим строго забрањује ГМО у ресторанима парламента.  Елита је заинтересована за трансхуманизам и у том правцу је усмерено деловање кемтреилса и нано влакана која се избацују у атмосферу (попут нано-роботских црвених крвних зрнаца која колонизују човека, преузимајући ћелију по ћелију и ткиво по ткиво, невидљиво без знања и дозволе), што представља почетну фазу првог протокола трансхуманизације. Обавезујуће коришћење „паметних бројила“ за потрошњу струје, гаса или воде повезано је са деловањем електромагнетног EMF/RF зрачења. Документ НАСА-е показује да су глобалисти били још 2001. године веома добро упознати са њиховим штетним дејством на људско здравље и потврђује да се иза глобалног наметања „паметних бројила“ крије реализација вишеструких  планова у које спадају и  масовна контрола ума и  депопулације планете.

Као пример успешног експерименталног спајања информационе, био и нано технологије, документ НАСА-е, са поносом наводи примере робота који се хране биолошком храном: пример морске змијуљице повезане са рибом – роботом (модел иницијалног киборга) и „Chew-Chew“ – робота који се храни месом и биљкама: „природном храном“ и„живи  на земљи“ (страна 35).

На страни 52, документа, говори се о „неким интересантним употребама биолошког оружја“. 1. На првом месту препоручује се  ништа друго до АФЛАТОКСИН, микотоксин који је задао велике губитке српској пољопривреди почетком ове године (комбинован са тачком 4.) У загради поред афлатоксина дате су његове карактеристике: „природан“, карциноген. Следе ваздухом преносиве врсте Еболе, Ласе итд; 2. Бинарни агенси који се могу дистрибуирати путем увезених продуката: витамина, одеће и хране; 3.Геномски циљани патогени; 4. Дугорочне кампање без остављања отисака прстију (за разлику од употребе биолошког оружја у операцијама типа „шокирај и застраши“). Од биолошког оружја Трансхуманистички манифест НАСА-е препоручује употребу Венецуеланског коњског енцефалитиса који се „лако преноси аеросолима, веома је инфективан и није га могуће лечити“.

Психолошки рат се овим документом препоручује као неопходан, било као самостална операција било у комбинацији са осталим методама.

Документ НАСА-е: „Стратешка питања будућности/Ратови будућности [до 2025]“ представља базични документ, чија досадашња реализација недвосмислено показује да се ради о пројектованом и програмском уништењу људског рода и успостављању роботске цивилизације. У склопу реализације овог документа је и оснивање Института за сингуларност, научне  институције коју је основала НАСА у сарадњи са Војним истраживачким центром САД. Институт је намењен тренингу корпорацијских извршилаца и владиних званичника у циљу „едукације, инспирације и продукције лидера за примену експоненцијалних технологија при решавању највећих изазова  човечанства“. Институт је основан у лето 2009. а на његовом челу су  Питер Диамандис (Peter Diamandis) и  водећи гуру  трансхуманизма, Реј Курцвеил (Ray Kurzweil), директор инжињеринга у Гуглу.  Курцвеил је аутор седам књига, од којих је пет доспело на листу бестселера у САД.  „Доба духовних машина“ (The Age of Spiritual Machines) је преведена  на 9 језика и била најпродаванији књига на Амазону, у области науке.

ray_kurzweil1

Курцвеилова књига „Сингуларност је близу“ (Singularitу Is Near)  доспела је на прво место најпродаванијих књига књига на Амазону у области науке и филозофије. Његов најновији бестселер носи наслов: Како створити ум: тајна људске мисли је откривена (How to Create a Mind: The Secret of Human Thought Revealed). Курцвеил верује да ће машине достићи тачку преокрета у односу на примат људске интелигенције 2029, а да ће до 2045.године започети период невероватно брзог развоја машина, након чега људи неће моћи да одрже корак са „суперинтелигенцијом“. Једина шанса, да људски род опстане у условима такве машинске „надмоћи“, по предвиђањима Реја Курцвеила, је да се споји са машинама.

Да је трансхуманизам средишњи глобалитаристички циљ, сведочи и закључак број 20, Европске групе за етику у науци и новим  технологијама, (http://europa.eu.int/comm/european_group_ethics/index_en.htm), која је разматрајући етичке аспекте употребе имплатационе СМАРТ технологије, показавла беспоговорну спремност да се глобалистичка ера развија у контексту промене људских биолошких карактеристика, након обезбеђивања законских основа за њихову промену. Етичка питања употребе имплантационих микро чипова, Европска комисија сматра конститутивним за егзистенцију у информатичкој и технотронској ери те је снажно подржала усвајање новог Habeas Corpus акта који би под називом Habeas data  уважио промену околности и омогућио да се „цивилизацијски домети“ трансформације човека правно признају и подрже. Ти цивилизацијски домети подразумевају потпуно нов концепт индивидуе, и разумевање да је „тело данас како физичко тако и електронско

– недовршен концепт који се може мењати изнад његове антрополошке датости и нормалности – у контексту технологије.

Европска комисија је истакла неопходност трансформације људске расе, кроз развој телу пријатељских технологија, чиме је заправо препоручила киборгизацију.

Људска суштина, по препоруци етичких комитета „цивилизоване Еуропе“ биће подвргнута променама посредством у људско тело убачених различитих електронских направа, поткожних и смарт-чипова.

Но, да би успех трансхуманизма био могућ, паралелно са успоном машина у шта се улажу огромна финансијска средства, прогресивно се човеку одузимају услови за живот и развој: финансијска криза, ратови, наметање ГМО „хране“; мандаторна вакцинација; уништавање образовања и рада, контрола ума, рат електромагнетним таласима, биолошки и хемијски рат… све се одиграва у савршеној синхронизацији са усвајањем закона који нам постепено одузимају аутономију над сопственим животима и укидају слободну вољу као прву и последњу линију одбране, од које једино зависи наша људскост.

Прогресивно и свеобухватно слабљење човековог битка, затварање хоризонта људског света и оплођавање машинске цивилизације животворним божијим семеном, одвија се у знаку свеопште идолатрије технике и њених моћи. Јасно је да су човек и природа на страни живота, креативности и љубави за коју машински неокортекс никада неће бити способан.

Да ли ће се људски род пренути и успети да поцепа фаустовски уговор пре него што по диктату Трансхуманог манифеста,  заувек остане у матриксу а његов мозак почне да пулсира у ритму фотоничких компјутера, брзином светлости?

 


Извор: СРБски ФБРепортер

Оставите коментар

Оставите коментар на Трансхуманизам као пројектовано уништавање људског рода

* Обавезна поља