ceopom istina za FB (2)Данас се навршава две године од када је Еколошки покрет Србије на челу са господином Николом Алексићем у Београду, испед Народне Скупштине, организовао протестни скуп са кога је упозорено на опасности од појаве тзв. хемијских трагова (Chemtrails), а надлежним органима предата обимна документација о овој појави.

У међувремену појава хемијских трагова се наставља, а постало је очигледно да власти Србије сарађују и у пројекту ХААРП, при чему јавност Србије не обавештавају ни о циљевима, ни о последицама гурања Србије у овакве авантуре. ЦЕОПОМ-Истина преноси документацију Еколошког покрета о појави Chemtrails са скупа 05.06.2011. године, јер није ништа изгубила од своје актуелности. Напротив.

 

ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ – „CHEMTRAILS“

Објашњење става

Од потписивања споразума ,,НАТО Партнерство за мир” 2006. године, на небу изнад Србије почели су да се оцртавају неки другачији трагови авиона и појављују нови, другачији облаци. Шта год ти трагови представљали, јединствени став свих истраживача и посматрача је да су то вештачке творевине, нова појава и да нису нормални кондензациони трагови млазних авиона које они остављају иза себе.

nikola-aleksic487

КОНДЕНЗАЦИОНИ ТРАГОВИ Contrails (Condenzational trails)

На већим висинама, изнад 8.000 м због изузетно ниских температура, водена пара из турбина млазних авиона тренутно се кристалише у кристале леда који остају на небу у виду кратког белог трага. Такав кондензациони траг се брзо истопи због чега није дугог века и млазни авион га практично вуче за собом ваздушном путањом.

ХЕМИЈСКИ ТРАГОВИ – Chemtrails (Chemical trails)

Хемијске трагове авиона, тзв. карактеришу бели густи трагови који остају на небу иза млазних, али и иза преуређених клипних авиона, како Еко-правној заштити Еколошког покрета Новог Сада јављају стручна војна лица са административне границе на Косову и Метохији. Ови трагови се распростиру с краја на крај хоризонта у оштро ограниченој праволинијској форми, остају на небу сатима, полако се шире и прекривају плаво небо. Путање ових трагова су карактеристичне, међусобно се укрштају под оштрим или нормалним угловима при чему формирају исцртано слово „X“ у једној половини или исцртају небо у виду шаховске табле.

За време топлих дана (али и зими), када се формира талас високог атмосферског притиска, посебно ујутру и предвече, активности запрашивања се интензивирају. На небу се уочава велики број авиона који наизменично прелећу. Авиони се појављују у групама од 3-5 у паралелном лету и у непосредној близини један од другог. Понекад се види и 10 авиона истовремено, који очигледно лете ван прописаних авиотранспортних коридора, као на пример изнад центра градова где је иначе забрањено прелетање авиона.

Хемијски трагови се равномерно распршују иза целе површине крила авиона што указује да се избацују из распршивача. Хемијски трагови остављају вртлоге и статичне трагове. У року од неколико сати ти трагови се полако шире и претварају у сиво-белу копрену која блокира пролаз сунчевих зрака , да би на крају формирали затворени прекривач на небу.

Chemtrails 1Хемијски трагови могу имати нагле прекиде, што потвђује да се ради о запрашивању хемијским агенсима, а не о траговима рада млазних авиона над одређеним подручјем. За облаке које формирају хемијски трагови такође је карактеристично да су “размазани” по ивицама што указује на полимер као носача једињења која се распршују и који ствара кончасте облике. После запрашивања хемијским траговима примећује се ‘уљасти’ квалитет измаглице на небу: када се посматра Сунце кроз овај слој видљива је жуто-наранџасто-зелена корона. Ради се, наиме, о алуминијумском праху који прелама сунчеву светлост.

На крају дана, после интензивног запрашивања, над градовима се уочава ,,уљани” прекривач на висинама од 150-500 м, који се разликује од смога и који се затим спушта на земљу . По правилу, запрашивање траје непрекидно у периоду од 3-4 дана, а затим наступа киша, која спира садржај хемијских трагова на земљу. Сам изглед трагова на небу је толико упечатљив да апсолутно искључује могућност да се ради о нормалним кондензационим траговима авиосаобраћаја на небу, каквим се објашњењима често покушава умирити узнемирена јавност.

САСТАВ ХЕМИЈСКИХ ТРАГОВА

Независни истраживачи из Немачке, Италије, Француске, САД, Канаде, Аустралије и осталих држава света установили су да хемијски трагови садрже једињења која су све само не здравствено безбедна, још мање корисна. У хемијским траговима пронађени су одређени тешки метали, бактерије, гљивице, пестициди, микоплазма, ларве неких инсеката несвојствених локацији на коју се избацују, као и неки облици вештачког живота произведеног нанобиотехнологијом.

Вилиам Томас , награђивани канадски истраживачки новинар и неприкосновени ауторитет са преко тридесет година искуства, који је први обавестио јавност о хемијским траговима, написао је читав низ чланака и књигу о chamtrails, а снимио је и документарни филм. На његовим страницама се могу наћи многа сведочанства, извештаји, најновија сазнања и ТВ репортаже о хемијским траговима. Томас је први је спровео хемијску анализу капљица и узорака падавина узетих након запрашивања хемијским једињењима. Касније су и други истраживачи потврдили његове резултате. У узорцима chemtrails-а су пронађене следеће супстанце, хемијска једињења и организми:

– Алуминијум оксид

– Бариум оксид

– Манган

– Гвожђе

– Стронцијум

– Бактерије и P.florescens

– Бацили и ентеробактерије

– Streptomyces и друге врсте гљивица и плесни

– Дехидрирана људска црвена и бела крвна зрнца

– Диброметан, канцерогени додатак за гориво и инсектицид (Етхилен дибромид – ЕДБ)

– Ензими и бактерије које се користе у поступцима модификације ДНК

– Влакнасте материје смеђе или беле боје, сличне паучини.

Чини се да се хемијски састав временом мења. Рани извјештаји говорили су о лепљивим или желатинастим капљицама које су падале с неба након запрашивања, а касније се чешће спомињу танка микровлакна слична паучини. По свему судећи, они који стоје иза овог програма експериментишу са различитим типовима и мешавинама хемикалија тражећи најбољи резултат, што објашњава зашто се опажања и ефекти с временом разликују. У сваком случају, многи људи су се разболели после директног контакта с паучином или капљицама пронађеним на терену и објектима после појаве chemtrails-a.

НАЧИН РАСПРШИВАЊА ХЕМИЈСКИХ ТРАГОВА

Chemtrails 2На бројним интернет адресама се могу видети фотографије унутрашњости авиона са уграђеним металним резервоарима уместо путничких седишта са хемијским средствима која се распршују широм света. Виде се и фотографије различитих млазница постављених на репу, поду, боку или крилима авиона.

На интернету се такоде могу наћи видео снимци из ваздуха авиона у акцији током запрашивања хемијским једињењима на којима се јасно види хемијско запрашивање како излази из крила и трупа, а не из турбина. Такоде се види и моменат укључивања млазница за запрашивање.

Путнички авиони, који су такође укључени у програм запрашивања, преправљају се монтирањем различитих млазница за запрашивање да би током комерцијалних путничких летова вршили запрашивање становништва отровима. Цеви тоалета у авиону се спајају са цевима резервоара хемијских једињења што представља један од креативних примера преправки путничких авиона. На тај начин се значајно смањују трошкови распршивања хемијских једињења над становништвом широм света и маскирају акције запрашивања људске популације комерцијалним путничким авио-саобраћајем.

На појединим сајтовима на Интернету рекламирају се авиокомпаније које нуде услуге монтирања млазница распршивача хемијских једињења у све типове путничких, теретних и војних авиона.

РАСПРОСТРАЊЕНОСТ ХЕМИЈСКИХ ТРАГОВА

Хемијски трагови су присутни на небу свих држава чланица НАТО алијансе и држава потписница споразума о тзв. Партнерству за мир, тако да се са сигурношћу може закључити која држава и која војна организација стоји иза тровања становништва хемијским једињењима.

ЗДРАВСТВЕНЕ ПОСЛЕДИЦЕ ЗАПРАШИВАЊА ХЕМИЈСКИМ ТРАГОВИМА

Најчешћи симптоми од последица запрашивања хемијским траговима су: упоран кашаљ, проблеми са горњим дисајним путевима и пробавни поремећаји, упала плућа, изузетан умор, летаргија, вртоглавица, губитак оријентације, губитак концентрације, главобоље, пецкање у очима, болови у зглобовима и мишицима, укоченост врата, крварења из носа, депресија, тескоба, губитак контроле над бешиком, нервозни тикови и др. Симптоми прво погађају старије и ослабљене особе као и децу.

Михаела Писа , лекара из Аризоне, узнемирило је нагло повећање броја случајева описаних сметњи до којих је дошло после појаве хемијски трагова у његовом крају:

„Приметио сам да лабораторијске анализе узорака косе, које сам направио на некима од мојих пацијената, без изузетка показују ВИСОКЕ концентрације баријума. Анализа моје властите косе показала је високу концентрацију баријума.(…), што значи да баријум или уносимо храном или нашу косу контаминира неки спољни извор.“

Алуминијум је неуротоксин, проузрокује когнитивне дисфункције и оштећење мозга. Потребно је више година да се оштећење манифестује, у току ког периода алуминиjум полако уништава мозак.

Постоје посредни докази који повећане концентрације алуминијума у води и ваздуху повезује са драстичним порастом оболелих од Алцхајмерове болести.

Баријум се добро разлаже у води и уколико се ингестира може да изазове потешкоће при дисању, повишен крвни притисак, стомачне иритације, отицање мозга, мишићну слабост, оштећење јетре, бубрега, срца и слезине. Баријум такође може да изазове канцер. Последице по здравље људи од удисања баријума нису познате.

Превелика изложеност мангану посебно утиче на респираторне органе и мозак. Хронично тровање манганом произилази од продуженог удисања прашине и дима и може да доведе до сталне хендикепираности. Симптоми тровања манганом укључују: слабост, поспаност, емоционалне поремећаје, спазматичне грчеве и парализу. Манган спречава развој животињских фетуса. Мушкарци који су изложени великим количинама мангана постају импотентни. Синдром који изазива манган показује следеће симптоме: психичке поремећаје, тупост, слабост у мишицима, главобоље и несанице. Манган такође може да проузрокује Паркинсонову болест, плућну емболију и бронхитис. Симптоми тровања манганом су халуцинације, заборавност и оштећење нервног система.

Chemtrails 3Још један састојак узорака хемијских трагова је и етилен дибромид (ЕДБ) који је високо токсичан. Излагање овом отрову може да оштети срце, бубреге, јетру и проузрокује инфекције дисајних органа као и упалу плућа. ЕДБ је такоде десикант (исушивач), исушује ткиво слузокоже и кожу и изазива јак свраб, црвенило, отеклине и испуцалост коже која тешко зараста. ЕДБ смањује број сперматозоида, а поред тога делује мутагено и канцерогено.

Пад температуре крви пропраћен „грипом“ без температуре, знак је за хроничну гљивичну инфекцију. Гљивице своју присутност такође показују разним аутоимуним поремећајима, од хроничног умора и фибромијалгије, до оштрих болова у зглобовима, вртоглавице, менталне конфузије и краткотрајног губитка памћења.

По сведочењу здравствених радника, у порасту су малигне болести, болести респираторног система, поремећаји срчаног рада, кожни осип, астма, крварења из носа, хронични замор, деконцентрација, пад имунитета, карцином, агресивност и посебно забрињавајући пораст необјашњивих напрасних смрти код младих људи.

Оно што посебно изазива страховања су нове болести које се повезују искључиво са садржајем хемијских једињења међу којима је по последицама најстрашнија Моргелонсова болест где кроз кожне лезије на кожи тела човека излазе нити вештачког живота створених био-нанотехнологијом оних структура које спроводе монструозно запрашивање становништва хемијским једињењима. Те нити су тако дизајниране да се сједињавају у влакна у телу човека од удахнутих честица, до додирнутог материјала, из паучинастих нити избачених из авиона којима запрашују становништво. По дизајну, ова влакна се комбинују, она имају способност међусобне комуникације и повезују се у мрежу која се угради у биолошки систем организма и напајају се биолошком енергијом организма. Оне улазе у мозак човека, мењају му свест, а од многобројних лезија на кожи стиче се утисак као да је кожа човека прекривена рибљом крљушти

Могуће је да је циљ ове структуре даљинско управљање живим бићима.

ИСТОРИЈАТ ХЕМИЈСКИХ ТРАГОВА

Запрашивање хемијским једињењима из авиона, односно вршење експеримената уживо над људима није новијег карактера, само су разлози другачији. Све је почело са развојем биолошког оружја после Другог светског рата и усавршавањем технике за масовно уништење, да би се дошло до извођења метода геноцида ради депопулације становништва планете Земље.

Проф. Мек Доналд са Института за геофизику и планетарну физику Калифорнијског Универзитета у Лос Анђелесу и међународно признати научник писао је о геофизичком ратовању у својој књизи “Уколико не дође до мира”.

У поглављу “Како уништити животну средину” описао је како се могу употребити енергетска поља Земље у сврху манипулације климе, уништавања озонског омотача и изазивање земљотреса. Још 1966. године проф. Мек Доналд је написао да би такво оружје могло да се примењује у тајном рату, а да жртве то ни не примете.

Реномирани британски дневник “Обсервер” објавио је 21.априла 2002. године да је од 1940. до 1979. године британско министарство одбране спроводило тајне експерименте запрашивања становништва биолошким оружјем.

Влада Велике Британије је признала да су над становништвом вршена тестирања биолошких оружја и симулиране биолошке претње. Ови експерименти су се састојали од испуштања потенцијално опасних хемикалија и микроорганизама на људе, без да је јавност о томе била обавештена. За јавност се пласирала прича о истраживању повезаним са загађењем ваздуха и метеорологијом. Иако се службено тврдило да су из авиона испуштана хемијска једињења и микроорганизми који наводно нису штетни по становништво, на предметним локацијама постоји одређен број деце с урођеним физичким и менталним недостацима. Локалне власти негирају узрочно-последицне везе иако погођено становништво мисли другачије.

У САД је проф. Леонард Кол 6. маја 1994. године сведочио пред Сенатом о тестирању биолошких претњи над становништвом САД од 1949-1994. године. Тестирања нису обухватала последице по здравље људи, јер се наводно веровало да хемијски агенси нису штетни, о чему није било научне потврде. Током времена се показало да су неки од коришћених агенса не само штетни, већ могу да изазoву фаталне последице. Посебно се напомиње да такви експерименти, без обзира на фаталне последице по становништво, нису у супротности са америчким законима, ако се употребљавају у мирнодопске сврхе и ако су Сенат и Конгрес на време обавештени о спровођењу експеримената: Законик САД , глава 50, поглавље 32, подгрупа 1520а, став б.

Патент за модификацију временских прилика тзв. Велсбах-Патент (12) из 1991. године који потиче из Лоренс-ливерморске националне лабораторије ЛЛНЛ (орг. “Lawrence Livermore National Laboratory) престижне биомедицинске истраживачке институције код Сан Франциска – служи као техничко упориште запрашивања хемијским једињењима из ваздуха (Chemtrails-а).

chemtrails

Патентиран је од Америчке државне институције за патенте УС-Патент 1991. године и данас се користи за манипулацију климом. Оснивач и директор лабораторије ЛЛНЛ др. Едvард Телер (1908-2003), је иначе био отац хидрогенске бомбе (јединог оружја масовног уништења које не уништава инфраструктуру) као и заговорник детонирања нуклеарних бомби дуж обала како би се оне преобликовале за економске пројекте.

Велсбах-Патент, који су израдили биохемичари Шанг и Ши за ЛЛНЛ доспео је пре неколико година у посед највећег светског војног концерна RAYTHCON (власник различитих патената за манипулацију климом – ХААРП). Велсбах-Патент се састоји из два главна састојка: алуминијума и баријума као и вештачких једињења тзв. полимера као носилаца тих елемената. Баријум оксид и алуминијумски прах поред осталог стварају дифузно електрично поље које може да се пулсира нискофреквентним (НФ) радио таласима. То ствара електростатичка пражњења тзв. суве олује, односно олује без кише. По тексту патента, мешавина полимера који на себе везује баријум и алуминијумски прах, могу да задрже хемијске трагове у ваздуху и до годину дана.

Новинар Вилиам Томас је 2001. године у свом извештају „Украдено небо“  (Stolen Skies), објавио како је после програма испитивања на терену изнад САД, Телер представио свој Велсбах-Патент “за биофизичку редукцију глобалног загревања”, радној групи унутар владиног панела за климатске промене, међународном удружењу климатолога које ради под окриљем програма УН-а за наводно смањивање колапса климе.

Телеров пројекат је у мају 2000. године добио зелено светло од ИПЦЦ (Internacional Panel и од онда се примењује глобално у режији светског полицајца НАТО-а.

Употреба аеросола (честице које су распршене у ваздуху) коју је препоручио Телер и ЛЛНЛ као и употребу најситнијих металних честица у сврху “рефлектирања сувишне сунчеве светлости назад у свемир” поздравила је ИПЦЦ у свом извештају “Климатске промене 2001. године: Ограничавање нанешене штете ”.

Ерик Мајер, члан Европског парламента, поставио је Европској комисији питање да ли су свесни да грађани САД и Канаде упозоравају на нову врсту трагова које авиони остављају на небу од 1999. године који се понашају на један нови, другачији начин. Он је упозорио да су истраживања тих појава указала да авиони избацују хемијска једињења које грађани називају хемијским траговима (Chemtrails) и поставља питања о намени запрашивања, у којој су мери присутни над Европом, ко их запрашује и ко то финансира, са посебним освртом на последице по здравље становништва. У име Европске комисије одговор је пружио Ставрос Димас који је изјавио да је Комисија свесна наведених тврдњи, али да за те тврдње не постоје докази. Питања и одговори су објављени на интернет страницама Европског парламента.

Пре Ерика Мајера слична питања су 2005. године поставили Итало Санди и Пиеро Рузанте , припадници Италијанске демократске левице у Италијанском парламенту, касније су то исто уцинили Асимина Xиротири и Фотис Кувелис у Грчкој, али им до данас није одговорено.

Chemtrails 4Бивша министарка за животну средину Доње Саксоније и чланица Бундестага од 1998-2009, Моника Грифан , изразила је забринутост због употребе мешавине алуминијума и баријума у ваздуху, због њиховог изузетно токсичног потенцијала. Др. Леонард Хоровиц, међународно признати ауторитет за јавно здравство, с бројним титулама из јавног здравства и хуманистичких наука са Харварда, верује да су хемијски трагови одговорни за хемијско тровање становништва чија је последица пад природног имунитета. Тако грађани постају подложни инфекцијама у вишем или мањем степену, зависно о изложености таквим агенсима. Кроз свој рад изражава своја сазнања, теорије и забринутост у вези запрашивања становништва путем хемијских трагова.

Научник под псеудонимом Deepshield, који је радио на том пројекту ЛЛНЛ на компјутерским симулацијама дугорочних климатских последица, је одговарајући на питања једне канадске интернет странице изашао у јавност са информацијама да су научници који су радили на пројекту били само делимично упућени у детаље тог пројекта и да су постојала јака размимоилазења међу њима. Највише га је узнемиравала чињеница процене Светске здравствене организације о дугорочним последицама хемијских трагова по здравље и могућом смртношћу 40 милиона људи годишње на глобалном нивоу. Најугроженији део популације су углавном деца, старији и људи слабијег имунитета. По њему, програм је зацртан да се спроводи 50 година и лако је израчунати да ће се доћи до броја од 2 милијарде људи који ће умрети од последица Chemtrails-a.

26. септембра 2004. године, сарадник ЛЛНЛ института – Deepshield је наводно извршио самоубиство у својој гаражи тровањем угљенмоноксидом. Није оставио својој породици опроштајно писмо.

Бивши шеф ФБИ у Лос Анделесу, Тед Л. Гундерсон (20), потврђује постојање хемијских трагова које назива „смртоносни товар“: „Смртоносни товар, иначе познат као хемијски трагови, баца се и запрашује широм Америке и Европе“. У свом видео запису такође спомиње да је на делу злочин против човечанства који се спроводи из необележених авиона сличних бомбардерима.

Данас не постоји сумња да се програм запрашивања хемијским траговима изводи највећим делом из специјално опремљених боинг транспортних необележених авиона НАТО авијације. Ниједна земља која није чланица НАТО-а или НАТО – Партнерства за мир (ПЗМ) није у саставу програма запрашивања. Поред тога, чланице потписнице НАТО- ПЗМ овом одбрамбеном пакту дају велике концесије које укључују права ненајављених прелета.

У Европском програму запрашивања ради се о заједнички координираном, уско повезаном подухвату војне и цивилне авијације.

МОГУЋИ РАЗЛОЗИ ЗАПРАШИВАЊА ХЕМИЈСКИМ ЈЕДИЊЕЊИМА

Објашњења која се могу чути као незванични разлози запрашивања становништва хемијским једињењима су:

– контрола глобалног загревања,

– управљање климатским променама – геоинжињеринг

– даљинско управљање људском популацијом

– изазивање пада имунитета становништва ради профита фармацеутске индустрије,

– депопулација становништва на планети Земљи (геноцид),

– интерес корпорација које производе генетски модификоване организме (ГМО).

,,Монсанто“ је, као водећа корпорација на том пољу, предао патент за ген који је отпоран на алуминијум, главни састојак хемијских трагова.

monsanto-gmo-seed-of-evil-03-21-2013

Чини се, ипак,  да су најаргументованије теорије које хемијске трагове (Chemtrails) повезују са неким обликом покушаја модификовања климе (геоинжињеринг), било на локалном, било глобалном нивоу. У вези с тим, често се спомиње операција „Лист детелине“ (Cloverleaf), која вуче порекло од већ помињаног Едварда Телера. Америчка телевизија CBS (21) је 2001. године признала да научници „траже драстична решења за глобално отопљавање, укључујући и манипулисање атмосфером масивних размера“. CBS је потврдила постојање плана да се авиони напуне металном прашином која би „рефлектирала довољно светлости да се подстакне глобално хлађење“.

У студији америчког војног ваздухопловства из 1996. године под насловом „Управљање временом до 2025.“ (22) описано је како специјалисти за деловање на климу распршују хемикалије из летећих танкера у процесу који ваздухопловство зове „ваздушно замрачивање“.

ПРАВНИ АСПЕКТИ ЗАПРАШИВАЊА ХЕМИЈСКИМ ЈЕДИЊЕЊИМА

Питање прелета страних путничких авиона преко територије Републике Србије је регулисано Законом о ваздушном саобраћају (23) којим је у чл. 13 став 1 прописано да се ,,из ваздухоплова за време лета не смеју избацивати предмети“, осим, изузетно када је угрожена безбедност путника и ваздухоплова. Према ст. 2 истог члана, капетан авиона може наредити избацивање горива, док се према ст. 3 истог члана ,,нарочито не смеју избацивати хемијска средства“.

Исто тако, на основу  чл. 28  Закона о ваздушном саобраћају (23), сваки ваздухоплов мора поседовати уверење о емисији гасова, који се морају кретати у дозвољеним границама.

Уколико се догоди, да страни ваздухоплови над Србијом избацују радиолошка, хемијска и биолошка средства, то се може сматрати актом агресије и тада се примењује Закон о одбрани (24), према којем је на основу чл. 6, тачка 1 и 2, председник Републике Србије дужан да руководи одбраном и исти доноси план одбране,

• на основу чл. 73 предузимају се мере заштите и спасавања по тачки 5 ,,радиолошко- хемијско-биолошка заштита“ од агресије из ваздуха.

•По истом члану Закона о одбрани (24): ,,Министар одбране може да донесе ближе прописе о спровођењу мера заштите и спасавања“.

Уколико се ради о загађењу животне средине и нарушавању здравља становништва тада се примењује Кривични закон (25) Србије и то:

•на основу чл. 260 ст.3 у вези ст.1 КЗ је прописано да ко, кршећи прописе о заштити и унапређењу животне средине загади ваздух, воду или земљиште у већој мери или на ширем подручју (ст.1) и ако је при томе дошло до уништења животног или биљног света великих размера или до загађења животне средине у тој мери да је за отклањање последица потребно дуже време и велики трошкови, учинилац ће се казнити затвором од једне до осам година.

•За непредузимање мера од стране надлежних лица и органа према чл.261 према ст.3 тог члана, учинилац ће се казнити истом казном прописаном у чл.260 ст.3 а у вези ст.1 КЗ.

•Члан 258 ст.1 КЗ прописује: Казниће се затвором до 3 године лице које неком шкодљивом материјом загади воду која људима служи за пиће или животне намирнице.

ustavСходно напред наведеном, чланом 24 Устава РС (26) је утврђено: ,,да је људски живот неприкосновен“, чл. 68 Устава РС је утврђено да; ,,свако има право на заштиту свог физичког и психичког здравља“, а чл.74 Устава РС (26) је утврђено да; ,,свако има право на здраву животну средину и на благовремено и потпуно обавештење о њеном стању“ као и да је свако дужан да чува и побољшава животну средину“.

На основу наведених законских норми недвосмислено се може рећи да не постоји правни основ за запрашивање хемијским средствима из авиона над територијом Републике Србије и да се оно врши криминално, без легалног одобрења и насупрот Устава РС и свих наведених закона због чега се може сврстати у ранг тероризма или водења биолошког рата против Републике Србије, односно вршење радиолошко- хемијско-биолошке агресије.

ЗАКЉУЧАК

На основу изнетих чињеница, обиља материјала, снимака и видеозаписа, сакупљених материјалних доказа у виду артефаката избацених из авиона, сведочења узнемирених грађана Републике Србије и истраживача из целог света, оболелих људи и стручњака из медицинских наука, може се извуци само један могући закључак;

против човечанства, следствено томе и против грађана Републике Србије, води се радиолошко-хемијско-биолошки рат. Које га закулисне структуре воде и из којих разлога може се посредно закључити из текста о циљевима Новог светског поретка уклесаног на каменим блоковима тешким 600 (шесто) тона под називом ,,Амерички Стоунхенџ“ . На првом месту уписано је „Одржавајте човечанство испод 500.000.000 (петсто милиона) у равнотежи са природом“.

Против човечанства је скована завера, завера постоји, циљеви завере се јавно представљају и спроводе, против човечанства се води радиолошко-хемијско-биолошки рат. Што се то пре прихвати као очигледна, непорецива истина, бице сачуван већи број репродукционо способног становништва Републике Србије.

На Наслову стоји уставна и законска обавеза да утврди основ уступања територијалног интегритета Републике Србије агресорима који врше радиолошко- хемијско-биолошку агресију над становништвом Републике Србије, да утврди разлоге неизвршавања уставних и законских обавеза одговорних државних органа и функционера и да поступи по закону; подигне кривичну пријаву против одговорних лица и о томе обавести јавност.

Видео: Зашто нас прскају

РЕФЕРЕНЦЕ / ИЗВОРИ

(1)       http://www.chemtrails.ch/dokumentationen/JFW71.htm („Ukradeno plavetnilo – chemtrails u Švajcarskoj“ Journal Franz Weber, mart 2005, br 71)

(2)      Willam Thomas:

http://www.willthomas.net/Books_Videos/Chemtrails_Confirmed_Book_Extract.htm

(3)        Pismo dr. J. Michael Pece, http://www.anomaliesunlimited.com/Chemtrails/Pece.html

(4) http://www.alzscot.org/pages/info/aluminium.htm

(5) http://www.chemtrails911.com/docs/bariumhealth.htm

(6) http://www.carnicom.com/ http://www.carnicominstitute.org/perlingieri.html

(7) http://loveforlife.Com.au/content/11/03/30/chemtrails-crystal

formations-morgellion-fibres-and-self-assembling-polymer-formati

http://www.naturalnews.com/025757.html

(8) http://www.scribd.com/doc/30423012/

Unless-Peace-Comes- How-to-Wreck- the-Environment

(9) http://www.guardian.co.uk/politics/2002/apr/21/uk.medicalscience/print

(10) http://www.scribd.com/doc/56199571/32/

PITANJA-ERIK-MEIJER-A-%C4%88LANA-EUROPSKOG-PARLAMENTA-EUROPSKOJ-KOMISIJI

http://www.rense.com/general11/chemtraildeliv.htm

(11) http://uscode.house.gov./download/pls/50C32.txt

(12) Welsbach Patent: http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?

Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO

%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=5003186.PN.&OS=PN/5003186&RS=PN/5003186

(13) Willam Thomas:

http://www.earthisland.org/journal/index.php/eij/article/stolen_skies_the_chemtrail_mystery/

(14) http://www.ipcc.ch/organization/organization.shtml

(15) WRITTEN QUESTION by Erik Meijer http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?

pubRef=-//EP//TEXT+WQ+E-2007-2455+0+DOC+XML+V0//EN

(16),     Piero Ruzzante http://cieliliberi.blogspot.com/2007/03/interrogazione-parlamentare-del.html ;  http://www.checktheevidence.co.uk/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=50

(17) Asimina Xirotiri and Fotis Kouvelis: http://www.spectrezine.org/environment/Hall6.htm

(18) Monika Griefahn http://www.sauberer-himmel.de/weiterfuhrende-links/

(19) „Death in the Air: Globalism, Terrorism &Toxic Warfare“, L. Horowitz

http://www.consumerhealth.org/articles/display.cfm?ID=20051028145626

(20)      Ted L.Gunderson:

http://aircrap.org/former-fbi-chief-ted-gunderson-says-chemtrail-death- dumps-must- be-stopped/33301/ http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Gunderson

(21) Americka televizija CBS

http://www.cbsnews.com/stories/2001/01/15/archive/main264362.shtml

(22)http ://www.fas.org/spp/military/docops/usaf/2025/v3c15/v3c15-1.html

http://www.fas.org/spp/military/docops/usaf/2025/index.html

(23)  Zakon o vazdušnom saobracaju (,,Sl.list SRJ“, br.12/98, 5/99, 44/99,

73/00, i 70/01 i ,,Sl. glasnik RS  br.101/05,)

http://www.regulativa.me/naslovi/30954-Zakon-o-vazdusnom-saobracaju

(24)  Zakon o odbrani (,,Službeni glasnik RS“  br. 45/91, 58/91, 53/93,

48/94) http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_odbrani.html

(25)  KRIVICNI ZAKONIK REPUBLIKE SRBIJE

Stupio na snagu 01.01.2006

Najnovije izmene na snazi od 11.09.2009

(“Sl. glasnik RS”, br. 85/2005, 88/2005 – ispr., 107/2005 – ispr. i 72/2009)

http://www.stojkovic.co.rs/pdf/krivzak.pdf

(26)          Ustav RS (,,Sl. glasnik RS“ br.98/2006)

http://www.paragraf.rs/propisi/ustav_republike_srbije.html

(27) http://extraordinaryintelligence.com/690/the-unexplained/american-

stonehenge-the-georgia-guidestones/

(X) Prvi hrvatski isttraživacki rad o Chemtrailsima, januar 2010

http://blog.vecernji.hr/misak/2010/01/


Извор: Зелене новине, Цеопом Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на Тровање Србије

* Обавезна поља