Господине Вучићу,

у уверењу да Отаџбини желиш добро, ја као лојалан патриота и некадашњи Вођа највећег Србског Националног Покрета у 20.веку, осећам потребу и ОДГОВОРНОСТ да те као вршиоца најодговорније функције и неспорно ТРЕНУТНОГ ЛИДЕРА СРБИЈЕ, сасвим добронамерно ЈАВНО УПОЗОРИМ да се,због изузетно тешког стања у коме се налазимо и катастрофалних последица које из њега могу произаћи и изазвати НАЦИОНАЛНИ И ДРЖАВНИ СЛОМ и нестајање ДРЖАВЕ СРБИЈЕ И СРБСКОГ НАРОДА ХИТНО, ХИТНО, ХИТНО ослободиш следећих заблуда:

1. И после Тита Тито,

2. Пут у ЕУ нема алтернативу,

3. Издајом Космета спречава се даља разградња Србије и улзимо у ЕУ,

4. Космет је „изгубљен и треба спасити бар нешто“

5. Предходници су ме довели у безизлаз,

6. Кадровски пуж голаћ,

7. Из НАТО мућак јаја могу се излећи Голубови мира,

8. Однос снага у свету је неповољан по нас ( СРБИЈУ)

9. Блокадом медија се најбоље чува власт

10. Унутрашњи дијалог

11. Референдум

ДА ПОЈАСНИМ:

1. Паролу „и после Тита Тито“ су западне службе вешто подметнуле неспосбним Брозовим наследницима како би сваки од њих у трци да постане Тито заборавио да брани земљу и да НАТО релативно лако и неометано развали Југославију. Али гле чуда парола и данас „пали“ код скоро свих политичара на екс Ју простору. Ово ти не бих назначио да велики број људи из твоје околине не мисли да би ти могао да будеш Тито само ми објасни како кад Југославије нема а без ње нема ни њега. Значи НАТО Јаје.

2. Пут без алтернативе НЕ ПОСТОЈИ јер је пут Правац који има два смера напред и назад а на раскрсници и читав спектар избора, а пошто се ми сада налазимо пред више раскрсница, путева колико хоћеш. Значи НАТО Јаје.

3. Издајом Космета не само да се добија Титула НАЈВЕЋЕГ ИЗДАЈНИКА СРБСКОГ НАРОДА У ИСТОРИЈИ већ се и шиом отварају врата даљој разградњи Србије јер ко је „ДАО“ највећу СРБСКУ СВЕТИЊУ што не би дао и све остало што НАТО тражи а ЦИА поштено плаћа + Бонус од терориста. Опет НАТО Јаје.

4. Космет може бити изгубљен само у пакету са Србским Народом и државом Србијом. други начин је издајом. А то „НЕШТО“ у поређењу са предходним је велико НИШТА и та теорија „ све је изгубљено“ само је још једно подметнуто НАТО мућак Јаје.

5. Није ваљда да ниси знао какво је стварно стање кад си полагао заклетву за функцију коју обављаш. Уверен сам да си предходно детаљно изучио И ПРИПРЕМИ све јер иначе неби могао онако лако да уништиш Тому. А сваки предходник ће пред историјом сносити свој део одговорности али њихова одговорност, коју не спорим, неће бити алиби за твоје ИСТОРИЈСКЕ ГРЕШКЕ на које нас припремаш не силазећи сатима са медија СВАКОДНЕВНО. Прочитај поново Устав и текст Заклетве или је и ово још једно НАТО Јаје.

6. Умишљеност да се Држава, Влада, Политика,Привреда, Одбрана и све друго може дуго и успешно водити са послушним често криминогеним полусветом уз часне изузетке, је апсолутно погрешна. Уствари треба да буде обрнуто поготову у тешким временима каква су сада. Видљиво мали број људи од интегритете у твом окружењу ствара слику да си КАДРОВСКИ ПУЖ ГОЛАЋ. А кадровска листа баш ти личи на НАТО Јаје.

7. Из кукавичјег Нато поквареног Јаја које се зове НЕЗАВИСНО КОСОВО и које је подметнутно у Србско гнездо у корену Србије на СВЕТОЈ ЗЕМЉИ може се очекивати свакојако зло и само зло. А само наивни, будале и плаћене ВУЦИБАТИНЕ могу причати и очекивати да ће се из тог Јаја излећи ГОЛУБ МИРА.

8. У свету сталног убрзавања свих па и историских промена две деценије су велики и дуг период. Па говорити и понашати се као да је 1999.г. је у најмању руку наивно и неодговорно. Једнополарни Нато Англо-Амерички свет је у нестајању. Бивше Велесиле Енглеска, Немачка и Француска само глуматају силе а уствари су понижени Амерички Нато вазали са Квази Лидерима инсталираним од Американаца а регрутовним обавезно из лако уцењивог Фелер Света. И сви добро знају да је Кинески Пут Свиле свилен Гајтан за такозвану „Западну Европу“. Значи постоје три стварне ВЕЛЕСИЛЕ Русија, Кина и Америка а две од њих нас подржавају. Па кад водимо са 2:1 како може да нам не одговара резултат и да је однос снага неповољан, сем за оне који су прогутали Нато Јаје

9. Природна је, од Бога дата, људима жеља да се искажу, докажу да буду виђени поготову преко медија и кад је у томе спречен појединац небитно је. Али кад су у томе блокадом власти спречен читаве групе и политике партије онда је угушен „други глас“ и то производи две ствари. Диктатору ствара привид свемоћи и свепамети а у широким масама обилато засејава семе Буне. А Буна је као Лопов долази ненајављено зграби намерено и нестане. А ако, као у нашем случају, уз тоталну блокаду има и Нато јаја са осиромашеним Уранијумом систематски распоређена по Сорошевом плану Буна би сигурно била јако експлозивна и непредвидива колико год „добронамерне“ биле Вође, Инспиратори и Организатори.

10. Унутар народни дијалог је једно а „унутрашњи дијалог“ је друго. Први је увек потребан и треба га стално развијати и усавршавати у свим сферама друштвеног живота. А овај други је интиман, лични и треба га гајити у смислу личног грађења става или гласног размишљања у кругу пријатеља. А НЕДАЈ БОЖЕ злоупотребом власти и функције зајашати све медије и јавно свађати се сам са својим другим ЈА или са „неким“ од „негде“ са „Некаквим ставом“ а притом НИКОМЕ,НИКАД И НИГДЕ не изаћи на медијски мегдан…. то личи на темпирано Нато јаје или нешто много горе…

11. Био си једанаестогодишњак кад су почеле припреме за СВЕСРБСКИ Референдум о КОСМЕТУ али већ си био средњошколац у време одржавања Референдума па си можда мало и учествовао. Међутим у ЈЕДНОПАРТИСКОМ КОМУНИСТИЧКОМ систему и времену таква идеја и предлог нас организаторе би одмах одвела у затвор. Па смо под Фирмом ПРОТЕСТНИХ СКУПОВА одржавали РЕФЕРЕНДУМ од Града до Града и од Места до Места. Сва Србска, Југословенска и Светска јавност знају резултат Референдума: КОСОВО И МЕТОХИЈА СУ НЕОТУЂИВИ И НЕДЕЉИВИ ДЕО СРБСКЕ ДРЖАВЕ И СРБСКОГ НАРОДА. Као последица тог Референдума је и у оно тоталитарно време морала бити извршена уставна промена којом су прерогативи покрајинске државности враћени Држави Србији. A и Врапци на грани знају да су због тога „пала“ оба покрајинска и неколико републичких руководстава и почела ДЕМОКРАТИЗАЦИЈА ЈУГОСЛАВИЈЕ.

Најкраћи пут за отворени сукоб са србским Народом и БУНУ широких размера са несагледивим последицама, води преко покушаја поништавања тог ВЕЛИКОГ НАЦИОНАЛНОГ РЕФЕРЕНДУМА некаквим новим КВАЗИ РЕФЕРЕНДУМОМ организованим по Нато диктату а подржаним медиjском Сорош Халабуком и наравно закићеним Нато Јајима.

Према томе, ОДМАХ, ОВДЕ И САД, ИЗАЂИ ИЗ НАТО ЈАЈА и почни да радиш искључиво у интересу Срба и Србије у складу са Уставом, датим околностима, потенцијалима и перспективом. Знам да ти то можеш и знаш. Али ако то не урадиш, Морава и Дрина немају довољно воде да те оперу од сумње да иза другачијих одлука не стоји нешто НЕЧАСНО а шта, ти најбоље знаш. Намерно нисам насловио писмо на Функцију Председника јер је свака функција пролазна већ на лично име. Јер ће те Косово и Метохија трајно и за сва времена обележити у складу са твојим личним избором и одлукама.

Запамти Вучићу, све што си досад радио у политици је ситна боранија у односу на КОСОВО. Јер Косово је ДИПЛОМСКИ РАД сваког политичара са балканског простора. Ако ту паднеш џаба ти сви други положени испити, нема дипломе нема квалификације, ПАО СИ НА ДИПЛОМСКОМ.

Среда, 8. Августа 2018.г.

ВОЂА Србског Националног Покрета 1981-88.г. За слободно и равноправно живљење на КОСМЕТУ

Шолевић Мирослав


Извор: ЦЕОПОМ-Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на Шолевић у отвореном писму Вучићу – НАТО јаја не излежу мир

* Обавезна поља