nikola-aleksic700ЦЕОПОМ-Истина преноси писмо којим се Никола Алексић, председник најпознатијег еколошког друштва у Србији, обратио грађанима поводом усвојених измена пет Закона које ће имати трајне и погубне последице на генерације које долазе, а затим и изјаву поводом јавног питања Синдикапа полиције о још увек неразјашњеним запрашивањима становништва из ваздуха.

– Хемијско запрашивање отровима са неба,

– увоз отрова уместо хране без икакве контроле на граници,

– увоз меса и производа од меса животиња храњених са ГМО,

– илегална производња пољопривредних култура од ГМО,

– подизање концентрације афлатоксина у млеку за 10 (десет) пута

– увоз хемијских једињења за употребу у пољопривреди која су давно забрањена у Европи и свету,

– примена Кодекса Алиментариуса са геноцидним одредбама о употреби рекомбинованог вештачког хормона раста за све животиње које се користи за људску употребу, дозвољен остатак антибиотика у месу намењеном за исхрану људи, дозвољени адитиви, емулгатори и други додаци храни за које се поуздано зна да су канцерогени,

– вакцине са живом које изазивају аутизам код деце,

– укидање трудничког боловања,

– умањење пензија и следствено томе предлог да се дозволи еутаназија над осиромашеним народом,

– проглашење грађана за резервне делове и органе богате клијентеле

– сви смо добровољни даваоци ткива и органа после своје смрти (или убрзане смрти по нечијој поруџбини),

– али је најмонструознији предлог овај о чему смо информацију добили од једног нормално оријентисаног суграђанина који се пита ко је овде нормалан; да ли народ који би дозволио геноцид над својом децом, или власт која то спроводи по налогу злочинаца који хоће да покоре цео свет, а проказане народе као ,,реметилачки,, фактор да избришу са лица земље.

Ми вас молимо, прочитајте, прочитајте и упозорите све своје ближње, пријатеље и познанике да знају шта нам се спрема. Уколико дозволимо овај ужас, друго нешто ниосмо нити заслужили. Ми верујемо у вас, народ коме припадамо, зато вас и обавештавамо; спремајте мотке, виле и мотике, ово се не може са миром прихватити!

nikola aleksic

Oзваничење геноцида

Министарство Здравља Р. Србије

– Министар здравља др Лончар данас је изнео своје предлоге и промене у законима који ће од 1.9.2014. године ступити на снагу када прођу у скупштини.  Влада Србије (Александар Вучић ), је већ изнео свој став и нагласио да ће поштовати сваку промену у законима зарад уласка у ЕУ.

А ово су промене у законима:

1. Закон о здравственој заштити

** мења се члан 15 – сви грађани Р. Србије дужни су да се вакцинишу вакцинама које су прописане законом о заштити становништва од заразних болести. Сваки појединац је дужан да сам сноси комплетне трошкове вакцинације настале у том периоду.

2. Закон о имунизацији

** мења се члан 24 – сви грађани Р. Србије ( узраста од 1 до 18 година ), вакцинисаће се 4 пута, вакцином против хепатитиса б. Прву вакцину против хепатитиса б, дете добија у породилишту након 72 сата, а остале три вакцине, дете добија као ревакцинацију.

Саветујем свима да отворе овај закон и прочитају како се и од чега прави вакцина против хепатитиса б.

3. Закон заштите становништва од заразних болести

** мења се члан 11 – Све угрожене групе ( пензионери, хронични болесници, као и пацијенти на којима је рађена трансплантација ограна, по новом закону ће морати да се вакцинишу вакцином превенар 13 – тринестовалентна вакцина – произвођач је Новартис.

** мења се члан 14 – Најотпорније групе ( узраста од 9 до 25 година ), биће вакцинисане 6у1 вакцином – произвођач је ГлахоСмитКлајн.

4. Закон социјалне заштите Р. Србије

** мења се члан 15 – Особе женског пола ( труднице, као и будуће мајке ), мораће се вакцинисати свим вакцинама прописаним законом како би оствариле право на новчани додатак и право на социјалну заштиту.

5. Закон о здравственом осигурању

** мења се члан 28 – Право на здравствено осигурање ( односи се само на незапослена лица тј. лица која се налазе на листи националне службе за запошљавање ), остварују право на осигурање унутар државе под условом да су испоштовали комплетан календар вакцинације ( за грађане старије од 18 година ), а за родитеље са децом ( уколико је дете вакцинисано свим вакцинама из дечијег календара вакцинације ).

Честитам влади Србије на ГЕНОЦИДАЛНИМ ПРОМЕНАМА.

Такође честитам свим грађанима Србије на фантастичној борби преко друштвених мрежа.

Велико браво за све вас чија су деца већ осуђена, а ви ћутите!

nikola-aleksic487

ИЗЈАВА НИКОЛЕ АЛЕКСИЋА ПОВОДОМ ЈАВНОГ ПИТАЊА СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ О ЗАПРАШИВАЊУ ИЗ АВИОНА

Ја сам најсрећнији човек на свету, управо зато што је моје вишегодишње залагање да се истина пробије у јавност, уродило плодом. Ја сам две године заредом пред Народном скупштином позивао војску и полицију да ухапсе председника државе, Владу и Генералштаб Војске Србије због издаје народа и државе, позивао сам их да бране Устав Србије, да стану уз народ и да зауставе очигледни геноцид који се спроводи над становништвом Србије.

Две године сам заредом залагао сопствену слободу и стављао главу у торбу да личним протестом пред Народном скупштином укажем јавности какав злочин се над нама спроводи. После свега сам на крају доживео признање да је полиција стала уз мене и поставила режиму право питање; ко нас то трује и спроводи геноцид над нама и ко је то дозволио?

Неко мора да одговара због издаје народа и државе, неко мора да одговара због штете коју је Србија доживела због запрашивања отровима са неба и последичне суше, због чега је само пољопривреда ове године имала штету већу од 4 милијарде долара.

Ми смо мислили да је променом на изборима дошло и до промене става према агресији над Србијом.

Међутим, нико се ни после избора на то не осврће, нити мења став о геноциду над становништвом Србије.

Српска напредна странка је само извучена из шешира да у дело спроведе издајничке договоре претходне власти и да силаском са власти, под издајничким обележјем, омогући повратак на власт осведоченим издајницима у виду Демократске странке.

Србија је у рату, над нама се даноноћно врши агресија радиолошко-хемијско-биолошком методом. Устав и закон о одбрани јасно дефинишу шта је и чија надлежност. Председник државе мора да донесе план одбране и да командује снагама одбране, ма какве оне биле, а не да нас препушта злочинцима да нас трују и запрашују као да смо инсекти, а не људи.

Радујем се што је полиција коначно схватила да су и њихова деца угрожена и да се агресији мора стати на пут, по сваку цену, на овај или онај начин. Ја се стављам српској полицији на располагање, било у стручном делу да докажем геноцид на делу, било да их поведем да одбране Устав Србије и зауставе геноцид над становништвом Србије.

Ја се лично, због година, не борим за своје услове живота, него за децу своје деце, да будуће генерације преживе геноцид који је намењен становништву Србије.

Отварање рампе на граници да сваки отров уместо хране може да се увезе у Србију није ни мало случајан, геноцид над нама је почео; са неба, из тањира, са плодних ораница, стандардима о храни који нам обезбеђују мртвачке сандуке, а све мимо закона и Устава државе који нам ипак гарантују неки минимум преживљавања.

Буђење свести полиције, која је схватила да је нераздвојив део народа Србије, са подједнаком угроженошћу живота и здравља, нико није дочекао са више радости од нас еколога Србије.

Зато на питања Синдиката српске полиције режим мора да одговори; ко нас трује, из којих разлога и ко је одобрио геноцид над сопственим народом?

Ја, Никола Алексић, стављам се на располагање Синдикату српске полиције, било да им пружим одговоре на сва постављена питања, било да их поведем у борбу за одбрану сопствених живота и живота наше деце, као и будућности деце своје деце.


Извор: Еколошки покрет Нови Сад, ЦЕОПОМ-Истина

Коментари

6 Коментара на Честитамо Србијо – наставак еколошког геноцида!!

Оставите коментар

Оставите коментар на Честитамо Србијо – наставак еколошког геноцида!!

* Обавезна поља