ceopom istina za FB (2)Dragan 12Поштовани пријатељи,

ускоро се навршава две године постојања националног сајта ЦЕОПОМ-Истина. За то време (пресек 17.03.2015 у 21 час) објавили смо 2.527 одабраних текстова у разним категоријама и преко 6.200 разноврсних прилога у категорији Вести. Били смо 17 пута под озбиљним хакерским нападима, а надлежне режимске службе одавно „брину“ о свим аспектима нашег здравља. Свако ради свој посао.

Трудили смо се да за сво ово време останемо верни изворној идеји и мисији коју смо јавно објавили – борби за очување националних вредности и указивање на стварне циљеве и методе глобалистичког освајања Србије, као и јачање веза са Путиновом Русијом, која која је у овом тренутку природни савезник не само Срба, Словена или православаца, већ и сваког слободоумног човека на планети.

Отворено, али без сензационализма, покушавамо да са Вама поделимо сазнања о томе да смо жртве великог и погубног процеса који над нама и нашом домовином спроводе евро-атлантски плаћеници кроз мрежу политичких странака, невладиних организација и контролисаних медија. Објавили смо много тога што је планирано да остане тајна, на начин разумљив и јасан просечном читаоцу. Успели смо да расветлимо позадину неких историјских, верских, интересних и геополитичких догађања у којима леже корени нашег данашњег страдања и, можда, сутрашњег нестајања. Са те стране, као и са стране константног раста посећености имамо разлога да будемо задовољни.

Али, ипак, главни циљ оснивања сајта ЦЕОПОМ-Истина није остварен. Нису пронађени поједнци, групе или организације које би нашле интерес да финансијски помогну реализацију следећих фаза ЦЕОПОМ-пројекта, пре свега отварање канцеларије за разоткривање медијских манипулација и отварање професионалне редакције. А без тога, само постојање сајта нема замишљени значај и смисао.

С тога Вас поново позивамо да нам помогнете у развоју пројекта ЦЕОПОМ (ЦЕнтар за Откривање ПОлитичких Манипулација). То можете учинити донацијом, рекламирањем на порталу ЦЕОПОМ-Истина или ангажовањем наших техничких и људских ресурса у Ваше промотивне или пословне активности.

donacije

Д о н а ц и ј а

Донирајте нас ако сте у могућности. Помозите нам да обезбедимо опремљеност и организацију посла која ће омогућити разобличавање десетак манипулативних напада на Вашу свест свакога дана. Да уместо форме имате суштину, да уместо последица сагледате узроке. Свака Ваша донација је добро дошла, при чему можете инсистирати на анонимности или постати члан нашег клуба пријатеља, са посебним статусом. Инструкције за донације у приложеном линку:  http://www.ceopom-istina.rs/donatsije/ Контакт за сва питања у вези донација:  donacije@ceopom-istina.rs

Реклама и пропаганда

Рекламирајте или огласите своје пословне активности на сајту ЦЕОПОМ-Истина. Добијате видљивост на просторима бивше СФРЈ, посебно у српским земљама, као и у западној Европи, Русији и северноамеричком континенту (САД и Канада). Будите спонзор неке од наших страница или рубрика, избаците свој лого на најчитанијим страницама, објавите слоган у нашем слајдеру… Могућности су практично неограничене.

У контакту са нашим маркетингом добићете најбољу понуду и услугу за уложени новац, а ми средства за развијање пројекта. Информације на:  marketing@ceopom-istina.rs

Пословни пројекти и промотивне активности

Нудимо Вам могућност свих облика трајне или привремене презентације Ваших пословних пројеката на овом порталу (погледајте линк:  http://www.ceopom-istina.rs/poslovni-projekti/poslovni-projekti-2/). Практично, добијате своју страницу коју можете мењати, ширити или прилагођавати сходно својим потребама.

Такође Вам нудимо организацију и надгледање  свих врста промотивних кампања економског или политичког типа, као и декодирање негативних манипулативних кампања којим сте изложени, а што је ужа специјалност целокупног пројекта!!

Можемо за Вас извршити све врсте економских или политичких анализа, написати елаборате о економској оправданости инвестиција (бизнис планове), реализовати Програме за добијање start-up кредита, аргументовано Вам помоћи у доношењу стратешких и политичких одлука, користећи оргиналну ЦЕОПОМ-методологију.

Нашим ангажовањем добијате квалитетну услугу а помажете опстанак и развој ЦЕОПОМ-пројекта.


Извор: ЦЕОПОМ-Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на Помозите рад ЦЕОПОМ-пројекта

* Обавезна поља