oliver vulovicОво лудило од непрекидне изборне кампање, а које је наставак организовано континуираног затрпавања јавног мњења јаловим, утопијским и злонамерним фразама као и конструкцијама разних социолошких и интернационалистичких школа мишљења – те режимске насилне имплементације западних теолошких схема у наш животни и политички систем битисања су и дефинитивно довеле народ у стање залеђености због којег је спречен да политички кандидује заиста снажну политичку организацију која ће непрестано и снажно обелодањивати да се налазимо на метаисторијској размеђи која налаже ургентан и радикално другачији приступ односима у земљи, околини и свету.

Код Поатјеа, 732. године, франачки војсковођа Карл Мартел је чудесном победом над многобројнијим арапским легијама у последњем моменту спречио тадашњи, већ готово свршени, чин европског цивилизацијског краха и потпадања Европе под апсолутну исламизацију.

Исти сценарио предвиђен за Европу Срби су својим војскама ефикасно успорили на Газиместану.

И после савремених насртаја агресивног ислама на Европу, од Босне преко Косова и Метохије до садашњег катаклизмичног померања становништва, дириговане исламске најезде преко наше територије са Блиског истока и севера Африке у Европу, однос европских престоница према Србима упорно се не мења.

Одговор лежи у чињеници да Европа не мисли органски, не сеже до најдубљих и највиших структура Неба и земље и тако, не само да нам никада није признала наш Поатје, него нас је сурово и бескрупулозно вековима препуштала насилној исламизацији и ту исламизацију нашег народа и животног простора чак политички и војно спонзорисала, а у последњим годинама и правним насиљем покушала да сва решења проистекла из терора над нашим националним и државним бићем зацементира, уводећи их у међународни правни поредак као обавезујућа.

Исти циљеве са нашим народом и територијама Европа има и овог тренутка.

Европа ће сада пробати да заустави у Србији што год може више избеглица из Сирије, Ирака, Јемена, Авганистана, Сомалије и Либије – у намери да њих спречи да продру у ЕУ, а да истовремено Србију коначно и дубоко урони у процес исламизације и тиме је смести у хантингтоновски предвиђену граничну државу исламског света и „европске“ цивилизације.

Европа упорно размишља само организационо, и у том смислу Србију од ње не чека ништа добро.

Ситуација захтева да се у тражењу решења за излаз из овог ужаса, у којем се налазимо и још горег ужаса који нам прети, ослањамо на православну геополитику и то онај њен сегмент који чини православна словенска цивилизација, концепт који захтева тесно везивање за Русију и из којег би се касније природно исходовала много употребљивија и конкретнија политичка стратегија према ЕУ, САД и муслиманском војно-политичком фактору као НАТО извршном саучеснику на терену.

vladimir-putin-ikona

Србији је као хлеб насушни потребан чврст ослон на будућу руску православну империју, која ће као таква лакше наћи заједнички језик са умереним исламом, а самим тим и неке од рецепата за то решење просто пренети и имплементирати на наше просторе и на тај начин нас заштити од НАТО џихадиста, а и самог НАТО-а и обездуховљене ЕУ.

Србији није потребно да други помисле да она може бити јака па због тога треба повремено са њом тактизирати – да би опстала Србија мора заиста да буде јака и зато су јој неопходне и руске инвестиције и руско оружје.

Тренутак је такав да ми више не можемо опстајати у сталној реторичкој запитаности, већ морамо веома брзо дејствовати тако да резултати тог дејства могу бити веома брзо изложени провери у равни свакодневног а до тога, бојим се, нећемо још дуго чекати.

Јасно позитивно одређивање Србије према православним геополитичким структурама помоћи ће и да се у земљи победе накаламљене калвинистичке пројекције начина брзе измене наше националне свести и увођења у мондијалистички штрас-папир облепљено пуко робовласништво и савремни вид феудализма.

Овакав приступ не би значио полазак на пут насилне мајоризације муслимана у земљи и околини, али ни стављања у други план јелинских православаца илити православних Бугара и Румуна, али се мора подвући црта и реално рећи – за сада сте на супротној страни, добродошли сте када будете искрено одлучили да се вратите.

До тада, ми морамо учинити све могуће напоре да спасимо нашу аутентичну филозофију живота која је и допринела томе да данас ипак има неколико милиона нас који се можемо називати Србима.

Морамо да хитно изађемо из ове учмале, плачљиве и пасивне животне и политичке доктрине у којој нас протестантским проповедима чврсто држи актуелни режим идући тако низ длаку наших осведочених непријатеља.


Извор: Стање ствари

Оставите коментар

Оставите коментар на Србија и будућа руска православна империја

* Обавезна поља