Изгледа да им се жури. Веома. Тачно пети дан од када је инсталирана за премијера Србије, жена са мушким стилом облачења, дала је интервју глобалистичком гласилу Блумберг у коме је открила суштину своје мисије у Србији. Та суштина може се изразити у две кључна става:

  • Уколико Србија буде приморана да бира између ближих веза са Русијом и чланства у Европској унији, одлучиће се за ово друго.
  • Постизање напретка у нормализацији односа са Приштином, сада зависи од тога да Приштина одобри неки степен аутономије Србима који живе на северу КиМ, а да ће на самом крају бити одлучено о питању статуса.(1)

 Треба ли овоме неки коментар? Може ли постојати неко ко ће ово погрешно разумети?

Ако може, појаснићемо. Србија ће током мандата Брнабићкине владе прво рећи „збогом Русијо“ , а затим и „Признајемо Косово“, ако шиптарске власти Србима на Северу покрајине одобре неки степен аутономије. Било какав. Нема дилеме да она тако размишља. Још мање да је управо з6бог тога доведена на то место.

Наравно, већ се појављују коментари оних који су плаћени  да отупљују овако експлицинтно изражене ставове. И политичари и аналитичари. Јавности се испостављају различите дилеме, почев од оне да ли је Блумберг верно пренео њене речи, до питања да ли она плаћа данак свом политичком неискуству? Огласили су се прво Вулин, а потом и Дачић кратким изјавама да Србија неће мењати своју спољну политику.(2)

Но, не дајте да Вас заварају. Све је то део пројекта. И акција и реакција. Она је рекла тачно то што је пренето. И шта јој је задатак, односно циљ. Да није, демантовала би одмах. Али, она ћути. Бацила нам је пламен у лице и сада прати реакције. Будите сигурни да десетине аналитичара и статистичара, не ових Вучићевих којима се сам он руга да су „јефтини“, већ оних западних  „скупих“, сада пажљиво прати, бележи и у графиконе вероватноће претвара сваку негативну реакцију на иступ Ане Брнабић. Раде тзв. сондажу. Уствари, лоцирају могуће тачке отпора. Ко ће се огласити? Како? Колико упорно? И тако даље. Све што је од важности за обликовање будућих потеза биће педантно евидентирано.

Онда ће ствар мало утихнути, развући се, чак ће и премијер(ка) мало ретерирати, а ако треба ову изјаву и поништити другом, много „рускијом“, па у крајњој потреби и демантовати. Али, стрела је одапета и већ лети ка свом циљу – удаљавању од Русије, а затим и признању Косова. 

Зато, не дајте се заварати. Све смо то већ доста пута видели. Изјава Ане Брнабић, само је почетак још једног манипулативног процеса, који има континуитет са процесима приближавања НАТО-у, удаљавању од Косова, мењању свести, итд.

Шта, уосталом, можете очекивати од особе која од средње школе не зна за друго осим за западне мантре којима се стварају будући намесници новог светског поретка. И којој је Запад дао све што је желела. Могућност да слободно испољава своју „сексуалну различитост“ и богатство да у њој раскошно ужива. Да напредује, пословно, финансијски, политички. Не заборавите она у 42. години живота има, пријављено богатство у некретнинама од 1,2 милион евра, а радила је само 15. година, и то у Србији. Да ли Вам је то нормално? Да ли то може постићи било ко, у једној глобалистичкој колонији какава је Србија, ако нема своју пројектну мисију. Никако.

Дакле, она је ту, као ново лице које би без скурпула урадило одлучујуће кораке ка легализовању евро-атлантске окупације Србије и нестало из нашег видокруга, да га више никад не видимо, ако тако прилике буду налагале. Држављанство друге државе, дупли пасош и све неопходно да се једноставно нестане, ако опција не прође. Мада им је, до сада, све прошло.

Да Вам је неко, пре десет година, рекао да ћемо потписати све споразуме са НАТО, осим оног у приступању, или да нећете моћи ући на Север Космета ако се тако Шиптарима прохте, вероватно не бисте веровали. А наши политичари су све то „одрадили“. И још су на власти. 

Урадили су то увек на исти начин. И почињали овако као Ана Брнабић сада. У складу са глобалистичким правилом које примењује свако ново лице које запоседне нову функцију:

„ПРВО СЕ ГУТА НАЈВЕЋА ЖАБА“!

Дужа верзија текста објављеног на Фонду Стратешке Културе, 05.07.2017.

________________________________________

  1. www.ceopom-istina.rs/vesti/ana-brnabi-srbija-e-birati-eu-ne-rusiju/
  2. www.nspm.rs/hronika/ivica-dacic-srbija-nece-menjati-svoju-spoljnu-politiku-ne-dozvoliti-dilemu-eu-ili-rusija.html

Извор: Фонд Стратешке Културе

Оставите коментар

Оставите коментар на Ана и највећа жаба

* Обавезна поља