gordon-duff_01Док читав свет прати шта се дешава у Украјини, Египту, Сирији и у европском парламенту, никоме не пада напамет – чиме могу да се заврше предстојећи такозвани електорски избори у САД у новембру.

Независно од њихових резултата америчка војна машина, која је размахнула своје операције у 150 земаља света, увек ће бити повезана са екстремистичким или другим групацијама у различитим регионима.

Америка није Европа, овде не постоји такав појам као што је „утицај електора“, нема политичких коалиција. Ипак, у САД су присутне и друге снаге.

Током последњих 50 година, после убиства Роберта Кенедија чију сам кандидатуру подржао пре свог одласка у Вијетнам, посматрам како се Америка котрља на доле и постаје апсолутно нездрава земља.

Мржња и неповерење према влади веома су моћна полуга за утицај на амерички народ. Мит број један који се намеће америчком друштву, јесте постојање две супротстављене партије. У ствари, републиканци и демократе су практично једнаки и следе исте циљеве.

Безмало сви избори у САД се фалсификују. У неком моменту обе снаге се уједињују и придобијају подршку синдиката, трговаца дрогом и криминалаца и настављају да контролишу органе локалне самоуправе, судове и полицију.

Права власт припада Републиканској партији, партији мањине која наставља да управља Америком без обзира на губитак на изборима.

Да је Алберт Гор изабран за председник, не би било ни догађаја од 11. септембра, ни рата с тероризмом, ни упада у Ирак и Авганистан. Сем тога, Америка се налази у условима ратног стања од 2011., а чувари реда се не обазиру на људска права.

Америка се сада налази у стању класног и расног рата, под притиском небројених криминалних структура повезаних са олигарсима (представља их партија Grand Old) и са републиканцима који су у суштини пандан британске десничарске партије UKIP.

Погледајмо, које су фундаменталне разлике између „конзервативаца“ и „натависта“, које нам говоре да они следе исте циљеве.

Главни проблем током последње деценије био је реструктуризација америчког политичког система помоћу две методе: махинација, и то – прерасподела изборних округа ради обезбеђивања високог процента на изборима за непопуларне екстремистичке кандидате, и друга – покренута легализација неограничене корупције која се реализује уз одобрење Врховног суда.

Имао сам искуства у раду у специјалним службама. Током свог рада више пута сам добијао задатак да осујетим претње од стране криминалних структура које су покушавале да оптуже ни за шта криве високе функционере за педофилију, хомосексулизам или изнуђивање искључиво у личном интересу.

Ја описујем догађаје од пре двадесет година. Још од тада уверио сам се да криминал прожима читав политички систем Америке. Те организације имају огромну финансијску подршку европске елите.

USA-coruption-2

Америчка политика у „микро размерама“ нема здраве логике. Развијена је моћна кампања против Обаме, наводно, ради успостављања „уставности“ или „личне слободе“.

Међутим, таква кретања организовале су тоталитарне групације. Уместо да покушају да окончају рат, убиства, тортуре у затворима, империјализам, Обамини противници проповедају идеологију неофшизма коју данас видимо у Европи.

По мишљењу Обаминих опонената, његова реална кривица састоји се у неспремности да отпочне нуклеарни рат са Русијом, Кином, Ираном и Сиријом, у неспремности да покори Африку и порази ислам да би изградио нови светски поредак помоћу америчког „Талибана“ – зар то није расна мржња, интелектуална деградација и безумље?

Зашто тако много образованих Американаца жели такву будућност своје земље?

Они хоће да потчине свет стварајући такав кошмар о којем Орвел није могао ни да сања. А шта нас очекује у блиској будућности? Републиканска партија зна одговоре.

Републиканска партија чврсто је повезана са Вол стритом. Циљ републиканаца је демонтажа финансијских тржишта. После доласка на власт 2000. психички неурачунљивог председника – надзор берзи, банкарског и финансијског сектора почеле су да изводе правне фирме. Резултат: уочи 2007. имали смо 2 билиона и 550 милијарди дуга.

Цензура је постала још једно достигнуће републиканаца. Буш је у САД учинио нелегалним другачије мишљење. Ви никада нећете прочитати да је он одвозио опозиционере изван града, смештао их у привременим логорима и одузимао им телефоне. Наравно, тамо је новинарима било забрањено.

Исто тамо спровођена су саслушања, а заробљеницима се чак није дозвољавало да узму гутљај воде и да оду у тоалет. Председник Обама ставио је тачку на такву праксу.

Републиканска партија подржава цензуру на информације о штетности ГМО, неких фармацеутских препарата и адитива. Сем тога, они затварају очи на то што се фармацеутске компаније обрачунавају са клијентима који се обраћају суду.

За читав период Бушове владавине они нису позвани на одговорност.

Богатство и власт концентрисани су у ракама малобројних и зато они себи дозвољавају потпуну неодговорност и чине гнусне злочине – било да је то транспорт тона хероина у Русију или ликвидација хришћанских заједница у Сирији.

Када нам говоре да је око 2,5 милиона америчких грађана у затворима – знајте да се још 10 милиона условно осуђених спрема за превремено ослобађање, али ће имати ограничена права. У ствари, сви Американци се плаше да се нађу у затвору, плаше се полицајаца и истовремено мрзе своју владу.

У војном арсеналу САД има више од 200 милиона јуришних пушака које се наменски не користе. Око 40 милиона Американаца прошло је војну обуку и они су војни обвезници. Ове чињенице пружају могућност за манипулацију народом и за ширење страха.

И медији праве хаос, али један кутак истине може запалити ватру која ће уништити ту лаж.


Извор: Факти

Оставите коментар

Оставите коментар на Америка постаје нездрава земља

* Обавезна поља