medsenХилари Клинтон, поражени кандидат Демократске партије на председничким изборима, неће тихо напустити позорницу. Већ сутрадан након њеног неочекиваног и непредвиђеног пораза од Доналда Трампа, госпођа Клинтон и њен супруг, бивши председник Бил Клинтон, појавили су се у плесној дворани хотела Њујоркер усред Менхетна обоје обучени у ружичасту одећу. Новинари су одмах приметили боју и упитали шта она представља. Клинтонови представници за штампу потврдили су да она представља сусрет демократске „Плаве Америке“ и републиканске „Црвене Америке“, уједињених у ружичасту мешавину. Ова изјава је потпуна превара позната грађанима у земљама које су раније циљале подле политичке махинације међународног тајкуна Џорџа Сороса.

Клинтонови, који су обоје примили милионе долара у прилозима за кампању, као и Клинтон Фондација, која је такође профитирала од Сорошевих донација, су уствари помагачи у покретању Сорошове „ружичасте револуције“ у Америци. Ружичаста револуција ће се опирати свим настојањима Трампове администрације да потисне глобалистичку политику Клинтонових и већ бившег председника Барака Обаме. Ружичаста револуција ће тежити да учини Трампову администрацију краткотрајном уз помоћ уличних протеста и политичких субверзија у Сорошевом стилу.

Није сигурно да ће Трампови саветници предложити наставак криминалне истраге приватних сервера за електронску пошту Хилари Клинтон и других активности Клинтон Фондације, посебно у тренутку када се нација суочава са многобројним другим озбиљним проблемима као што су незапосленост, имиграција и здравствено осигурање. Ипак, Џејсон Шафез, председник владиног реформског комитета, је рекао да ће бити настављена саслушања Хилари Клинтон, Клинтон Фондације и Хиларине помоћнице Хуме Абедин у Конгресу, који контролишу републиканаци. Председник Трамп не треба да дозволи да га омету оваква настојања. Џејсон Шафез није био један од његових лојалних помагача.

Амерички глобалисти и интервенционисти већ пуштају приче да, пошто се толико људи из естаблишмента и националних и војних „експерата“ супротстављало Трамповој кандидатури, он „би требало“ да их позове да се придруже његовој администрацији, јер нема довољно таквих „експерата“ у уском кругу својих саветника. Дискредитовани неоконзервативци из Беле куће Буша старијег, као што је један од завереника рата у Ираку Стивен Хедли, помиње се као неко кога би требало укључити у Трампов Савет за националну безбедност. Државни секретар Џејмс Бејкер, тврдокорни Бушов лојалиста, такође се нуди као члан Трамповог тима. Нема апсолутно никавог разлога да Трамп тражи савете од републиканских фосила као што су Хедли, Бејкер, бивши државни секретари Рајс и Пауел, поремећени бивши амерички амбасадор у УН Џон Болтон и други. Има доста Трампових присталица са богатим искуством у националним и безбедносним питањима, укључујући и оне афричког, хаићанског, хиспанског или арапског порекла који нису неоконзервативци а који могу попунити Трампове више и средње положаје.

Трамп се мора дистанцирати од неоконзервативаца, милитариста, авантуриста и интервенциониста, који су изненада постали „добронамерни“, и не сме им дозволити да инфицирају његову администрацију. Председник не може допустити онима који су у истим мрежама као Нуланд, Хедли, Болтон и други, да се придруже његовој администрацији, где би метастазирали као агресивна форма малигног тумора. Такви појединци не би спроводили Трампову политику, већ би покушали да наставе да угрожавају америчке односе са Русијом, Кином, Ираном, Кубом и другим земљама.

anti-tramp05

Не само да Трамп мора са се обрачуна са неоконзервативцима који покушавају да се прикључе администрацији већ мора и да реагује на Сорошев покушај да поткопа његов председнички мандат и саме САД уз помоћ ружичасте револуције.

Тек што је Трамп проглашен 45. председником САД, покренуте су политичке операције које финансира Сорош са намером да се његов мандат поткопа у периоду у коме Обама предаје дужност и непосредно након тога. Брзина којом је стартовала ружичаста револуција подсећа на брзину којом су се протести проширили улицама украјинске престонице Кијева, током две наранџасте револуције, које је спонзорисао Сорош, прве из 2004. године и друге десет година касније, 2014.

Руска музичка група коју финансира Сорош Pussy Riot је на YouTube каналу објавила антитрамповски музички видео под називом Учинимо Америку поново великом. Видео клип се брзо раширио мрежама. Овај клип је пун простаклука и насиља, портретише Трампов мандат као дистопију. Следећи дословно сценарио који су написали Џорџ Сорош и Џин Шарп, чланица групе Нађа Толоконикова позива Американце који се противе Трампу да претворе свој гнев у уметност, посебно музичку и визуелну. Коришћење политичких графита је позната Шарпова тактика. Улични протести и антитрамповска музика и уметност су прва фаза америчке ружичасте револуције.

Председник Трамп се суочава са две врсте напада. Једна, коју воде укопани неоконзервативни бирократе, укључујући бившег директора CIA и NSA Мајкла Хејдена, бившег секретара унутрашње безбедности Мајкла Чертофа, и други лојалисти Бушове породице. та група ће настојати да на одговорна места у администрацији прогура своје фаворите. Ови ратници новог хладног рата покушавају да убеде Трампа да настави Обамину милитантну агресивност према Русији, Кини, Ирану, Венецуели, Куби и другим земљама. Други фронт распоређен против Трампа су Сорошеве политичке групе и медији. Ова друга линија напада је пропагандни рат, који користи стотине антитрамповских новина, интернет сајтова и електронских медија у настојању да од самог почетка поткопа поверење јавности у Трампову администрацију.

Један од Трампових политичких огласа који је пуштен само дан пре избора каже да су Џорџ Сорош, гувернер федералних резерви Џенет Јелен и директор банке Голдман Сакс Лојд Бланкфеин „део глобалних структура моћи које су одговорне за економске одлуке које су опљачкале нашу радничку класу, приграбиле богатство наше земље и угурале новац у џепове шачице великих корпорација и политичких ентитета“. Сорош и његови миљеници су одмах на смешан начин напали овај оглас као „антисемитизам“. Председник Трамп требало би да подигне гард против оних које је његов оглас прозвао као и против њихових колега. Сорошев син Александар је позвао Трампову ћерку Иванку и њеног супруга Џереда Кушнера да јавно осуде Трампа. Сорошеве тактике не теже само да разарају читаве нације него такође и појединачне породице. Трамп би требало да држи гард против садашњих и будућих махинација Џорџа Сороша, укључујући његову ружичасту револуцију.

Превео – Иван Лукић


Извор: Фонд Стратешке Културе (енг) - Strategic Culture Foundation

Оставите коментар

Оставите коментар на Да ли Клинтонови и Сорош започињу ружичасту револуцију?

* Обавезна поља