Boris-Aleksic 1Пре извесног времена, када се још увек није знало да ли ће републичка влада дозволити одржавање параде „сексуалних мањина“ (параде настраних) амбасадор САД Мајкл Кирби је поручио премијеру и министрима да њено отказивање, ове године не долази у обзир. Вучићу је саопштио да жели место у првом реду парадера. Од тог тренутка главни задатак владе је припрема овог догађаја. Замишљена као највећи празник Кирбиленда (окупиране Србије) и посвећена антихришћанској идеологији Запада, парада настраних је прошла без озбиљнијег одговора исцрпљеног и пониженог српског народа. Готово да није било инцидената па су тиражни медији из ЕУ и САД похвалили режим јер је учинио нови корак од седам миља ка Бриселу. Оксиморон је загосподарио главама узбуђених уредника, који су спојили потпуно супротстављене појмове – породицу и педерастију (барем према још увек важећем Уставу Србије). „Стижу похвале из целог света: Србијо добродошла у породицу цивилизованих држава!“ Да је Милош Обреновић жив вероватно би им одговорио да су Србима на ту „цивилизацијску вредност“ одавно пажњу покушали да скрену Турци, чија је Порта уз „турска купатила“ била расадник хомосексуалаца. Британски Гардијан истиче да је Отоманска империја гарантовала права „сексуалних мањина“ још у XVIIIи XIXвеку.[1] Према неким подацима, много раније, Мехмед IIОсвајач је наредио да се одруби глава Грку који је одбио да му прода четрнаестогодишњег сина. Будући да је парада настраних прошла „глатко“ није било потребе да Кирби скида главе. Међутим, Срби су и у време турског ропства као и данас знали да та некад отоманска, а сада „европска напредна“ вредност води у смрт. Чувени руски режисер Никита Михалков упозорава да су истополни бракови пут ка истребљењу човечанства.

Идеологија Новог светског поретка трује Србију

Упркос томе, главни извођач радова у Кирбиленду Александар Вучић поручује да са поносом гледа на одржану параду настраних као на врхунску манифестацију поштовања Устава и закона.[2] Лидер напредњака који применом противуставног Бриселског споразума крши Устав, а у слободно време укида ТВ емисије које му нису по вољи, одједном се сетио највишег правног акта државе. Да ли је Вучић поносан на транспаренте путем којих су патријарх СПЦ, друге владике, али и сви верници били изложени настраним порукама хомосексуалаца? Очигледно јесте јер их није критиковао. У том случају би ваљало да се присети како су у демократским друштвима права и слободе поједница ограничене правима и слободама других људи. У недељу је републичка влада укинула права већине и жртвовала их зарад шаке хомосексуалаца. Вучић показује да не познаје Устав Србије. У складу са највишим правним актом брак је заједница мушкарца и жене. Заједнице два мушкарца или две жене се не помињу. Ове „заједнице“ постоје у Холандији где хомосексуалци силују децу па чак и бебе.[3] Можда је Вучић поносан на организаторе параде настраних који су знали да ангажују и педофила Франка ван Далена као промотера?[4] Ван Дален, посланик холандске десничарске Народне партије за слободу и демократију у амстердамској скупштини, декларисани хомосексуалац и један од главних организатора тамошњих парада „сексуалних мањина“, успео је 2007. године да издејствује да се на чамцима који плове холандским каналима на „геј паради“уведе и чамац за дечаке од 12 до 16 година![5] Можда Вучић жели Србији следећу будућност. У САД већ је фактички одобрено компанији PepsiCoда производи нови газирани напитак са појачаним укусом на бази ћелија људских ембриона добијених приликом абортуса! Од 2012. године у Војсци САД званично су дозвољени сексуални односи са животињама пошто је прихваћен одговарајући амандман на Јединствени кодекс војног правосуђа, чији је 125. члан раније забрањивао разврат и садржавао параграф о содомији! У главном граду Норвешке одржан је први дечји „геј-фестивал“! А у Холандији је регистрована политичка странка „Милосрђе, слобода и различитост“ (Charity, FreedomandDiversity), која штити права и слободе педофила! Њени чланови се боре за легализацију содомије (зоофилије), дечје порнографије и смањење старосне границе од које се може „легално“ ступати у сексуалне односе са децом (са 16 на 12 година)![6] У Белгији је одобрена еутаназија деце! Иначе у овој држави у којој се налази седиште најважнијих институција ЕУ дозвољава се еутанација у случају анорексије и депресије![7] Овде није неопходно позивање на познато дело Патрика Бјукенона „Смрт Запада“ да би се закључило како се елита плутократа из Вашингтона и Брисела обрачунава са хришћанством.[8] Одржана парада хомосексуалаца у Београду, похваљена од стране САД и ЕУ означава почетак званичног прогона православаца у Србији.

kirbi mali miscevic

Закон није исти за све

Ипак, у Кирбиленду је током параде настраних дошло и до „мањих“ инцидената. На углу улица Светозара Марковића и Бирчанинове, Жандармерија је у заносу пребила премијеровог брата Андреја и његово обезбеђење – припаднике Војске Србије. Слике Андреја Вучића који клечи док га полицајци ударају пендрецима приказана је на свим српским медијима.[9] Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић наредио је спровођење истраге о пребијању брата премијера Србије и да ће вероватно бити суспендовани припадници нишког одреда жандармерије који су у томе учествовали. Поводом овог догађаја огласио се и председник Владе Србије Александар Вучић. „За мене је ово био један од најтежих дана. Ја овде нисам као брат кога волим највише на свету. Дошло је до неког прекорачења овлашћења. Ти људи који су то урадили су се извинили, а нико од ових чланова обезбеђења, па ни Андреј неће их кривично гонити. Тако да ово остаје још један тежак дан за породицу Вучић. Било је довољно једно њихово извини и Божовићево. То је то “рекао је премијер Вучић.[10] То је то?! Јединица позната по убиствима патриота[11] и хапшењу Срба на КиМ[12] пребија премијеровог брата, а „најмоћнији“политичар Србије изјављује „то је то.“ Средства јавног информисања су јавила да се у исто време на истом месту десио још један инцидент. Наводно су два наоружана мушкарца од којих је један репетирао аутоматску пушку, претила полицији „вребaјући хомосексуалце.“[13] Ова вест се полако губи из медија и брише са интернет страница. Шта се уствaри догодило? Иако пажљиво „исечен“ снимак пребијања Вучићевог брата открива неке битне детаље. На почетку, у доњем десном углу екрана види се полицајац који лежи на улици. Или му је било досадно на паради па је мало прилегао, или га је неко бацио на патос. Такође се касније на снимку види како Андреј Вучић кога је обезбеђење извукло из гужве, баца неки предмет (вероватно пластичну флашу) према полицији, након чега добија ударац пендреком по леђима и јауче. Уколико је поменути полицајац са почетка снимка ударен или гурнут, онда је то напад на службено лице у вршењу службене дужности и представља кривично дело. Жандармерија тада нема коме да се извињава, већ мора да ухапси нападача. Полиција је због инцидената на паради хомосексуалаца привела шеснаест лица.[14] Међутим, нико није приведен због напада на службено лице. Такође се поставља питање да ли су припадници обезбеђења Андреја Вучића након добијених батина, позвали појачање које је жандармима припретило репетирањем аутоматског оружја. Уколико се то догодило онда је извршено још једно кривично дело, али ни за њега изгледа нико неће одговарати. Дакле супротно тврдњама Александра Вучића, закон се у пракси не поштује увек и није исти за све. Зато ће се у законодавни рад и обуку полиције умешати – Кирби.

Кирби законодавац

У име Владе Србије министри Небојша Стефановић и Никола Селаковић потписали су са Мајклом Кирбијем Споразум о сарадњи Србије и САД којим се територија наше државе ставља на располагање америчким службама безбедности. Такође, Вашингтон ће на основу овог документа моћи да контролише и кривично гоњење у Србији. САД ће са 3,1 милион долара, финансирати програм који подразумева спровођење пет пројеката за јачање система крвичног правосуђа, рада институција и службеника. Истичући да је америчкој влади важна сарадња са Београдом, Кирби је рекао да ће агенти ФБИ у наредних неколико месеци боравити у Србији како би се и на тај начин помогла изградња институција. „Они желе да дођу у Србију и сарађују, јер знају да у Србији раде професионалци који желе да заједно сарађују на очувању мира у свету, то је велика ствар и признање и честитам МУП-у на професионализму“, рекао је Кирби.[15] Како се Вашингтон бори за мир у свету видели смо током агресије на СРЈ 1999. године, а видимо и данас на примеру Украјине у којој је изазвао грађански рат. ФБИ тамо обучава припаднике кијевске хунте за рат против Руса. Агенти Федералног истражног бироа су чак учествовали у борбама против снага Новорусије и у њима су имали губитке.[16]

У Србији истина, слобода и правда све више уступају место антихришћанској идеологији Запада и вољи Вашингтона. Нашом државом управља чиновник Владе САД који употребљава корумпиране и компромитоване политичаре како би у потпуности сломио веру, дух и традицију српског народа. Уколико настави овим путем Србија ће све више подсећати на Кирбиленд, а све мање на слободну и независну државу.


[5]Оригинални текст је обрисан. Види копију на: http://info-forum.net/index.php?topic=2241.195;wap2


Извор: Фонд Стратешке Културе

Оставите коментар

Оставите коментар на Добро дошли у Кирбиленд

* Обавезна поља