vladimir-vukovic 1Режимска НАТО курта и прозападна полуНАТО опозициона ДФ мурта, опет су се холивудски сукобили преко леђа честитог народа Црне Горе. Овог пута ипак нешто израженије. Западна продукција је тако желела а и режија из Лондона, Вашингтона и Берлина су се једва договориле шта ће на крају ипак бити. На жалост, све је опет прошло уз још више батина по јадном и изманипулисанoм народу и уз доста више сузавца и медијске НАТО халабуке црногорске режимске ТВ Бастиље.

Режисери, продуценти и остале западне финансијско-кабалистичке главе су наравно остали иза сцене. Да нам смишљају нове сценарије из Лондона и Вашингтона са примесама кухиње вазда нам „драгог“ Берлина. Москва је мудро посматрала како се црногорски НАТО пиони тј. и режимска и опозициона политичка врхушка данима препуцавају ко је већи демократа и фолирају ко је искренији у својим крајњим циљевима. А шта је друго и могла званична Москва у овом тренутку тоталне холивудске извештачености и неискрености, бедне режимске курте и јадне опозиционе мурте? Али, мириси западних центара моћи, иако помешани са мирисом сузавца, шок бомби и медијске западне халабуке, ипак се јасно дају омирисати. Знамо се ми одавно. Још увек нашим венама тече осиромашени уранијум НАТО бомби холивудског Милосрдног Анђела.

Многи неупућени ће се запитати: Шта се то догодило синоћ у Подгорици? Ми ћемо неупућене и оне који не размишљају својом главом, само подсетити и запитати: Ко је то пре синоћњег изрежираног митинга прозападне полуНАТО ДФ опозиције против прозападног НАТО режима, обећавао умерено понашање режимске НАТО црногорске полиције а потом пендрецима, шок бомбама и сузавцем, крвнички јурио разбијени народ и по најмањим подгоричким сокацима и уличицама? Све до подгоричког Саборног Храма Христовог Васкрсења где је народ мислио да их наоружани НАТО режимски пси неће гонити. Наравно, обећавали су то сви излизани холивудски глумци црногорског НАТО режима Мила Ђукановића и Ранка Кривокапића, али како су они били и остали, само пиони и пси западних центара моћи, опет су слагали.

Свакако, ми ћемо се запитати и то: Ко је то из западу продане црногорске опозиције, која је такође великим делом за НАТО уранијумске интеграције, обећавао мирне протесте а потом кроз уста лидера опозиционаог ДФ-а давао отворене и претеће ултиматуме или пак пилатовски прао руке, да више неће моћи зауздати гнев народа? Значи, и једни и други су све време холивудски лагали за нечије западне интересе. И режимска НАТО курта и опозициона, прозападна и полуНАТО мурта. А јадни и кукавни народ изашао је на мирне протесте и добио пендреке по леђима, сузавац у очима и шок бомбе по глави.

А онда су се у изрежираној, драматичној и „неизвјесној“ подгоричкој, мрачној и јуначкој холиводској сапуници, појавили већ стандардно присутни „момци са капуљачама и фантомкама“. И баш ти ни од кога призвани, ти сасвим неорганизовани, ти случајни пролазници у црном, ти писбрадарс провокатори, који се увек „случајно“ појављују у нашим холивудским отпорашким кримићима, почели су одмах после упозорења западних плаћеника Андрије Мандића и Славена Радуновића да више неће моћи да зауздавају масу, гађати полицију испред Скупштине Црне Горе. И тада је почео завршни чин диригованог подгоричког хаоса и завршетак само једне епизоде провидног холивудског западног трилера, преко грбаче народа. Наставак следи…

Podgorica-Skupsstina-pok2410

Режисери са запада се знају али су они наравно остали иза завесе ТВ вести и новинских чланака. У следећој холивудској епизоди, са покушајима Берлинског медведића да се још бар мало умеша, вијећемо можда исте политичарчиће, исте глумце, исте западне пионе и исте букаџије који нису за НАТО крвника Мила Ђукановића али јесу за ЕУ и НАТО фанатика из црногорске ДФ опозиције Небојшу Медојевића. Западни љубимац и НАТО фанатик Небојша Медојевић већ чека ко запета НАТО пушка да нам се представи као нови холивудски црногорски месија.

А и Млађо Ђорђевић само што није стигао из Лондона директно у Подгорицу и то са најновијим стручним саветима и упутствима за сађење цвећа у околини ресторана на Рибници. Он, по причама неких непроверених енглеских бабетина, најбоље размишља кад након чаја у Лондону слети на тло Балкана. Бог зна. Можда оних случајно окупљених и агресивних момака са црним фантомкама и капуљачама следећи пут у подгоричким протестима буде још више. Ако их не пошаље градско зеленило из Лондона послаће их можда неки из управе за урбанизам града Берлина.

У једном, ипак холивудски сценарио и западни режисери, синоћ нису успели или се можда само нису довољно прецизно издоговарали на релацији Вашингтон-Лондон-Берлин. Грађански рат у Црној Гори, због кога би оптужили званичну Москву, Србе у Црној Гори и СПЦ, им је овај пут измакао. За мало. За коњску длаку. Нису послали довољно момака са фантомкама на лицу који уређују цвеће на Немањиној обали и бацају каменице на полицију.

После свих ових холивудских и западних режија, јефтиних западних продукција, лоших подгоричких ДФ глумаца и, на врат на нос, постављене сцене и намонтиране кореографије, као закључак ћемо изнети следеће. Све док се народ Црне Горе не опамети, све док се Богу не врати и духовно не отрезни, све док Света Русија и Москва не нађу неког свог поузданог човека у Црној Гори, изгледа да ће нам се подгоричким улицама све чешће ширити мирис сузавца и барута, а Црна Гора све дубље клизити ка сукобу режимске НАТО курте и квазиопозиционе проНАТО мурте, са несагледивим последицама по све нас. Још увек смо на полукорак од понора али, надамо се, бар мало паметнији и духовно искуснији бар један грам.


Извор: Принцип

Оставите коментар

Оставите коментар на Холивудски режирани сукоби у Подгорици

* Обавезна поља