Прихватите реалност – већина у српском народу је против уласка у ЕУ и НАТО. Срби имају историјску свест или свест о злу. Пут у Европску унију и НАТО није „неповратан процес“. Србија је део Европе, али није део Запада. Европа није само на западу.

Прихватите реалност – већина Срба је против продаје Косова и Метохије. Већина људи у свету не признаје тзв. државу Косово. „Косово“ никада неће бити независна држава. Док је под окупацијом, „Косово“ ће, можда, бити примљено у ЕУ и НАТО, али никада неће имати место у УН.

Прихватите реалност – у српском народу постоји мањина (критична маса), која може да пробуди и препороди већину. Србија ће добити нову владајућу елиту – елиту која воли и поштује свој народ. У српском народу увек постоји сој људи који никада неће пристати да сарађује са окупатором и издаје своју државу, увек постоје Срби који могу да ставе општи интерес изнад личне користи. Они ће срушити режим који је окупирао Србију. Више нико неће моћи, у име Србије, да потпише нешто што је на штету Србије. Срби нису кукавице и слабићи.

Прихватите реалност – српски народ ће дићи буну против дахија, српски народ није сломљен, што значи: биће кажњен свако ко је пљачкао и понижавао Србију, биће кажњен свако ко сарађује са окупатором и издаје Србију, биће кажњен и свако ко је убијао Србе. Јер, када се Срби сложе и обоже (а то је питање времена), лагано ће доћи до Приштине, а онда и до Берлина, Париза, Брисела, Лондона и Вашингтона, ако треба. А са друге стране, неће дозволити да неко насели, у Србији, велики број миграната са Истока. Србија ће се ослободити и од унутрашњих и од спољашњих окупатора.

Прихватите реалност – српски народ, поново, постаје право-славан народ. Међу Србима ће бити све више и више светосаваца, а све мање и мање пагана, атеиста, будиста, њуејџера, комуниста, окултиста, неолиберала, трансхуманиста… Срби ће упознати свети лик Светог Саве, а заборавиће све ове ликове који су водили Србију претходних неколико деценија и који сада воде Србију. Срби ће се вратити Христу слободно, драговољно, без наметања и силе.

Прихватите реалност – већина људи жели да живи у традиционалним породицама. Здрава породица је „основна ћелија“ друштва. Породица ће бити одбрањена од експеримената и идеологија трансхуманиста, (пост)модерних варвара и (нео)либералних фашиста. Већину, међу традиционалистима или конзервативцима, чине људи који знају и за јунаштво, и за чојство. Бити традиционалиста или конзервативац, у том – позитивном и хришћанском – смислу, сасвим је природно и нормално, ту нема ничег мрачног, заосталог и насилног. У здравим традиционалним породицама једино се здраво развијају деца, таква породица је природно место детета. Све што је против такве породице, иде и против културе и против биологије.

Прихватите реалност – Срби више нису наивни, Срби ће победити „белу кугу“, Срби више никада неће радити као „јефтина радна снага“ за стране инвеститоре или домаће тајкуне, више неће бити негативне селекције и „одлива мозгова“ из Србије, нико више неће моћи да краде бебе из породилишта у Србији, нити ће Србија постати туристичка дестинација позната по јефтиној забави и лаким девојкама.

Прихватите реалност – Срби не желе ваше „таблице вредности“. Пројекат „промене свести“ српском народу је пропао. Толико сте се трудили да ставите све медије под контролу, али више нико не верује тим медијима. Толико сте се трудили да купите све политичаре, али више нико не верује вашим политичарима. Толико сте се трудили да уништите полицију и војску, да сте у томе успели, али сада нема ко да брани ваш режим. Толико сте се трудили да сломите дух српском народу, али нисте успели. Србија се буди.

Прихватите реалност – Србија ће постати правна и слободна (суверена) држава и победиће све мафије које су окупирале државу, како оне домаће, тако и оне у региону, од албанске и црногорске мафије, па редом. Исто важи и за тајне службе са Запада, које контролишу и користе српске сараднике (издајнике или квислинге из садашње српске владајуће „елите“), хрватску тајну службу, црногорску и албанску мафију и муслиманске екстремисте, против Србије, и српског народа (у Србији и у државама у региону у којима живе Срби). Нико од њих више неће моћи да ради у Србији шта хоће. Они више неће моћи да убијају и прогоне ни Србе који живе у њиховим државама. Србија је држава српског народа и свих њених грађана, Србија ће поштовати све мањине и штитиће сва њихова права, али, више неће дозволити да неко убија и прогони Србе било где у Србији, региону или у свету, а ако то неко уради, стићи ће га казна (и земаљска правда). Туђе не дирамо, своје не дамо.

Прихватите реалност – Косово и Метохија ће, поново, бити у саставу Србије, у Црној Гори Срби ће, поново, чинити већину, Република Српска ће опстати, Македонија ће, поново, бити уз Србију, Срби ће населити, поново, простор некадашње Републике Српске Крајине и Далмације и чиниће, поново, већину, до краја 21. века, и на том простору. Неће настати „велика Србија“, неће настати ни „нова Југославија“. Русија ће бити све јача и ништа неће зауставити напредак православне Русије. Раскола унутар СПЦ и осталих православних цркава, и између православних цркава, биће све мање, а саборности све више, у годинама пред нама.

Прихватите реалност – ви нисте никаква супериорнија раса у односу на православне Србе, нисте паметнији, културнији и напреднији, напротив, у свему сте просечни и обични. Зато сте постали много досадни. Престаните да пројектујете на све нас ваше личне слабости. Наше искуство је православно, а ваше искуство је паланачко. Ми смо у центру, а ви сте на периферији. Ми вас не мрзимо, ми смо хришћани, ми разликујемо грех од грешника.

Прихватите реалност – човек никада неће живети на Месецу, или на Марсу, или на некој другој планети. Ванземаљци не постоје. Бог постоји. Бог је створио човека. Христос је „једино ново под сунцем“. Христос је реалност. Христос је истина. Истина ослобађа.

Прихватите реалност, и покајте се!


Извор: Стање ствари

Оставите коментар

Оставите коментар на Прихватите реалност!

* Обавезна поља