seselj-palata-pravde-03-foto-vesna-lalic.jpg_fАмерички научници су 60-их година активно испитивали активност мозга код животиња и открили да они имају подручја мождане коре која су одговорна за наслађивања. Експерименталним животињама (били су то глодари) уграђивали су микроскопске електроде са веома слабом струјом у подручје за наслађивање, а контакт су изводили до педале у његовом кавезу. Глодар је веома брзо открио да уколико додирне педалу, мозак добије импулс за наслађивање. Јадне животиње су брзо усвојиле науку о наслађивању и по цео дан су се бавиле само притискањем педале. Када би их издала снага, падали би у обамрлост, а долазећи себи, локали би воду и снова грозничаво притискали на извор наслађивања.

Најгоре је било то, што су приликом покушаја експериментатора да отежају приступ животиња педалама, па тако и откидањем њихових екстремитета, они настављали да сумануто траже своје. На крају су животиње умирале од потпуне исрпљености.

Морам напоменути да амерички научници нису увек пројављивали сличан хуманизам на међународној арени. У случају Југославије они су је прво без наркозе поцепали на делове, а потом су већ почели да уграђују “електроде за наслађивање”, за којима српска елита данас тако жудно тежи. Заиста, дозволиш да ти ставе чип у главу и замислиш да си члан “златне милијарде”, веома бео човек, саучесник бескрајних подвига англосаксонске цивилизације сањајући о брзој појави код тебе сребрнасто-розикастог “бентлија” и безумно лепе секс-бомбе која упија животне сласти и што је најважније, заборавиш на све што се у свету догађа. Притискај на педалу, то јест, на даљински телевизора, живи у свету илузија, гласај за оне који су окружили твој живот тако пријатном и успокојавајућом лажју. И никада не размишљај да то није потпуно реалан живот, него само рад “електроде за наслађивање” уграђене у твој мозак. Најважније је да не извлачиш електроде из свог мозга када ти предложе да станеш у ред бораца за вредности слободе и демократије и када ти тутну у руке америчку пушку М- 16.

Због тога, када сам сазнао да је Немања Шаровић још 2012. године спалио заставу НАТО, САД, ЕУ и Косова, схватио сам да је човек желео да спречи уграђивање електрода за наслађивање у мозак Срба. А то што му зог тога суде (иако у свету има веома мало земаља где то представља кривично дело), говори о томе да се експеримент са Србима обавезно мора наставити.

Ево и блиски сарадник и руководилац Шаровића, др Војислав Шешељ, такође је ових дана спалио усташку заставу тик испод прозора тужилаштва у Београду.

seselj-zastava

После вишегодишњег боравка у затвору МТБЈ, тај политичар је коначно дошао до закључка да прихватити игру са Западом уз нека “општеприхваћена правила” представља ризик по самог себе. Та правила Запад прихвата само да би без проблема могао контролисати кућишта за масовне имплантације, у којима искусни политичари неуморно притискају на “педалу за наслађивање”.

А њему то не приличи.

Шешељ је одлучио да се не враћа у најправеднији на свету трибунал у Хагу, па је за сваки случај спалио усташку заставу. Ја имам озбиљну сумњу да је то он урадио због тога што се у Хагу већ очински односе према хрватским злочинцима и већ одавно не истражују њихове крваве злочине.

Штавише, ни окупација Републике Српске Крајине од стране Хрватске, ни геноцид, ни етничко чишћење које је уследило нису добили оцену у Хагу, зато данас Загреб тражи повратак Војислава Шешеља у затвор.

Наравно, они у Београду који очекују брзу имплатанцију електрода за наслађивање у свој мозак, могу подржати те захтеве.

Али сумњам да има довољно таквих електрода за све Србе.


Извор: Фонд Стратешке Културе

Оставите коментар

Оставите коментар на Шешељ и „електроде за наслађивање“

* Обавезна поља