soros-ukrajinaМарионетски режими су тријада марионете на власти, НВО агената као „чувара морала“ и моћних финансијера из сенке.

Видовитост Ђерђа Сороша се најбоље види у профитабилности његових инвестиција. Финансирањем НВО агената, новинара, квази-политичара и набеђених културних радника на сваки уложени долар зарадио је хиљаду.

Реална вредност предузећа и националних добара опљачканих под плаштом „транспарентне приватизације“ процењена је на 400 милијарди долара. Само су рудна богатства окупираног Косова процењена на 1,000 милијарди долара. Укупно инвестирање правих креатора рата у бившој СФРЈ се мери (само) милионима долара. Ратни профит 1:1,000.

Представљен јавности као „богаташ и филантроп“, Ђерђ (Gyorgy Schwartz) је постао активан у некадашњој Југославији пред почетак рата. Ђерђова мрежа у Србији направљена је куповином (финансирањем) личности из јавног живота. Пажљивом селекцијом издвојенe су подобне особе из Цркве, политике, економије, културног, политичког и медијског живота.

Кључна улога припала је поткупљеним ликовима бившег ДБ-а, са Наташом Кандић на позицији „плеја“. Фондација отвореног друштва, Фонд за хуманитарно право, Хелсиншки одбор, Београдски круг, Центар за антиратну акцију, НУНС, АНЕМ и Отпор су само видљиви део Ђерђовог култа у Србији.

Невидљиви сорошитски фронт се показао далеко опаснијим по Србију. Ђерђови „спавачи“ су годинама функционисали по принципу џихадистичких ћелија. Личности из спорта, културе, уметности и СПЦ своје ничим заслужене успехе у каријери имају захвалити једино оданости онима који су им то омогућили.

Само поглед на Дивца и његову НБА каријеру довољан је да се схвати модус операнди сорошита. Култ је својим неталентованим, али изузетно оданим „спавачима“ изградио каријере, које су сорошити одрадили издајом свог народа.

Владе Дивац као НБА „звезда“ није усамљен случај. Врхунски „уметници“ као што су Мики Манојловић и слична екипа шарлатана су својим преданим радом на уништењу културе свели менталитет нације на ниво на коме се сада налази.
Уметност по наруџбини – поготово филмска, због своје велике пријемчивости, креирањем погодних филмова омогућила је креирање наказности целе нације.

liht-soros 1

Када је било потребно да се Срби прикажу као ратни злочинци, снимљен је „Лепа села лепо горе“, испраћен одговарајућим наградама за „уметничко дело“. Уништење морала српске омладине имамо захвалити ремек-делима као што су „Ране“.
Када је било потребно да Срби – осим ратних злочинаца и нарко-дилера добију епитет курви и перверзњака, снимљени су „Клип“ и фамозни „Српски филм“. Када је запад проценио да су Срби на реду за педеризацију, уследило је још једно ремек-дело „Парада“.

Суноврат морала нације најбоље се може видети на кључним институцијама. Елита једног народа нису политичари, тајкуни и певаљке, већ они који су по вокацији задужени за израду националне стратегије и креирање државне политике – Академија и Црква.

Моћ култа је своје најразорније дејство показала тихим разарањем кључних стубова друштва. САНУ је својим (не)деловањем давно заслужила епитет Сорошева Академија Наука, а слична судбина задесила је и Цркву.

СПЦ која је кроз векове турске окупације била последњи бастион нације, срозана је на погрдни опис Сорошеве Православне Цркве. Једина гора ствар од Патријарха кога народ зове „напрдњачки поп“ је – први Православни „бискуп“.

Почасну титулу првог Православног „бискупа“ доделио је владика Захумско-Херцеговачки Григорије сам себи, у изјави за БН ТВ. Изјава дата у Дубровнику није последица лапсуса, нити пусте жеље – већ озбиљних намера Григорија да Србе преведе у Католике.

Подржан од стране мрачних сила, владика Григорије постао је врло утицајни члан, јавности познат по свом залагању припајању СПЦ Ватикану. Као предводник 54-о члане делегације бивше СПЦ, Григорије је пожурио да се додвори свом будућем газди – Католичком Папи. Његова изјава довољно јасно сведочи о његовим поганим намерама превођења Срба у Католике:

„Папа Фрања је глава Хришћанске Цркве у свету“

Сорошитске НВО као „чувари морала“ су задужени за (не)хуману еутаназију преживелих остатака нације. Канцерогена улога страних агентура је препозната и законом санционисана у Русији, где се НВО као страни агенти трпају у затвор и судски процесуирају. У Србији то нажалост није случај, а последице су видљиве на сваком кораку.

Примарни задатак сорошитских НВО је разарање нације изнутра. У колаборацији са сорошитима који се налазе на маргинама политичког живота, користе сваку прилику за свој тровачки рад, увек максимално подржан од мејнстрим медија.
Синхронизованим и константним нападима, сорошитске НВО представљају ударну песницу својих финансијера. Користећи се асиметричним методама, провокацијама, медијским спином и безочним лажима, ударни батаљони Наташе Кандић поштено зарађују сваки долар уплаћен од стране шиптарских нарко-картела.

sorosovci

Награда за разбијање државе, нације и морала не долази само у новцу и привилегијама, већ и добијеним орденима. Финансијска страна издајничке приче није нимало занемарљива.

Само је НВО „мајка Сребренице“ украла 200,000 евра, а месечна плата од 4,000 КМ, што је око 2,000 евра тешко се може назвати минималцем. Наташа Кандић ипак држи рекорд – приватизовање РЕКОМ-а је донело милионе на њен банкарски рачун.
Моралне вредности Наташе Кандић препознао је и у свету чувени Брејвик (масовни убица), који ју је лично истакао на суђењу као једну од главних особа које су га инспирисале за „хуманитарни рад“.

Морбидност привилегованог третмана сорошитског култа најбоље се огледа у чињеници да државни буџет издваја годишње новца за НВО колико и за науку. 2012-е године за НВО је из буџета издвојено 7,7 милијарди, а 2013-е „скромних“ 14,38 милијарди.

Финансирањем сорошита и НВО, српски народ финансира сопстевну пропаст. Тешку артиљерију сорошитског култа можете видети на мејнстрим медијима увек – када је потребно завити народ у црно. О каквим се „моралним громадама“ ради најбоље говори чланак Мајора Горана Митровића:

„Британски редов на – белој црти“

_____________________________________
http://www.vaseljenska.com/vesti/raskrinkavanje-lopova-majka-srebrenice-ukrala-200-hiljada-evra/
http://www.vaseljenska.com/misljenja/evo-kako-je-natasa-kandic-privatizovala-rekom-kako-je-zaradila-milione/
http://www.pecat.co.rs/2010/08/dzordz-soros/
http://www.vaseljenska.com/vesti/preobrazenje-vladika-grigorije-postao-biskup
http://hellasfrappe.blogspot.com/2013/03/rothschild-soros-octopus-over-balkans.html
http://www.vaseljenska.com/vesti-dana/grigorije-dolazak-pape-u-sarajevo-je-ohrabrujuca-poruka/
http://www.vesti-online.com/Vesti/Ekonomija/179853/Kosovo-lezi-na-1000-milijardi-dolara


Извор: Инфо-анонимни

Оставите коментар

Оставите коментар на Сорошитски култови

* Обавезна поља