С обзиром на то да сам још увек нормалан, фрапирала ме следећа ствар. У најразвијенијим земљама света у којима је здравствена заштита, и читава пратећа инфраструктура, на највишем могућем нивоу, умрло је, наводно због короне, на стотине хиљада људи, док је у многим, мање развијеним земљама тај број био десет и више пута мањи. Нико се томе није зачудио!? Објашњење од стране “господара планете” било је демагошко а, наизглед, наивно: “Нисмо се снашли”.

Оваква тврдња долази од оних који су, у сваком погледу, најразвијенији, који владају светом, који држе три четвртине земаља света у дужничком ропству, који се јако добро сналазе у бомбардовањима “непослушних”, у уништавању њихових економија, у успостављању марионетских режима, долази од оних који предњаче у научним и свемирским истраживањима, који тврде да су шампиони демократије, и да не набрајам. До сада нису исказали ни трунке наивности када се радило о њиховим интересима.

Ја сам, међутим, не обазирући се на интерпретације, узимао у обзир оне чињенице које нико не може оспорити. Највећи део умрлих са короном били су стари људи, што је знатно растеретило фондове за здравство и за низ социјалних давања.

“Спасиоци” су владари.

Најбоља илустрација реченог су САД, где око 90% социјалног осигурања иде старијима од 65 година. (“Nearly 90% of social insurance paumnets go to people who are 65+.”) Са друге стране је 180.000 Американаца умрло са/због тог вируса. Умрли су имали у просеку 78 година. (“Median decedent are was 78 years – interquartile range = 67-87 years”).

Поред помора стотина хиљада људи, уништене су привреде многих земаља, а њихови “спасиоци” ће поново бити они исти који владају светском економијом. Коначно, становништво које је короном преплашено “до костију”, изгубило је, плашећи се болести, сваку критичку свест и дозволило да ауторитаризам, у различитим формама, завлада њиховим животима. Недавно сам једном сјајном новинару, који ради за више портала, предложио да ове моје ставове изразим у облику интервјуа који би он водио. Његов одговор је био:

– Емиле, то би била добра ствар у идеалном свету. У реалном свету, ја радим за послодавца који верује само у идиотска “политички коректна” тумачења феномена короне и труди се да бар за промил допринесе “инфодемији”.

Деловање ових злочинаца се наставља. Улили су страх у кости народу, па је дошло време да од тога профитирају. Ужурбано праве вакцину у својим лабораторијама која ће им донети милијарде профита. Да, али треба је продати. Бил Гејтс је изразио тешку забринутост: “Најтеже ће бити натерати људе да се вакцинишу!”

Тим поводом, идеолошки рат између научника и њихових институција досегао је забрињавајуће размере, а примјер Италије је у том погледу релевантан. Погледајмо:

Грађанин пролази поред мурала у Загребу – Фото: ЕПА/Антонио Бат

А. Претходно изнесени ставови

У Италији, где је преко 98% умрлих имало око осамдесет година. Саветник за здравље у влади те земље и члан Извршног одбора Светске здравствене организације, професор Ричарди, каже:

(29. март 2020)

– Од 100 особа које се заразе вирусом корона, 80 њих оздрави спонтано, док 15 посто оболелих има озбиљније проблеме, а пет посто тешке проблеме.

Такође, наглашава да је само код малог броја пацијената – око два посто, корона била једини узрок смрти, а да су код већине то биле друге патологије које су биле у току, док је корона била додатни окидач. Људи, тврди он, умиру СА вирусом корона, а не ЗБОГ вируса корона. Слично тврди и члан Заступничког дома парламента Републике Италије Виторио Сгарби.

Поштено и храбро, ДА, АЛИ ВАКЦИНА УБРЗО СТИЖЕ НА ТРЖИШТЕ; како ће се продати ако људи, највећим делом, не умиру од короне?! Решење је једноставно. Стручњаци и ауторитети који су изјављивали већ цитирано, морали су се ућукати пред државним здравственим институцијама које су, неколико месеци касније, почеле објављивати супротно мишљење!

Б. Став институција

(17. јул 2020)

“Студија коју су у Италији објавили Здравствени институт ИСС и Национални завод за статистику (ИСТАТ) показује да је вирус корона директан узрок смрти код 89 посто талијанских жртава у пандемији вируса корона. Узорак анализираних смртних случајева био је 4.942.” Са 2% смртности, прешло се на 90% смртности! Зашто се нико од новинара “није сетио” да упита претходно цитиране званичнике да ли још увек стоје на позицији да директно од короне умире свега 2-3% особа? За 90% људи се евентуална зараженост короном третира, метафорички и стварно, “парацетамолом”.

“Финска је у августу 2020. године најавила да ће ограничити продају неких лекова међу којима је и ‘парацетамол’, како би се на тај начин осигурале довољне залихе уколико би дошло до новог таласа епидемије вируса корона!”

Који су стварни домети заразе короном, показује и једна француска научна студија, на основи 105.000 заражених, која каже следеће:

1. Млади заражени короном, од 10-19 година, само 21% њих исказује симптоме; када се ради о онима од 70 и више година – симптоме исказује 69% њих.

2. Научници тврде да 80% заражених короном нема никаквих проблема, 15% озбиљнијих проблема, 5% тешких проблема: Половина од тих 5% рискира смрт.

3. На 105.000 заражених, смртност је била око 20%, средња вредност умрлих у Француској је 84 године! Свега 3% умрлих је имало мање од 65 година! Свега 3 (три) умрле особе су биле испод 18 година!

4. Проценат смртности од короне је свега 2-3% виши од смртности од грипа.

5. Са педесет година и ниже има мање од 5% хоспитализованих особа због изражених симптома у односу на оне који имају од 70-79 година, од којих се 24% болнички лечи због изражених симптома. Од особа са 40 година и ниже, мање од 5% хоспитализованих је требало интензивну негу, насупрот 27% оних од 60 година и 43% од 70 година и више.

6. Они испод 45 година који болују од астме (у В. Британији, 4,3 милиона) или имају неке друге хроничне болести (21% од 25-45 година), могу имати потешкоћа уколико су заражени короном.

Додајмо овоме следећу изјаву (28.08.2020).

“Ђорђо Пали, угледни светски виролог са Универзитета у Падови, казао је да је пуно заражених који, међутим, нису и болесни, односно немају симптоме. Смртност од короне је три и по посто, каже Пали али на потврђеним случајевима заразе. То јесте већа смртност од грипа, али против њега већ јако дуго имамо и вакцину, што треба узети у обзир.

Вакцина за Covid-19 – Фото: Депосито

Застрашивање

У 90 посто случајева од короне умиру старији од 90 година. Пошто овакви подаци не одговарају фармацеутским компанијама – замислимо, на пример, да 80% људи не жели да се вакцинира – оне су “стимулирале” лекаре и медије да причају како се, у ствари, нова корона преноси ваздухом, како је смртоносна за све те, према томе, нико од ње није изузет.

Упоредо са, наводно, “масовном погибијом младих”, медији се утркују да “обавјештавају” народ колико има нових “коронаша” и колико њих умире “из часа у час”. Ствара се утисак да је корона једини узрок смрти у свету. Кампања је толико интензивна да мора препасти највећи део људи који ће нагрнути да се вакцинишу.

Медијско застрашивање становништва које наводи на вакцинацију је “маштовито”:

“Први случајеви пацијената који су се поновно заразили, након што су патили од короне, забележени су у Хонгконгу и САД. Ови налази сугеришу да ће се људи можда требати вакцинисати сваке године, чак и они који су преболели заразу вирусом.”

Или

“ПРОЦУРЕО ТАЈНИ ИЗВЈЕШТАЈ БРИТАНСКЕ ВЛАДЕ! Очекују да корона направи помор у зимским месецима 2021. године! Ове цифре су невероватне! Нових 80.000 мртвих!”

Или

 “О томе колико траје имунитет на вирус корона, научници тврде да се ради о свега четири месеца код више од 90 посто излечених пацијената од ‘ковида 19’ (New England Journal of Medicine, 02.09.2020). Може ли им се веровати?”

Ово насиље над речју и свешћу с циљем стицања профита има своју другу – стравичну – димензију. Власти су, у појединим земљама и супернационалним заједницама, схватиле да им нису више потребне старе методе подјармљивања. Сада им је довољно да, на пример, с времена на време пусте из лабораторија неки нови вирус или неки његов нови, мутирани сој, па да толико испрепадају људе да не мисле више ни на што друго, осим на спасавање голог живота.

За потврду тога:

 – Свет се мора боље припремити за следећу пандемију – изјавио је генерални директор Светске здравствене организације (СЗО) Тедрос Аданом Гебрејесус (07.09.2020)!

На основу реченог, намеће ми се следећи закључак:

Несавесни научници су, по жељи десничарских моћних политичких и економских актера, генетским манипулацијама “обогатили” стару корону ХИВ-елементима, и пустили нови вирус да се рашири по свету. Тако је, због већ присутног смањеног имунитета услед различитих хроничних болести, умрло на стотине хиљада људи, првенствено старијих од 65 година.

Највећи број умрлих био је у најразвијенијим земљама света, где се с времена на време истицало како популација све више стари! Ко може веровати да је природа створила вирус који је први пут у историји човечанства СЕЛЕКТИВАН, који, посредно, убија, највећим делом, старију популацију?!

Коначно, у овом часу (септембар, 2020. године) чини се да су они који су лабораторијски произвели Сарс-Ков-2 вештачки повећали могућност ширења заразе на све узрасте.

Овакви научници и њихови наредбодавци су добро знали шта раде, починивши геноцид. Коначна замисао им је:

 – “Подмлађивање” помором остареле популације у земљама благостања;

– Производња страха непрекидним измишљањем нових, лабораторијских вируса уз помоћ генетичких манипулација и нанотехнологије;

– Чиповање популације као средства за контролу свакога и свих;

– Стварање “расе супермена” насилном редукцијом светског “сувишног” становништва од барем милијарду људи.


Извор: Правда

Оставите коментар

Оставите коментар на Стравична димензија Пандемије Ковид-19

* Обавезна поља