sergej-glazjev04Ови људи су заузели улогу домаћина Украјине, иако су власт узурпирали државним превратом и на управу их није поставио народ Украјине, већ америчке обавештајне службе.

Уствари, окупирана територија је Украјина, којом управљају марионете америчких специјалних служби. Само слепац не види, да је прави председник Украјине амбасадор САД.

Лакрдија са изборима за Врховну Раду и страначке листе које су договорене у америчкој амбасади, немају никакве везе са вољом народа Украјине. Исто тако, и председнички избори, у којима су за Америку неприхватљиви кандидати постали предмет узнемиравања и били приморани да напусте Украјину.

Стручњаци за изборне технологије ће вам објаснити да је за Порошенка гласало не више од 15 одсто бирача. Чак ни њихови гласови нису били битни, јер је изборни резултат унапред одређен у америчком Стејт департменту. Ово је исто имитација, као и избори у Француској у време када је била окупирана од фашистичке Немачке. Ако се сећате, и тамо је постојала влада потчињена Рајху, која је ратовала са СССР. Тако је и садашња украјинска влада заправо састављена од агената америчких обавештајних служби и ратује са Русијом и са народом Украјине.

Кијев је организовао принудну мобилизацију мушког становништва за братоубилачки рат против својих сународника. Уствари, то је масновно убиство грађана, почињено од стране управо те државе кроз директно насиље. Мобилизацију за рат са Донбасом Кијев спроводи на принудан и нелегитиман начин. Украјина чини ратне злочине над цивилима рукама деце насилно регрутоване у оружане снаге, од којих већина не жели да се бори против своје браће.

Под претњом смрти или дугорочног затвора њих приморавају да чине масовна убиства својих суграђана. То је типична англосаксонска политика на окупираним територијама: понављање политике окупационих власти у Индији, где су они под оружје стављали хиљаде локалних грађана и присилили их да се боре против сопственог народа. Исто то су, не тако давно, радиле америчке марионете у Аргентини, Чилеу, Бразилу.

Тако је, ако се погледа истини у очи, Украјина данас окупирана држава, у којој су на власти америчке марионете, постављене од стране америчких тајних служби. Они нису ништа више легитимни него немачким фашистима потчињена полиција, наводно, такође изабрана од локалног становништва.

ukrajina-mekejn03

Мински споразуми су постигнути без САД, које настоје да уруше мировни процес. Американцима треба рат у Европи како би ојачали своју снагу у конкуренцији са Кином, коју они безнадежно губе. Ради очувања своје хегемоније, Англосаксонци су спремни да истребе половину човечанства, што су и почели да раде започињући рат против Руса у Украјини.

Њихов циљ је успостављање директне контроле над Европом, Русијиом и Средњом Азијом, што ће им, по мишљењу њихових заступника бесмислене геополитике Бжежинског, дати преимућство.

Америчке обавештајне службе директно управљају службом безбедности, војним снагама и владом Украјине. Стога ће они учинити све оно што нареде газде из Вашингтона. Они желе да униште Русе и испровоцирају рат са Русијом. Ово је главни задатак постављен пред марионетама које управљају Украјином. Али за развијање рата са Русијом њима је потребно јединство са својим NATO савезницима. Срећом, не пристају сви европски политичари на улогу америчких марионета. Напорима нашег председника успело се убедити велики број европских земаља да не изврше колективно самоубиство у интересу америчког империјализма.

Како налаже светска историја, излаз из ове ситуације је у народноослободилачкој борби против окупатора, који се и сада не разликују много од фашиста и њихових полицајаца. Да, и они сами то потврђују свакодневно – кијевска власт прогласила је свој историјски континуитет у односу на бандеровце и друге хитлеровске колаборационисте. То што, уместо Немачке јуче, данас окупацију Украјине врше САД за народ Украјине у принципу не мења ствар.

То, што су тада цех платили милиони жртава фашистичког режима, а данас десетине хиљада, у тадашњим репресијама Гестапоа, а садашњим – CIA-СБУ, и док су тада нацисти прогласили непријатељима Јевреје и комунисте, а данас – Русе, фундаментално ништа не мења. И садашњи окупатори завршиће исто као и тадашњи – пред међународним трибуналом и казнама за злочине против човечности.

Превеод – Срђан Ђорђевић


Извор: Взгляд, Нови Стандард

Оставите коментар

Оставите коментар на У Украјини су данас САД окупатор као некада нацисти

* Обавезна поља