ceopom istina za FB (2)Незајажљиви Александар Вучић наставља да гази част, достојанство и понос српског народа, користећи најдрастичније методе – изгладњивање становништва, отворене претње и уцене. У тренутку када нам извршитељи упадају у куће да наплате рачуне у којима се не зна шта и коме плаћамо, када се корумпирани правни систем распада, када се бездушни државни систем изругује народу опустошеном поплавама, када ужасно поскупљење хране прети биолошком опстанку становништва, када половина Србије пије неисправну воду, када у Србију, по очигледно утврђеном плану и рутама хрли на десетине хиљада избеглица, питање Параде срама остаје питање свих питања. Али, сами смо бирали! Остаје нам само да се припремимо, па Вам ЦЕОПОМ-Истина обнавља сјајан текст Игора Маринковића чија актуелност остаје неупитна, иако је стар више година.

snp-nasi-1

До педерске параде остало је још десетак дана, а тај период и сам дан одржавања параде представља најтежи период у животу сваког српског родољуба. Полиција тих дана, у циљу заштите педера, укида уставна права других грађана, а у већини случајева се на удару налазе родољуби.

У неколико лекција покушаћемо да вам помогнемо да преживите овај критичан период, да здрави и слободни дочекате 7. октобар. Овај текст је намењен људима који неће учествовати у евентуалним нередима 6. октобра у Београду, али имају негативан став о власти и Паради педера.

Лeкција 1 – Претња

Ви сте противник одржавања Параде педера који не планира да 6. октобра учествује у евентуалним нередима у Београду, али вас одржавање параде јако нервира. Своју љутњу, као пасивни родољуб, изнећете наравно на интернету. Љутња коју осећате можда вас нагони да по старој српској традицији изнесете и неке претње онима које сматрате противницима српства. Уосталом у српској традицији је да претимо чак и кад немамо намеру, нити могућности да спроведемо претњу у дело.

Међутим, пошто полиција не зна за традицију, режим зна само за ЕУ новотарије а министар Дачић нема смисла за хумор, морате бити опрезни како не бисте били један од више стотина родољуба који ће пред параду бити приведени због изнетих претњи на Фејсбуку или интернет-форумима.

А) Избегавајте антипедерске групе на ФБ

За почетак на Фејсбуку ћете добити доста позива за одређене групе против параде педера. Немој те прихватити те позиве.

Пример 1:

„Сви ми који ћемо спречити параду педера, Београдом крв ће лити геј параде неће бити, Педер градом неће шетати, Педере у блендере итд.“

Већину ових група отворили су полицајци како би пратили планове родољуба. Оне које нису отворили полицајци отворили су малоумни клинци, па вам свеједно неће донети никакву битну информацију, али зато ваше чланство у њима може бити повод полицији да вас позове на информативни разговор. Ако сте члан неке овакве групе искључите се са ње.

ne-pederskoj-paradi

Б) Претња не сме бити озбиљна и одредива

Ви сте тврдоглави родољуб који би ипак мало да се курчи по интернету и прети иако не планира да оде на параду педера. Ако не можете да се суздржите онда претите неозбиљно и што више неодређено.

Никако не употребљавати: „Убићу снајпером Перу Перића“, „Бацићу бомбу на групу икс ипсилон“ итд.

За почетак ваша претња не сме бити озбиљна, тј. не сме бити остварива:

Пример 2:

„Одвешћу Дачића на Северни пол и скинути га голог да умре од хладноће.“ – ова реченица не садржи кривично дело иако дефинитивно претите смрћу министру. Колико је реално да се то деси и да ви одведете Дачића ни мање ни више на Северни пол? Значи, Дачић није у реалној опасности, а ви сте неозбиљни.

Ту би могле да упадну и претње:

„Удавићу Ивицу Дачића у мору пудинга од јагоде“, „Гурнућу Вучића под крдо ружичастих слонова“, „Голицаћу Динкића док не умре“, Све хомосексуалце ћу да предам канибалима у Африци“ итд.

В) Не писати име особе којој неозбиљно претите

Ипак, као што смо рекли, полиција не зна за шалу па је боље не писати име особе којој неозбиљно претите и којој реално не желите да учините никакво зло, осим да се мало искурчите на фејсу пред девојком и другарима. Ипак у чему је фазон претити ако се не зна коме се прети? И ту постоји решење, опишите приближно особу којој се прети тако да сви могу знају о коме је реч, али да ипак то није сто посто сигурно.

Пример 3:

„Гурнућу Силиконца под крдо ружичастих слонова“, „Одвешћу Дебелог на Северни пол…“. Рецимо: „Одвешћу оно издајничко говно на Северни пол…“, „Све чмарољубе ћу да предам канибалима у Африци“

Ваша претња је постала ем неозбиљна, ем неодређена. Пустите машти на вољу и дообро се забавите неозбиљно претећи.

Закључак Лекције 1

Уколико сте добро савладали прву лекцију, уколико не мислите да спроведете ни једну своју претњу у дело и ако су претње такве да су неозбиљне са не одређеном метом, уз то не желите да покушавате да спречавате одржавање параде педера 6. октобра, ваше шансе да 7. октобар дочекате као слободан човек су се благо повећале.

GAYS-800x509

Лекција 2 – Правила облачења

Уколико 6. октобра одлучите да из било ког разлога прошетате градом: куповина, разгледање, кафа са пријатељима и слично ваша гардероба биће важан фактор у томе да ли ћете следеће јутро дочекати у болници, затвору или безбедни у свом кревету.

А) Прва ситуација – гардероба за полицију

Припадници МУП-а Србије приликом легитимисања и хапшења људи тог дана понашаће се индентично као припадници ОВК. Свако обележје републике Србије или било какав други знак који асоцира на Србију и Србе биће знак Дачићевим полицајцима да треба да вас претресу, легитимишу и приведу. Исто ћете проћи и ако на себи имате обележје фудбалског клуба или навијачке групе. Посебно ћете лоше проћи ако ностите знак неке родољубиве организације или слике хашких оптуженика.

Пример 1:

Мајица са грбом Србије – аутоматско привођење, мајица са знаком фудбалског клуба – два шамара и привођење, знак навијачке групе – сломљено ребро и 30 дана притвора, знак патриотске организације – 150 дана затвора и кривична пријава за организацију нереда.

Ипак то није све, јер ће полиција 6. октобра претресати све који буду обучени спортски. По некој ишчашеној логици Дачићевих паса, свако ко делује да је у кондицији и ко је спортски обучен потенцијални је екстремиста. Значи, без спортске гардеробе ако вам је слобода кретања мила.

Шта обући? За 6. октобар изаберите гардеробу неупадљивих боја, немој те изгледати сувише лепо да не привучете пажњу. Наша препорука је кошуље (никако свечане), и панталоне пре него фармерке. Морате полицајцима изгледати неупадљиви и безопасни. Није на одмет да вам неки одевни предмет буде мало већи да делујете неозбиљно.

Б) Друга ситуација – Гардероба за народ

На улицама Београда 6. октобра претиће вам опасност како од полиције тако и од екстремиста. Мушкарци морају избегавати розе боје на себи, шарене ствари, не смеју бити превише намирисани и налицкани, никако пирсинг на лицу, мараме на глави. Немојте се шалити да тог дана возите ролере јер мушкарац на ролерима увек делује сумњиво. Избегавајте центар града и ако сте бициклиста јер не желите да вас затекну у вашим бициклистицким панталонама.

Пример 2:

Роза кошуља – пет копчи на глави, минђуша на оку – сломљен нос, мушкарац на ролерима – огреботине по целом телу, марама на глави – потрес мозга, ролери у комбинацији са пирсингом – прелом ноге итд…

Закључак Лекције 2

Како бисте избегли да вас било која од страна заскочи, трудите се да ваша гаредероба буде у складу са нашом препоруком. Уколико се придржавате правила облачења корак сте ближе да 7. октобар не дочекате у затвору или у болничкој постељи.

gej-parada-dado-djilas-1349110325-214491

Лекција 3 – Лична хигијена

Изрека „Хигијена је пола здравља“ 6. октобра добиће своју практичну примену. У ситуацији где сте се случајно после нереда нашли у граду хигијена ваших руку може пресудити да ли ћете вече дочекати у кући, болници или затвору.

После нереда, током контроле по улицама, полиција ће прегледати руке људима. Уколико су нечије руке прљаве, полицајци ће помислити да је та особа бацала цигле и камење на њих, превртала контејнере и слично. У најбољем случају добићете неколико шамара и пендрека, али могуће су и теже повреде и преломи као и минимум 30 дана притвора. Како постоји бројни начини да у граду испрљате руке иако нисте учествовали у нередима, најбоље је код себе имати влажне марамице и руке редовно чистите.

Пример 1:

Склањали сте камење како хулигани не би гађали полицију, па сте тако испрљали руке, нашли сте циглу на тротоару и проверавали да ли је цела јер зидате викендицу у Гроцкој, мазили сте асфалт јер сте чудни.

Полиција 6. октобра неће прихватати ова уобичајена објашњења за прљаве руке и тако вас паковање влажних марамица може спасти.

Закључак Лекције 3

Редовно чистите руке од прљавштине и 7. октобар можда дочекате у својој кући уместо у затвору или болници.

Лекција 4 – Телефон

Једна од ствари која може бити ваш „камен око врата“ уколико 6. октобра одлучите да прошетате Београдом је ваш мобилни телефон. Уколико из било ког разлога будете приведени, инспектори ће прво прегледати ваш телефон и ако поруке и позиви које имате у њему изазову сумњу код њих добићете тридесетодневну храну и смештај у Централном затвору.

А) Именик

Као пасивни националиста сигурно у свом телефону имате бројеве пријатеља који су активни међу патритским организацијама, навијачким групама и слично, и уз њихово име навели сте припадност групи да бисте их лакше разликовали од других људи који се исто зову.

Пример 1:

Игор СНП Наши, Немања Образ, Бошко Двери итд.

Уколико носите телефон са собом у град обавезно таква имена преименујте да не изазову сумњу код полицајаца који вас буду испитивали.

Пример 2:

Игор СНП Наши у Игор Цар, Немања Образ у Мустафа, имена са назнаком Двери не морате мењати.

Ипак ово је само први корак у припреми вашег телефона за шетњу Београдом 6. октобра.

Б) Поруке и позиви

Уколико из неког разлога будете приведени иако нисте учесник нереда, полиција ће помно прегледати ваше поруке и позиве од тог и предходних дана. Због тога је најбоље сваки позив и поруку у вашем телефону обрисати одмах по пријему. Исто се односи на послате поруке.

Ипак није довољни само да ви бришете поруке и позив у вашем телефону. Проблем су и људи са којима нпр. треба да се нађете на Теразијама у кафани Казина. Полиција ухвати вашег пријатеља који такође није учествовао у нередима али је нпр. имао прљаве руке. У телефону му налазе твоју поруку „Хајде да се нађемо у Казини у 10″. Пошто ће ваш пријатељ због нехигјене бити оптужен за учешће у нередима, та порука је аутоматски доказ да сте били у организацији са њим. Биће те у још већој опасности ако сте се налазили на месту где се десио неки инцидент у приближно исто време. Зато морате да шаљете сигурне поруке:

sms-poruka-internet-licni-podaci-1328585176-62796

Пример 3:

Хајде да се нађемо у 10, у оној кафани где сам се прошле недеље исповраћао по шанку. Не пада ми напамет да будем напољу јер ће опет бити хаос због параде поноса.

Ако се налазите са девојком: Љубави налазимо се у 10 у оној кафани где си ме први пут ошамарила. Боље да се склонимо са улице јер сви причају да ће бити неки нереди.

Обавезно у негативном контексту помените могуће нереде и пазите да не погрешите и случајно употребите у поруци изразе „педер“, „дефиле наказа“, „педербал“, „парада оболелих од педерастије“, „буљаши“ итд.

Уколико полиција и види вашу поруку код приведене особе са прљавим рукама неће моћи да вас повеже са нередима у којима и онако нећете учествовати. Локација нека буде описана тако да је полицијац не може одредити.

В) Поруке и позиви после привођења

Пошто смо већ констатовали да сте салонски родољуб и познајете доста активних родољуба, постоји велика вероватноћа да ће услед успешних нереда у граду неки од ваших пријатеља, које сте можда срели у граду док сте ишли на пиће са девојком 6. октобра, пожелети да вас обрадује неком лепом вешћу.

Пример 4:

Миле запаљен ДС, јеси ли био? Миле где си, упали смо у Владу, је л` си још испред РТС?, Миле разбили смо жандаре на Теразијама, где си ти нестао?

У нормалним околностима обрисали бисте ту поруку, али ако сте ухапшени ваш телефон је код полицајаца и они ће први видети поруку. Због тога потрудите се да у случају хапшења ваша картица не падне у руке полицији. За ово немамо конкретан савет, али нека вам рука буде бржа од жандарског ока. Никако немојте прогутати картицу јер су прављене од тврде пластике и могу вам повредити унутрашње органе.

Закључак Лекције 4

Правилном употребом мобилног телефона можете себи олакшати живот 6. октобра.

Лекција 5 – Долазак у град

Ако у време параде педера долазите у центар Београда због неког неодложног посла то може бити јако тешко и компликовано. Могуће су две ситуације: долазите из места ван Београда или долазите из Београда.

А) Долазите у Београд из другог места

Желитe да дођете у Београд из неког другог града, али ће полиција тог дана масовно кршити слободу кретања грађана Србије, враћати људе са железничких и аутобуских станица, контролисати возила на наплатним рампама на аутопутевима. Идеално би било да у Београд можете доћи дан раније, а онда преспавати код пријатеља али на жалост немају сви такву могућност.

Уколико долазите возом најбоље је изаћи на некој од станица пред Београдом одакле бисте имали градски превоз ка граду.

pretres-policija

Пример 1:

Долазите пругом Београд – Бар (Ниш – Београд) сиђете у Рипњу, Реснику, Кијеву, Раковици или Топчидеру и одатле хватате градски превоз ка БГ где идете у посету рођаку у болници или већ другим послом. Ако долазите из правца Новог Сада већ од Батајнице имате градски превоз, а велика је шанса да ће на тим станицама бити мање полиције.

Такође изаберите паметно станицу за улазак у воз, јер реално је да ће и на полазним станицама у великим градовима бити полиције која ће спречавати људе да уђу у возове.

Пример 2:

Немојте улазити у воз у Новом Саду већ на некој од следећих станица.

Исто правило важи и за аутобусе. Тражите од возача да вас пусти да изађете негде у граду нпр. Аутокоманда ако долазите аутопутем, или Лабудово брдо ако идете Ибарском итд.

Такође, неки од људи ће у посету рођацима у болници кренути аутомобилима. Боље је користити магистралне путеве који немају наплатне рампе тако да полиција неће моћи да вас заустави и задржи само зато јер се у возилу налазе пет млађих мушкарца или користите излазе пре оног последњег београдског.

Пример 3:

Са аутопута изађите на Гроцку или Младеновац, са Ибарске кроз Рушањ или преко Кијева и Ресника идите ка граду.

Б) Већ сте у Београду

Већ се налазите у Београду и 6. октобра морате да дођете у центар града да обавите неки неодложан посао.

Најбоље је да до центра града, односно жељене локације дођете приватним возилом или таксијем, а онда одмах по изласку уђете у неки угоститељски објекат како би смањили могућност да ни криви ни дужни будете жртва полицијске репресије. Из угоститељског објекта изађете када се створе услови за безбедно кретање градом.

Пример 4:

Другар вас довезе до Теразија и ви истрчите у пивницу Стари Град. На улици сте били 20 секунди чиме сте смањили могућност да будете ухапшени јер сте хтели да попијете пиво у граду 6. октобра. Исто се може извести и аутобусом само што би у случау Теразија тада утрчавали у хотел Казина. Ако на станици има полиције боље вам је да не излазите из аутобуса иако не планирате да учествујете у нередима, већ идете у град другим послом.

gradski-prevoz_f

Закључак Лекције 5

Ако примените савете из ове лекције повећали сте шансу да ћете 6. октобра стићи у Београд. Нажалост то вас не чини корак даље од хапшења или болнице.

Лекција 6 – Полазак кући

Иако 6. октобра нећете учествовати у нередима који ће избити боље је за вас да одете на време кући јер по евакуацији педера на улици ће се наћи 7.000 фрустрираних полицајаца којима ће једини посао бити да лове родољубе. Првог дела дана они ће морати да штите педере и биће добрим делом статични, али када педери буду на сигурном и ван центра, сва полиција ће се дати у насиље над народом и хапшења, како би заслужили своју дневницу од 2.000 динара, сендвич и сок у допаку који ће тог дана одбити.

Уколико сте се због неког посла 6. октобра нашли на улици, а онда уочите промену у понашању полиције: полицијске јединице постају мобилније, агресивније, јуре народ уместо да стоје око паркова где се скупљају оболели од педерастије време је да идете кући.

Одлазак кући може бити сложен колико и долазак у град тог дана. Уз правилну примену свих до сада прочитаних лекција, идеално ће бити да из центра кренете ка периферији града, макар то није најкраћи пут до ваше куће.

Пример 1:

Случајно сте упали у гужву и нереде на Славији, а живите на Новом Београду. Не покушавајте кући да стигнете преко Теразија и Зеленог Венца већ идите ка Коњарнику и аутобусу 17.

Исто правило важи и за људе који нису из Београда.

Пример 2:

Ако идете кући возом или аутобусом, избегавајте главне почетне станице, а превоз хватајте на другим местима. Полиција ће контролисати све главне станице па можда и у већим градовима, ако се у њих враћате. Сама чињеница да сте млади, а да нисте из Београда и били сте у граду 6. октобра може вас одвести у притвор или болницу иако нисте ништа лоше урадили. Примените исти принцип као и за долазак.

Ко има код кога да преспава у Београду нека то учини, па сутрадан иде кући.

Закључак Лекције 6

Треба стићи и утећи, а избор тренутка за бежанију је од пресудног значаја за вашу слободу и здравље.

Лекција 7 – Псећа кућица

Применили сте све лекције али сте ипак ухапшени 6. октобра и одведени у станицу.

Пример 1:

Наишли сте на јединог паметног полицајца на свету који је схватио да сте применили сва правила овог текста, и привео вас је јер сте родољуб.

Реално, јебали сте јежа у леђа јер ће полицијске странице 6. октобра радити по методама ОВК, а дежурне судије понашаће се као џелати. Ипак, постоје неке ствари које вам могу помоћи да боље прођете и брже изађете из станице.

policija hapsenje gay parada– Немојте псовати мајку полицајцима иако то искрено желите.

– Немојте лајати на њих, иако неће бити бољи од керова.

– Иако вам се гаде пробајте да будете љубазни иако би их најрадије Ј**** у П***** и М**** на Г*****

– Немојте причати са полицајцима превише, запиткивати их: „Како вас није срамота да штитите педере“, и сличне ствари које бисте иначе урадили.

– Најбоље је да не помињете педере, осим колико да не буде да се правите да сте тотално глупи и неинформисани.

– Ако препознате неког од приведених, јер живи код вас у комшилуку, или сте са њим ишли на факс, најбоље да се правите да га не познајете.

– Немојте се правити да вас боли к… и бити превише опуштени.

– Поставите неколико кретенских питања полицајцима нпр: Да ли сам ја ухапшен, да ли треба да зовем маму, која је то станица јер никад ниси био у полицији…

Закључак Лекције 7

Јасно вам је да је ова лекција написана само у сврху забаве аутора и вређања полиције и да, сем пар мало корисних савета, неће вам много помоћи.

Важна напомена

Овај текст је намењен салонским родољубима и националистима који ће се 6. октобра задесити у Београду, случајно или неким послом, и како би им помогао да безбедно стигну до своје куће упркос физичко-правном терору којем ће режим прибећи тог дана. Сви хулигани, екстремисти и други агресивци, који покушају да примене савете из овог текста, не чине то уз знање и допуштење аутора. Сви савети дати су за мирне и послушне родољубе и свака злоупотреба вероватно неће дати добар резултат.


Извор: СНП "Наши"

Оставите коментар

Оставите коментар на Водич за преживљавање геј-параде у 7 лекција

* Обавезна поља