aleksandar-tihonovУ Кливленду у Охају 21. јула је окончана четверодневна председничка конвенција Републиканске странке. Међу 26 говорника био је и бивши шеф војне обавештајне службе, генерал Мајкл Флин, а аудиторијуму се обратила и мајка једног од Американаца које су либијски побуњеници убили у Бенгазију пре четири године, у време када је Хилари Клинтон била државни секретар. „Лично је кривим за смрт свог сина“, казала је Патриша Смит, тврдећи да ако бивша државна секретарка не може да грађанима да истину о томе шта се догодило у Бенгазију, онда они њој не треба да дају Белу кућу. Са бине је понављано да је Хилари Клинтон место у ћелији. Из публике се скандирало Трампу: „Затвори је, затвори је!“

Док из противничког табора поручују да би ускоро могла обући одело са пругама, Хилари Клинтон је од својих присталица добила ретко признање. Она је прва жена која је добила приступ клубу Шуме Бохемиана (Bohemian Grove). Викиликс је објавио мејлове Клинтонове у којима се она заклиње да ће принети жртву у виду кокошке као жељу да буде председник САД. Наиме, стотинак километара северно од Сан Франциска, у дубини Редвуд шуме, нетакнута природа гигантских секвоја претвара се, већ више од једног века, током последње две недеље јула, у стециште светске елите. Шуме Бохемиана, што није једини превод за Bohemian Grove, су место, али и клуб који још од Вудру Вилсона одлучује ко ће бити председник САД. То зависи и од тога да ли је одобровољен Молох, древни бог детета жртве, идол у облику сове. Фигура сове, направљена од метала са каменом плочом, подигнута је у кампу у којем се у две јулске седмице сваке године окупља политички врх САД и Билдерберга. Молоху, древном вавилонском божанству, током ритуала у којем се користе црвене одоре Кју-клукс-клана (ККК), чланови овог клуба са окултним уверењима приносе жртве, најчешће у виду фигурa које имитирају људско тело, а спале се у ватри. Претпоставља се да се некад Молоху као жртва приносе и делови људског тела, који сагоре током ритуала. То је коментарисао Бакстер Дмитриј 22. марта ове године у америчком News-у.

Овде се елита Новог светског поретка не дели на републиканце и демократе. Истина, у Шумама Бохемиана најбројнија је елита Демократске странке, али ту се редовно виђају Буш старији као и Буш млађи. Њихов избор за будућег председника САД је Хилари Клинтон. Архива Викиликса садржи 30 022 мејлова Клинтонове, а у мејлу од 29. августа стоји да је Клинтонова узела с тавана ногу зеца и да ће уз то Молоху жртвовати и кокош.

Хилари Клинтон је прва жена која ће Молоху принети жртву. Доналд Трамп не припада овом клубу, те је разумљиво што се на конвенцији Републиканске странке на којој је званично номинован за председничког кандидата нису појавили Буш млађи, као ни Џон Мекејн и Мит Ромни, бивши републикански председнички кандидати. Шуме Бохемиана су једно од тајних друштава, али очито са највише окултног у себи. Ритуали које чланови овог друштва практикују нису нимало хришћански, штавише, пре би се могло рећи да се ради о обожавању Христовог противника.

bil-hilari-klinton

У случају победе Клинтонове, како би изгледали правци америчке спољне политике? Исламску државу планирају ширити према Кавказу, чему веома одговара хаос у Турској. Вашингтон више Русима не може објаснити једну, већ свима знану чињеницу, да умерена опозиција у Сирији не постоји, као ни чињеницу да су амерички и британски специјалци виђани у униформама Исламске државе.

Координацију на терену радила је ЦИА која је омогућила логистику, комуникацију, сателитске снимке и обавештајне информације, одређивала је и приоритете циљева. Шта су радили француски специјалци, послани у борбу против Исламске државе након последњег терористичког напада у Паризу? Французи су покушавали, такође у црним униформама Исламске државе, да заробе високе официре Ирана, а из снајперског гнезда покушавали су да ликвидирају иранске и руске официре. Док Франсоа Оланд, самозадовољни егоиста, допушта американизацију Француске, уништава средњи слој становништва, најпре законом о раду, а затим уништењем социјалних програма, његов премијер, Мануел Валс, Французима поручује да треба да се навикну на терористичке нападе.

Дестабилизација Турске је тек почела и водиће ка подели Турске. Подела је немогућа без хаоса, а потпуни хаос ће настати када се у сукобе умешају Курди, са својим захтевима. Следећа држава предвиђена за хаотична збивања, према пројекцији Пентагона је Иран. Хилари је већ неколико пута изјавила да ће напасти Иран, одмах након председничке инагурације. Наравно, претходно је потребно да жртва у виду кокошке буде прихваћена.


Извор: Фонд Стратешке Културе

Оставите коментар

Оставите коментар на Жртвовање кокошке

* Обавезна поља