ceopom istina za FB (2)Поштовани пријатељи,

за релативно кратко време свог постојања, национални сајт, ЦЕОПОМ-Истина постао је важно интернет свратиште Србије која се не одриче Себе, свог националног идентитета и духовних вредности. Драго нам је због тога, јер препознавање наше мисије значи да у Вама још увек постоји свест о агресији којој смо као народ и вера изложени од стране креатора новог светског поретка и њихових слугу у земљи, плаћених да живе на несрећи сопственог народа. А милионе долара улажу да то прикрију.

И као увек и свуда, кроз историју, агресор се представља као ослободилац, а издајници као авангарда.

Но, препознајемо их „по делима њиховим“! Уосталом, нису први пут међу нама.

Треба ли да Вас подсећамо да након петоктобарског пуча практично не постоји електронски медиј (чак ни локални) који не емитује информативне емисије у више термина, а већина их то чини на сваки сат. А било их је много до тог дана.

Треба ли уопште помињати улогу коју у обликовању наше политичке стварности има таблоидна штампа и ријалити телевизије.  И све то потпуно усклађено са потезима српских властодржаца. Ради се о повезаној машинирији чије се деловање обликује у лабараторијама Тависток-института.

ЦЕОПОМ-Истина ће речју и сликом наставити своју борбу за демаскирање манипулативних процеса којима смо изложени кроз ову политичко-пропагандну машинерију директно и индиректно контролисаних медија и политичара на власти. Трудићемо се да и даље осветљавамо оно што покушавају да затмне, да покажемо оно што сакривају, просто зато што верујемо у снагу Истине.

Али, та борба има смисла само ако је подржите. Помозите нам да унапредимо свој рад и професионализујемо основне активности. Прикључите нам се кроз пословни однос или донацију.

          Рекламирајте или огласите своје пословне активности на сајту ЦЕОПОМ-Истина и гледајте на то као улагање у пројекат који се убрзано развија. У овом тренутку лако ћете наћи посећенији сајт, али тешко бољу пословну понуду. Наша маркетинг – служба даће Вам најповољније услове, бонусе и испоштовати ваше жеље везано за величину, или место поставке ваших реклама или банера.

Контакт тел. 063/594-766.   Меил:  marketing@ceopom-istina.rs

          Презентујте ваше пословне пројекте или разрађене идеје у комерцијалном делу сајта „Пословни пројекти“.

Контакт тел. 063/594-766.   Меил:  marketing@ceopom-istina.rs

          Донирајте нас и постаните члан нашег Клуба пријатеља ако желите да Ваша донација буде јавна, или останите анонимни ако тако желите. Сва питања и појашњења о донацијама на адреси:  donacije@ceopom-istina.rs  или  urednik@ceopom-istina.rs  као и на број телефона уредника 063/594-766. На Ваш захтев правно дефинисање донације.

Рачуне за динарске и девизне уплате можете погледати у делу донације, линк:

http://www.ceopom-istina.rs/donacija/

CEOPOM-Istina  12

Без обзира на шта се од горе наведеног одлучите гледаћемо на то као помоћ пријатеља коју нећемо заборавити.

Будите с нама у борби против медијског геноцида над српском националном свешћу који се врши уз саучесништво српског политичког естаблишмента!!

Помозите нам да будемо независни и наставимо разоткривање манипулација којима се скрива косовска издаја, пљачка и распродаја националних природних богастава, драстично повећање смртности становништва услед сиромаштва и неадекватне медицинске заштите и остале последице „пута без алтернативе“ …

ЖИВЕЛА СРБИЈА И СВЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ !!

… Они имају Сороша, а ми само Себе …


Извор: ЦЕОПОМ-Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на Објава редакције

* Обавезна поља