ceopom istina za FB (2)Поштовани пријатељи,

национални сајт ЦЕОПОМ-Истина замишљен је као први корак националног пројекта оснивања ЦЕнтра за Откривање ПОлитичких Манипулација (ЦЕОПОМ), који би се на озбиљан, стручан и организован начин бавио разоткривањем политичких и медијских манипулација којима је Србија изложена након пето-октобарског пуча.

Потреба за оваквим пројектом никада није била видљивија него данас, у Србији Александра Вучића, када се не само политичка и медијска манипулација, већ и огољена лаж користе као метод освајања и одржавања власти. Последица тога је да Србија полако умире ухваћена у мрежу компрадорске елите, страних корпоративних интереса и издајничке власти.

У том контексту национални сајт ЦЕОПОМ-Истина требало је да буде најава и огледало пројекта ЦЕОПОМ и његових могућности да демонтира манипулације усмерене пре свега на просечног грађанина Србије.

Сајт је објавио (пресек на 20.04.2015.) тачно 2.658 текстова смештених у осам категорија (од којих две имају подкатегорије):

– Политика и друштво ………………. 1.615 ставки
– Економија ………………………………    159 ставки
– Косово и Метохија …………………     215 ставки
– Русија и Србија ……………………..      128 ставки
– Пословни пројекти ………………..         7 ставки
– Глобализам …………………………..     271 ставки
– Осврт уредника ……………………..      44 ставке
– Некатегоризовано ………………….    219 ставки

Отприлике четвртина тих текстова је ауторска у извору или обради.

У рубрици Вести објављено је преко 6.200 различитих приказа и коментара на актуелне догађаје у Србији, Русији и свету (тренутно у архиви сајта, која се периодично брише има 4.341 вест). Део пренетих информација садржи коментаре ЦЕОПОМ-а који указују на манипулативне тенденције у њима (што је била практична промоција правог смисла ЦЕОПОМ-пројекта).

Трудили смо се да за сво ово време останемо верни изворној идеји и мисији коју смо јавно објавили – борби за очување националних вредности и указивање на стварне циљеве и методе глобалистичког освајања Србије. Бирали смо садржаје и ауторе по квалитету, снази и дубини поруке а не по санзационализму. Текстове за људе који су у стању да приме и задрже поруку. Нисмо се бојали да предвидимо догађаје и могуће токове дешавања и обично нисмо грешили. То сте препознали и зато је ЦЕОПОМ-Истина данас праћен, посећен и уважен сајт, упркос деловању у изузетно тешким материјалним условима. Као такав прекорачио је границе волонтерског пројекта и захтева професионализацију која се, још у старту, подразумевала као део наставка пројекта.

Нажалост, сам пројекат оснивања ЦЕнтра за Откривање ПОлитичких Манипулација као институције није заживео, иако је окупио сјајну екипу образованих људи патриотског усмерења, а није захтевао превелика материјална улагања. Нисмо пронашли стабилне спонзоре, а нисмо желели започети пројекат који би се угасио после пар месеци.

У таквој ситуацији даље одржавање рада сајта на овом нивоу за редакцију је неодрживо, јер после две године рада и одрицања немамо више снаге za самофинансирање. Зато:

ОБЈАВЉУЈЕМО ПРОДАЈУ ПОРТАЛА ЦЕОПОМ-ИСТИНА!

Позивамо заинтересоване организације и појединце који желе да на сјајној платформи наставе рад да нам се јаве.

Позивамо да се јаве и заинтересовани за евентуални улаз у власништво по акционарском принципу, јер ако их буде довољно, развили смо модел који би омогућавао власницима „акција“ учешће у управљању и одговарајуће профитно позиционирање, будући да смо чврсто смо уверени да развој мултиполарног света, који је неминовност, доноси будућност оваквим пројектима, па самим тим и профитне могућности. Једино још српске власти причају о путу без алтернативе.

Dragan 12ЈАВИТЕ СЕ !!

Контакт адреса: urednik@ceopom-istina.rs, или dragan.milasinovic@open.telekom.rs

Телефон: 064-360-57-99, односно +381-64360-5799


Извор: ЦЕОПОМ-Истина

Коментари

2 Коментара на Објава продаје сајта ЦЕОПОМ-Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на Објава продаје сајта ЦЕОПОМ-Истина

* Обавезна поља