dragan-j-vucicevicИзвини, председниче, што сам ти веровао. Извини, председниче, што сам те бранио од погромашких напада „Курира“. Нико то од мене није тражио, радио сам то зато што сам веровао да то тако треба, написао је главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић у отвореном писму председнику Србије, које преносимо у целости:

Ти кога сам бранио од досистичког прогона у време најцрње Тадићеве страховладе, када то нико од новинара и уредника у Србији није хтео и смео, Ти кога сам искрено подржавао и штитио од кампања жуте-олош елите, Ти који ми сада захваљујеш ничим изазваним нападима и пљувањем, прошлог уторка на РТС, јуче у „Политици“, извини!

Извини, председниче, што сам ти веровао. Извини, председниче што сам те бранио од погромашких напада „Курира“. Нико то од мене није тражио, радио сам то зато што сам веровао да то тако треба. Извини, председниче, што сам због текстова у коме сам бранио Тебе добио више од 20 тужби и кривичних пријава од Твог новог пријатеља, газде „Курира“ Александра Родића. Извини, председниче.

Ја о Теби, председниче, нећу ниједну ружну реч у јавности да кажем или напишем. Нећу да Те демантујем, председниче, ни када измишљаш наше разговоре, нећу да реагујем ни када Ти на насловној страни „Политике“ тврдиш да је мој Информер исти као онај канализациони отвор од „Курира“, прећутаћу председниче и то што ме наводиш као „разлог“ због ког је Родић престао да Те напада (!?!).

Да подсетим, председниче, пре само три, четири месеца Твој сада велики пријатељ Александар Родић на својим насловним странама данима и недељама је објављивао „ексклузивна открића“ да имаш ванбрачно дете са оном старлетом Душицом Јевђеновић! Оптуживао је Твоју жену Драгицу да је лопов и утајивач пореза, писао је, председниче, да су ти синови и снаје најцрњи мафијаши…

Желим Ти сваку срећу, председниче са новим пријатељем. И извини, председниче, извини што сам ти веровао, што сам те подржавао. Извини, председниче, што сам те бранио.


Извор: Информер

Коментари

Један коментар на Вучићевић писао председнику Николићу

Оставите коментар

Оставите коментар на Вучићевић писао председнику Николићу

* Обавезна поља