Вељко Беливук, шеф криминалне групе осумњичен за више бруталних ликвидација, на саслушању у тужилаштву пре две недеље негирао је да је убица, али је говорио о свом наводном односу са председником Србије Александром Вучићем и другим људима из врха Српске напредне странке. Како је испричао, Вучић и његови сарадници тражили су му више услуга – да контролише да се на Партизановим трибинама не скандира против председника, да застрашује оне који су организовали протесте против власти, обезбеди мир на Паради поноса, али и да утиче на таксисте да откажу протесте против апликације за превоз „CarGo“, пише у транскрипту Беливуковог саслушања до којег је дошао КРИК.

Почетком августа очекује се да Тужилаштво за организовани криминал подигне оптужницу против Вељка Беливука званог Веља Невоља, вође хулиганско-криминалне групе „Принципи“ која је радила у оквиру црногорског кавачког клана.

Беливук се сумњичи да стоји иза пет бруталних убистава, једног мучења и диловања дроге, а фотографије обезглављених и искасапљених тела његових жртва представници власти су у више наврата објављивали у јавности. Беливуков клан сматра се једним од најбруталнијих у региону.

За ову криминалну групу карактеристично је и то да су годинама имали јаке контакте у држави – пре свега у полицији и политици, о чему су КРИК и други медији раније писали.

Новинари КРИК-а сада су дошли до транскрипта саслушања Беливука у тужилаштву 5. јула, које може да продуби ову причу. Он је прво кратко испричао да није криминалац већ „вођа навијача“ и да није одговоран за убиства, отмице и шверц дроге, али није желео да одговара на питања тужиоца о томе. Самоиницијативно је, међутим, почео да говори о односима са људима из власти.

„Решио сам лепо да кажем све о мом односу са председником Србије Александром Вучићем, министром полиције Александром Вулином, Вучићевим братом, пријатељима, кумовима и свим осталим политичарима који су од нас тражили услуге, а сада се праве да се не познајемо и перу руке од нас“, рекао је Беливук тужиоцу.

Он је, током готово полусатног саслушања, набројао различите услуге које је наводно чинио за председника и његове људе и навео имена чланова СНС-а са којима се виђао. Рекао је да је контакт са председником Вучићем одржавао највише преко хулигана Александра Видојевића, познатијег као Аца Рошави, који је пријатељ председниковог сина, али и да се са Вучићем наводно неколико пута и лично видео.

Запретио је и да ће у будућности испричати још детаља „ако се одређени људи не опамете.“

Иако је тешко проценити шта је тачно, а шта не од онога што је Беливук испричао, поједини детаљи се поклапају са оним што се раније претпостављало – да је његова група имала улогу у сузбијању протеста, као и односе са људима из власти. У свом исказу, међутим, Беливук није споменуо све људе из полиције и владајуће странке за које су новинари раније открили да су му били блиски.

КРИК је позвао председника Вучића за коментар, а његова саветница за медије Сузана Васиљевић рекла нам је да он неће давати изјаве о овоме док је истрага у току. Позвали смо и друге које је Беливук споменуо, али нико од њих није желео да да коментар.

„Шеф има велики проблем“

Беливук је испричао тужиоцу да је члан Српске напредне странке од 2011. године.

Објаснио је да је његово хапшење 2016. године, због сумњи да је учествовао у убиству у центру Београда, довело до тога да политичари изгубе контролу над трибином Партизана. Он је касније ослобођен у овом случају под мистериозним околностима – поједини докази су компромитовани, а вештак је изненада променио исказ.

Беливук је испричао да му је хулиган Александар Видојевић, познатији као Аца Рошави, рекао 2017. године да ће му он бити веза са председником Србије.

„Видојевић ми је рекао да Шеф, тако смо звали Вучића, има велики проблем на Партизановој трибини који је настао услед мог одласка у притвор 2016. године. Да Андреј, брат Александров, има контролу над навијачком групом ‘Алкатраз’, али да они немају снаге да изнесу ништа ту, да контролише и део трибине навијача под називом ‘Кимијевци’, али да они само троше паре и не доприносе ничему, а да заправо немају никакву контролу. Идеја је била да се направи нова навијачка фракција која ће све то ујединити да би ситуација била као на Звездином стадиону. (…) Ми смо то урадили.”

Након неког времена Беливук је, како каже, изгубио поверење у Видојевића.

„Почели смо да сумњамо у Рошавог да не преноси Шефу баш све како јесте, односно да више заслуга приписује себи за неке решене задатке.”

Беливук тврди да се онда пожалио Дарку Глишићу, председниковом куму и једном од кључних људи СНС-а, за кога каже да му је ‘дугогодишњи пријатељ’.

„Он ме је позвао на Уб код њега, пошто је он тамо председник општине. Марко Миљковић (Беливукова десна рука) и ја смо отишли тамо, имали смо један конструктиван састанак где ми је објаснио како се чуо са Шефом, како је Шеф потврдио да је Рошави, Ацко како га они зову, директна веза, да не треба ми да се виђамо директно (са Вучићем) да не бисмо угрозили целу ситуацију.”

На истом састанку, тврди, Глишићу се пожалио на проблеме које има са Дијаном Хркаловић, тада једном од кључних особа у полицији.

„Дијана је имала против нас не знам ни ја шта, скидала (наше) жене до голе коже при сваком претресу. Он је рекао да и они имају велики проблем, да је Дијана велики непријатељ породице Вучић и да то не знају како да реше.“

На неком од наредних састанака, испричао је тужиоцу, Глишић је на Беливуково инсистирање рекао да ће му лично организовати састанак са Вучићем.

„Дао ми је контакт са припадницима БИА-е са којима треба да се чујем, а они ће ми рећи када и где се виђамо.”

Састанак са Вучићем се одржао, како тврди Беливук, у приватном стану на Звездари. Наводно је председниково обезбеђење чекало испред – док је Вучић сам са Беливуком и Миљковићем разговарао у стану.

„Биле су разне теме ту и било је још пар тих састанака. Још на првом састанку нам је рекао да ће виђање наше бити максимално смањено, колико год може, да не бисмо угрозили ни њега ни себе због политичке ситуације.”

Вељко Беливук и Александар Вучић (комбинација фотографија) – Фото: Снимак екрана/КРИК

„Услуге”

Беливук тврди да је на тим састанцима Вучић од њега тражио различите ствари.

Једна од конкретних услуга коју Беливук описује у својој одбрани је то да је наводно допринео да се не одржи један од заказаних протеста таксиста који су се побунили против конкурентске апликације за превоз „CarGo“.

„Он је замолио да утичем на таксисте да се (протест) не одржи, зато што је ‘CarGo’ пријатељска фирма. Ја сам питао: ‘Како могу Усташе, Хрвати у преводу, да буду пријатељи?’, пошто је у новинама било да је то њихова фирма. Он је рекао да не лупам глупости кад не знам, да је брат премијерке Ане Брнабић учествовао у развоју тог програма и да морамо Ани да помогнемо јер она доста чини за породицу и за саму земљу, што смо ми и учинили, штрајк није ни одржан.“

Навео је још неколико услуга које је његова група наводно учинила за Вучића.

„Омогућавали смо то непевање, нескандирање њему, његовим члановима породице, његовим пријатељима, недизање парола, недолажење (хулигана) на геј параде, појављивање на (СНС) митинзима како би се омасовио скуп.“

Беливук каже да су га користили и како би заплашили оне који протестују против Вучића.

„Користили су наша имена у претњама када су контрамитинзи – да ћемо Марко и ја свашта да им учинимо ако се појаве и то је дефинитивно упалило пошто су многи ти скупови отказивани и прекидани.“

Вучић је од Беливука наводно тражио и да се спречи дизање увредљивог транспарента против ћерке директора фудбалског клуба „Црвена звезда“ Звездана Терзића што су навијачи планирали да ураде на трибини у току утакмице.

„Рекао сам да има четири сата до почетка утакмице, да је физички немогуће да обуставим, на шта ми је као из топа речено да ми Шеф поручује да он зна да ја то могу, питање је само да ли хоћу. У таквој ситуацији вам се не оставља много избора. Након неких два сата, пред почетак меча, дошао је и наш адвокат Дејан Лазаревић са истом молбом, али је њега позвао Звездан Терзић. Ми смо то урадили. После два дана смо се видели Марко Миљковић, ја и Лазаревић са Терзићем где нам се он безусловно захвалио и питао је колико кошта та услуга. Рекли смо да је то урађено као услуга и да за пријатеље то не може ништа да кошта.”

Било је и неколико ствари које, како тврди Беливук, није могао да заврши.

„Ствар око које нисмо могли никако да се сложимо, то је било везано за Партизан, када је тражена смена управе, да утичемо на то.”

Нису се сагласили ни, како каже, око тога да буде у контакту са Александром Вулином за кога је током саслушања изнео низ увреда.

„Али да не бисмо затезали, пошто је то Шефу било битно, Марко Миљковић и ја смо се договорили да он има контакт са њим, да ја ништа не испуњавам што Вулин тражи, да ја будем у директној вези са Шефом и преко других посредника, а да Марко буде у вези са Вулином, што је и био преко деде Светозара Вујачића (Вулинов саветник у Министарству унутрашњих послова)”, испричао је Беливук у тужилаштву.

Новинари КРИК-а покушали су да добију коментар и од Глишића, Терзића и Вулина.

Терзић се јавио на телефон, али након што се новинарка представила и поставила му питање, он је прекинуо везу. Глишић и Вулин нису одговорили на телефонске позиве.

Кога Беливук није споменуо

Поједине људе за које се од раније знало да су му некад били блиски – попут генералног секретара Владе Новака Недића и полицајца Ненада Вучковића Вучка, Беливук у исказу није споменуо.

Недић је, по свему судећи, у више наврата имао контакт са овом групом. Са Беливуком, његовим некадашњим шефом Александром Станковићем званим Сале Мутави, који је убијен 2016. године, и жандармом Вучковићем, Недић је вежбао пуцање на државном војном стрелишту 2016, тврдио је Војни синдикат Србије. Истрага у овом поступку је обустављена након што су докази мистериозно нестали.

Осим овога, о њиховој повезаности говорио је за КРИК и бивши потпредседник „Партизана“ Владимир Вулетић који је испричао да је Недић користио Беливукову екипу како би вршио притисак на управу овог клуба. Недићев отац Војислав – адвокат и члан СНС-а бранио је Беливука на суђењу за убиство 2016. године.

Жандарм Вучковић такође је био близак овој групи. Често је виђан како заједно са Беливуком навија на утакмицама о чему сведоче и фотографије са трибина. Он је био веза између Беливукове екипе и тадашње секретарке МУП-а Дијане Хркаловић.

Ни Недић ни Вучковић нису обухваћени истрагом тужилаштва, нити су саслушани у овом случају.

ВУЧИЋ: НИКАДА НИСАМ ВИДЕО БЕЛИВУКА

Александар Вучић – Фото: Вечерње Новости/Д.Миловановић

Председник Србије Александар Вучић одбацио је данас тврдње Вељка Беливука које је објавио портал „Крик” о наводним везама са њим, негирао да се икада видео с Беливуком и најавио да ће се ускоро обратити нацији да би изнео доказе и да би показао људима шта се заиста догађа.

Рекао је да је логично да убице и кољачи када виде када стигне оптужница и виде доказе, покушају да се политички извлаче из свега, добију политичку подршку као што су је добили од појединих политичара.

Вучић је, на питање да прокоментарише објаву „Крик-а” о томе шта је Беливук рекао полицији помињући људе са власти, указао да је тај исти „уважени господин рекао да није никога убио, заклао, да у фина господа којима је сместио режим”.

Истакао је да је поносан на чињеницу да су њега оптужили јер свакоме је јасно да су се, како је рекао, виђали са мном то не би поменули.

„А нису поменули оне с којима су се стварно виђали, са којима су сарађивали у и изван земље. Никада у животу нисам видео тог човека, нити разговарао са њима”, казао је он, пренео је Танјуг.

Вучић је истакао да, ако се видео с њима на било којој локацији, или разговарао са њима, не само да је спреман да се склони са места председника, већ и сам да се пријави и остане затвору до краја живота.

Зашто су изабрали такав начин одбране – нису га они смислили, већ они који им доносе поруке.

Обелоданићемо како мафијашки консиљере доносио те поруке”, најавио је он.

Коментарисао је како Беливук и његов саучесник тврде да је све у договору с њим радио.

Према његовим речима, логично је да се све то дешава јер Беливук и Миљковић покушавају себе да извуку на политичку карту јер су и до сада имали политичку подршку у појединим медијима.

Додао је и да му је драго што су њега поменули. „Срамота ме је да криминалцима одговарам. Сваком је јасно да су мене поменули јер се са мном нису виђали а нису оне с којима су се виђали“.

Никада их нисам видео, нити се с њима састајао, нагласио је председник и додао да држава има још доказа, међу којима су и они да је група Беливука планирала још једно убиство.

Тужилаштво има, како каже, довољно доказа да та криминална група, за коју је рекао и да је најмонструознија, никада не изађе из затвора.

„Србија ће бити под великим притисцима са различитих страна: споља због Косова и због Републике Српске, а биће и под унутрашњим притисцима јер мафија је дигла главу, помислили су да могу да уређују живот у Србији”, рекао је Вучић током посете Книћу.

Како је рекао, „мафији ћемо одсећи главу, мафији ћемо показати да је држава јача од њих, то немојте да бринете и показаћемо како Србија може да иде напред”.

ВУЛЕТИЋ: НАЈБОЉИ ДАНИЛОВ ДРУГ БИО ВЕЗА ВУЧИЋА И БЕЛИВУКА

Владимир Вулетић – Фото: Снимак екрана/YouTube

Професор Правног факултета у Београду, бивши потпредседник ФК Партизан и оснивач покрета “Црно на бело”, Владимир Вулетић за Нова.рс каже да, након исказа Вељка Беливука, председник Србије Александар Вучић мора да поднесе оставку и да тужилаштво мора да га саслуша. Он је истакао да је Беливук потврдио наводе да му је веза с председником државе био Александар Видојевић звани Аца Рошави, за којег каже да је најбољи пријатељ сина лидера СНС, Данила Вучића.

Вулетић на почетку разговора за наш портал наводи да је и раније знао за везе Беливука и Вучића, али да му није било познато да је члан Српске напредне странке.

“Ја сам знао да је Беливук близак Вучићу. Он је мени 2018. године рекао да би погинуо за председника Србије. Лако је проверљиво да ли је неко члан странке. У том погледу, не верујем да би неко био спреман да каже да је члан партије од 2011. године, посебно ако имамо у виду да је то период кад СНС још увек није била на власти”, напомиње он.

Вулетић је, коменатришући Беливуков исказ, истакао да је један детаљ веома важан.

“На конференцији за новинаре 6. марта, новинарка КРИК-а је питала Вучића шта мисли о мојој изјави да је главни човек у навијачкој групи, после смрти Александра Станковића званог Сале Мутави, заједно с Беливуком, био Александар Видојевић звани Аца Рошави. Он је с Вељком Беливуком радио једно време, а после је прешао да ради потпуно за Вучића. Председник је на то рекао да Видојевић није био ни изблиза толико битан на трибини, нити је уопште могао да контролише ствари о којима сам ја говорио. Сад ми имамо ситуацију у којој нам Беливук директно, именом и презименом, саопштава да је Видојевић, иначе најбољи пријатељ Данила Вучића, био главна веза с Александром Вучићем и навијачком групом Вељка Беливука”, објашњава Вулетић.

Он додаје да су те везе биле толико блиске, да је Видојевић себе промовисао као “директну везу са шефом”.

“Он је организовао састанке и задатке коју је требала да обави ова скупина Вељка Беливука. Реч о разбијању и спречавању одређених демонстрација, заустављању повика против Вучића на трибини. На све је то Беливук пристао, а што је најважније – знамо ко је био веза”, напомиње Вулетић.

Вучић мора да буде саслушан

Вулетић додаје да после исказа Беливука, Вучић мора да поднесе оставку.

“Он то мора да учини истог момента. То је моје мишљење. Ово више није питање да ли ми имамо ситуацију у којој неко друге људе назива ‘браћом Вељка Беливука’, ‘педофилма с Правног факултета’… Тај који то изговара заправо крије једну важну ствар – да је генерални секретар Владе Републике Србије, Новак Недић, био његова веза с навијачком групом Вељка Беливука. Недић и Видојевић су људи који су били веза између Вучића и Беливука”, наглашава Вулетић и додаје да тужилаштво мора да позове шефа српске државе како би дао исказ.

“Они морају под хитно, у оквиру истраге, да саслушају Александра Вучића. Ако постоји трунка куражи и правничког дигнитета код тужиоца који води овај случај или Републичког јавног тужиоца да се не погази ово мало правне државе што је преостало, они ће то учинити одмах”, поручује Вулетић.

О стану на Звездари и састанку с Беливуком

У транскрипту који је пренео Крик, наводи се да је Беливук био на састанку с Вучићем у приватном стану на Звездари. Како стоји у тексту, наводно је председниково обезбеђење чекало испред, док је Вучић сам са Беливуком и Миљковићем разговарао у стану.

„Биле су разне теме ту и било је још пар тих састанака. Још на првом састанку нам је рекао да ће виђање наше бити максимално смањено, колико год може, да не бисмо угрозили ни њега ни себе због политичке ситуације”, стоји у изјави Беливука коју је КРИК пренео.

Вулетић за Нова.рс каже да је у питању стан о којем се раније говорило како га је и он посећивао у више наврата.

“Истина је да сам ја тамо кад сам дошао да им објасним да је неопходно да се спречи скандирање на утакмици Партизана против Викторије Плзењ како не бисмо били избачени из европских такмичења. Тад смо тек добили онај чувени спор против УЕФА, али смо уједно добили и велико упозорење Дисциплинске комисије да ћемо бити у потпуности избачени из Европе ако се било шта буде чуло на трибинама. Мој задатак тада који сам добио од Управног одбора Партизана је био да разговарам с њим и да им објасним шта не сме да се појави на трибинама”, истиче Вулетић.

Почетком августа очекује се да Тужилаштво за организовани криминал подигне оптужницу против Вељка Беливука званог Веља Невоља, вође хулиганско-криминалне групе „Принципи“ која је радила у оквиру црногорског кавачког клана, пише КРИК.

Беливук се сумњичи да стоји иза пет бруталних убистава, једног мучења и диловања дроге, а фотографије обезглављених и искасапљених тела његових жртва представници власти су у више наврата објављивали у јавности. Беливуков клан сматра се једним од најбруталнијих у региону.

За ову криминалну групу карактеристично је и то да су годинама имали јаке контакте у држави – пре свега у полицији и политици, о чему су КРИК и други медији раније писали.

Новинари КРИК-а сада су дошли до транскрипта саслушања Беливука у тужилаштву 5. јула, које може да продуби ову причу. Он је прво кратко испричао да није криминалац већ „вођа навијача“ и да није одговоран за убиства, отмице и шверц дроге, али није желео да одговара на питања тужиоца о томе. Самоиницијативно је, међутим, почео да говори о односима са људима из власти.

Покрет „Црно на бело“: Вучић и Вулин објављивањем доказа помажу одбрани Беливука

Покрет „Црно на бело – за праведну Србију“ саопштио је да председник Србије Александар Вучић и министар унутрашњих послова Александар Вулин објављивањем доказа из истраге против групе Вељка Беливука дају простор одбрани да се што боље припреми.

„Они тако упозоравају одбрану на доказе тужилаштва против ове групе која се терети за најтежа кривична дела. Кривичним делом бране криминал, у правној држави судићемо им“, наведено је у саопштењу недавно основаног покрета који предводи професор Правног факултета Универзитета у Београду и некадашњи потпредседник фудбалског клуба Партизан Владимир Вулетић.

Покрет је у саопштењу упозорио да Вучић „најављује да ће се наставити са изношењем доказа из истраге, како је то већ урађено на телевизији са националном фреквенцијом“.

У саопштењу је оцењено да ће Вучић „тиме поново погазити закон, правдајући своје безакоње примерима ранијег безакоња“, и инсистира се на „потпуном прекиду праксе ‘ко је први почео и ко је више закона прекршио’“.

„Само је правна држава једини дом за све нас“, навео је Покрет „Црно на бело – за праведну Србију“.

Вућић је јуче одбацио критике због објављивања фотографија оскаћених тела људи за чија убиства се сумњичи клан Беливука и истакао да би урадио исто као и министар унутрашњих послова Александар Вулин који их је показао на телевизији Пинк.

ССП: ИСКАЗ БЕЛИВУКА ЈЕ ЊЕГОВО УПОЗОРЕЊЕ ВУЧИЋУ

Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде – Фото: ФоНет/Огњен Стевановић

Исказ Вељка Беливука, члана СНСа од 2011. године, дат надлежним органима представља његово упозорење “Шефу”, како он назива Александра Вучића, да ће испричати још много ствари о њиховој директној сарадњи и свему што је за њега и режим радио, уколико се, како је у исказу рекао “неки људи не опамете”.

Истраживачки новинари и многи из опозиције већ годинама указују на повезаност Александра и Андреја Вучића, као и кључних људи из полиције и безбедносних служби са организованим криминалним групама које су служиле за спречавање сваке врсте побуне против режима, пребијања демонстраната, контролисање хулигана…

За извршење оваквих прљавих послова Беливуков клан је награђиван дозволом да неометано тргује наркотицима и рекетира људе и то све уз обезбеђење које су чинили људи са значкама МУП-а Србије. Вељко Беливук и Марко Миљковић су ослобођени оптужби за убиство Властимира Милошевића, које се десило у сред дана у центру Београда 2017. године, иако су на лицу места пронађени бројни материјални докази укључујући и ДНК Вељка Беливука.

Сада је јасно зашто држава и њени органи годинама нису реаговали на јасне доказе о криминалном деловању ове групе, зашто је тужилаштво истрагом обухватило само период од 2019. године и зашто се од јавности месецима крију имена прислушкиваних људи са којима је Александар Вучић разговарао телефоном.

Да би Србија постала нормална земља и да би се у њој сваки грађанин осећао сигурно, неопходно је да одговарају не само извршиоци криминалних дела већ и њихови политички налогодавци и заштитници. За Странку слободе и правде ће то бити један од највећих приоритета по смењивању овог мафијаског режима.

ЗДРАВКО ПОНОШ: НЕ МОЖЕ ВУЧИЋ ТЕК ТАКО ДА ОПЕРЕ РУКЕ ОД БЕЛИВУКА

Здравко Понош – Фото: Снимак екрана/Нова

Потпредседник Народне странке Здравко Понош изјавио је данас да исказ Вељка Беливука на саслушању у Тужилаштву за организовани криминал показује да је председник Србије Александар Вучић „створио Беливукову криминалну групу која је радила за њега и по његовим инструкцијама“, и да не може да опере руке и сву кривицу пребаци на тај клан.

,,Превише су им прсти испреплетени да би само Беливукове руке биле крваве. Државни врх је главна претња безбедности грађана Србије. Сарадња мафије и власти у Србији не само да је успостављена на самом врху, него је криминални клан био инструмент власти“, рекао је Понош за портал Нова.рс.

,,Беливук је очигледно оперативно руководио криминалном групом коју је власт створила и за чије потребе је извршавала задатке добијене од врха СНС и државе, укључујући и од самог шефа државе“, додао је Понош.

Понош је истакао да се из Беливуковог исказа, који је објавио портал Крик, јасно види да је власт давала мандат Беливуку да сузбија грађанске протесте, а и пуну слободу да сузбија конкуренцију у криминалним круговима.

,,Тешко да је Беливуку само чланска карта СНС била довољан разлог да му се полиција и тужилаштво не мешају у посао. Снажнији аргументи били су његов телефонски именик и могућност да директно са шефом државе размени мишљење о проблемима који муче Србију и како да се ефикасно реше“, додао је Понош.

Понош је навео да је „провидан покушај власти“ да се објављивањем морбидних снимака мучења и убистава „дистанцира од оних које је створила и дала им мандат да сеју страх по улицама и стадионима“.

Понош је упитао шта би још требало да се деси па да тужилаштво коначно саслуша Александра Вучића, председника Извршног одбора СНС-а Дарка Глишића, министре унутрашњих послова и одбране Александра Вулина и Небојшу Стефановића, бившу државну секретарку Министарства унутрашњих послова Дијану Хркаловић и генералног секретара Владе Србије Новака Недића.

,,Индикативно је да Беливук не прозива Стефановића, Дијану Хркаловић и Новака Недића, али то што је он из себи знаних разлога одлучио да их не прозива не значи да немају шта да кажу у истрази“, рекао је Понош.

Понош је навео да је у основи организованог криминала повезаност криминалних кругова са влашћу – извршном, па и судском.

,,У Србији одавно постоје индиције да та сарадња није успостављена на нивоу неког прљавог полицијског инспектора или корумпираног судије, него на највишем државном нивоу. Нема у Европи државе у којој је сам врх власти толико компромитован везом са криминалом као што је у Србији данас“, закључио је Понош.


Извор: КРИК, Политика, Танјуг, Бета, Нова

Оставите коментар

Оставите коментар на Беливуково прозивање Вучића и прве реакције

* Обавезна поља