dacic kampanjaБЕОГРАД – Премијер Србије Ивица Дачић изјавио да се цела предизборна кампања свела на причу о његовом познанству са Родољубом Радуловићем, оптуженим за шверц кокаина.

„Тешко ономе ко своју величину жели да гради на унижавању других. О мени је написано више негативних текстова него о Бин Ладену, и сви су имали довољно прилике да ме изблате, а ја сам једини Србин у историји који се четири пута срео с директором ФБИ-ја“, рекао је Дачић новинарима после обележавања 1. марта, Међународног дана цивилне заштите.

Дачић је одбио да одговори на питање како му се члан Шарићевог клана, Родољуб Радуловић (звани Миша Банана), представио и чиме му је рекао да се бави.

У Бриселу и о Ивановићу

Ивица Дачић најавио да би наставак дијалога Београда и Приштине могао да буде одржан у Бриселу средином марта и да ће једна од главних тема бити ослобађање Оливера Ивановића.

Премијер Србије је, уз напомену да тачан датум дијалога није одређен, рекао да би до тога могло да дође у периоду од 13. до 18. или 19. марта.

Он је новинарима рекао и да ће једна од главних тема бити захтев да се Ивановић и остали ухапшени Срби пусте да се бране са слободе, подсетивши да је Влада Србије већ дала гаранције да лидер СДП буде пуштен да се брани са слободе.

Дачић је претходно у Управи града Београда за ванредне ситуације присуствовао обележавању Светског дана цивилне заштите.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Дачић се већ жали на кампању

* Обавезна поља