Rak1САРАЈЕВО – Чудотворан лек за рак не укључује операције, хемотерапије, зрачења или лекове, него спознају о томе да управо ствари које чинимо превентивно и у жељи да спречимо рак стварају плодно тло за развој ове опаке болести.

Ево којих је десет узрочника свесно прећутано како би фармацеутска индустрија и даље безбрижно зарађивала:

1. Хормони у месу и млеку: Већина домаћих животиња храњена је вештачким хормонима како би добила на количини млека и меса. Вештачки хормони узрокују инфекције, депресију, рак и низ других болести.

2. Мамографија, стоматолошке рендгенске зраке, скенери на аеродромима: Је ли вам техничар на мамографији заборавио рећи да провучете заштитну преклопницу преко груди пре него што је побегао из ординације? Да, реч је о смртоносним зрацима које проузрокују рак, а дошли сте како би сте га спречили или реаговали на време…

3. Алуминијум у дезодорансима и антиперспирантима: Већина тумора дојке настаје у њеном горњем квадранту, код пазуха, управо тамо гдје примењујемо дезодорансе препуне алуминијума. Савет? Користите органске дезодорансе.

4. Токсична козметика: Кожа је наш највећи орган и управо њу третирамо препаративном и декоративном козметиком која је препуна петролеја и катрана. Кроз кожу ове отровне супстанце без икаквог проблема путују у крвоток и чине плодно тло за станице тумора. Почните користити органску козметику и санирајте штету, пише портал Дневно.хр.

5. ГМО соја и кукуруз: Већина соје у Америци је генетски модификована и ако сте обожаватељ, на пример, сојиног млека пребаците се на неко друго јер… Сојино млеко садржи хемаглутинин, материју која црвене крвне станице претвара у угрушке. Осим тога, соја повећава естроген.

6. Вештачки заслађивачи: Аспартам као главни састојак вештачких заслађивача измет је ГМО бактерије Е-цоли која је становник дебелог црева као и канализацијског отпада. Злогласни аспартам налази се у готово свим гумама за жвакање, лековима и већини хране. Клоните га се и окрените сировом шећеру.

7. Флуоридирана вода: Не, то није минерал који се налази у природи нити прочишћава воду која пролази кроз цеви. Флуор заправо онечишћује воду и испире минерале из нашег тијела и слаби имунитет. Пијте изворску воду.

8. Фармација: Потражите искреног лекара који ће вам дати савете о прехрани као превенцији за рак дојке. Клоните се великих фармацеутских компанија звучног имена којима је једини циљ зарада и којима је ваше обољење од великог интереса.

9. Вештачке боје за храну и конзерванс: Готово свака вештачка боја за храну произведена је у лабораторији. Силни конзерванси дословно гуше ваше станице и претварају их у станице рака. Окрените се шареном органском воћу и поврћу. Здраво је, а и тањир чини лепшим…

10. Сапуни, шампони, пасте, креме: И опет, оно што се примјењује на кожи, коси или зубима завршава у вашем крвотоку. Парфеми, боје, животињски нуспроизводи и остали сумњиви састојци изазивају рак.


Извор: Независне Новине

Оставите коментар

Оставите коментар на Десет савета да избегнете рак

* Обавезна поља