Хаеадинајеви напредњаци,

данима, са вашим помахниталим вођом, замајавате народ како ће један глумац да пиша по непостојећим гробовима живог човека, како бисте сакрили своја злочиначка непочинства. На пример, вашу коалицију са зликовцем Харадинајем. И док сте месецима раније упирали прстом на све политичке противнике, бедно и неистинито их називајући ’’Харадинајевим Србима’’ и издајницима, сами сте тог истог Харадинаја, уз велики прасак, пољубили у дупе, покушавајући да анестезирате јавност и да је убедите да се ништа важно није десило.

Пре само четири и по месеца, ваш вођа, садашњи Харадинајев коалициони партнер, пенио је на сав глас да је одлука француског суда да Харадинаја не изручи Србији ’’противправна, скандалозна и срамна и да би била смешна да није жалосна и тужна’’. Зато је ваша коалиција са њим данас – весела и радосна. Вођа је тада, свађајући се сам са самим собом, узвикивао: ’’Нисмо га звали на чоколаде и бомбоне, већ га тражимо због ратних злочина’’. А данас се испоставља да је Харадинајеве ратне злочине заборавио и да га заиста није звао због чоколада и бомбона – него због коалиције. Ратне коалиције, која ће обезбедити много више од ’’чоколада и бомбона’’ онима који је бесрамно творе. И која се може назвати ’’евро коалиција’’. Не због Европе – него због валуте. Која је једини предмет интересовања коалиционих партнера. И ако је албански премијер Еди Рама рекао да је одлука француског суда да не изручи Харадинаја Србији ’’победа Албанаца’’, можете мислити каква је тек победа Албанаца што сте злочинцу омогућили да постане председник владе Косова. Јер, Косово је, као што знамо – Србија. Зато сада постаје јаснија изјава француског суда који је тада саопштио да Србија није испунила све формалне услове за изручење Харадинаја, тј. није доставила сву потребну документацију. Каква случајност, честите напредњачке патриоте!

 

Ал, битно је да хитро хапсите мајку и ћерку из места Јасика крај Крушевца које су на Фејсбуку наводно претиле вашем вођи и директору БИЕ. Опасне терористкиње! Њима нећете опростити, за разлику од Харадинаја, с којим правите коалицију, упркос томе што је реч о влади самопроглашене државе на територији државе Србије, коју држава Србија не признаје. Каква убитачна шизофренија!

И наравно, по директиви вашег вође, преко ноћи сте заборавили да је ваш коалициони партнер Харадинај лично наређивао етничко чишћење, да је одговоран за Жуту кућу и трговину органима, да је лично убијао људе, међу којима су била и деца, а најмлађе је било беба млађа од годину дана. Да је децу држао у оборима, лично силовао жене и девојчице, да је командовао логором којим су жртвама одсецане уши, да је војник под његовом командом испалио два хица у двонедељну бебу која је лежала у колевци, одсекао јој главу и њеном оцу рекао: ’’Ето сад имаш месо за пасуљ’’. И, ето, та звер је сад ваш коалициони партнер, коме сте, вољом вашег вође, помогли да буде премијер Косова. За ’’добро’’ Срба и Србије.

За то време ваш вођа презире све који га слепо не следе. А презире и вас који га убеђујете да његов смрад мирише. И у том презиру, осиљен, бахато саопштава: ’’Предаћу власт ономе кога ја одредим за наследника, а ви мора да поштујете правила демократије’’. Изгледа да је одредио Харадинаја. А ви – поштујте.

Зато вас поздрављам вашим традиционалним поздравом:

С терористом ко се лиже – народ му се све гневнији диже.

Заувек ваш

послушни грађанин,

Срба

П. С.

Не постоји земља на свету у којој шеф државе испољава оволико одсуство елементарног достојанства и пристојности. Нити постоји земља у којој власт прави коалицију са крволочним убицама.


Извор: Блиц

Оставите коментар

Оставите коментар на Грађанин Срба и Харадинајеви напредњаци

* Обавезна поља