kosovo-oliver-ivanovic-bujar-bukosi-carinskipecat-1328585176-41420КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Председник грађанске иницијативе Србија демократија правда Оливер Ивановић пријавио је данас листе за косовске локалне изборе у три општине на северу Косова и биће кандидат за градоначелника у Косовској Митровици.

Ивановић је након што је ОЕБС-у у Митровици предао листе за локалне изборе у Косовској Митровици, Лепосавићу и Звечану изјавио да очекује да уз демократску и слободну кампању проба да се надмеће са другима у идејама како поправити изглед градова на северу Косова.

„У периоду који је за нама више пажње смо посвећивали безбедности и сада тај елемент и даље постоји али није више тако присутан и доминантан. Важно је да у овој политици и у овоме што радимо имамо подршку државе јер без државе Србије тешко да можемо рачунати на некакав опстанак овде”, рекао је Ивановић за Танјуг.

Оценивши да сигурно има људи који мисле другачије и који ће против избора бити до самог краја, на шта, како је рекао, имају право, он је напоменуо да, с друге стране, немају право да се користе насиљем, стварајући атмосферу небезбедности и страха међу људима који мисле о будућности.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Ивановић предао листе за изборе

* Обавезна поља