Док над грађанима Србије спроводи експеримент менталног, физичког и духовног поробљавања, режим на челу с председником Србије интензивно ради на реализацији пројекта велеиздаје, односно и формалне предаје јужне српске покрајине шиптарским сепаратистима.

Сведочимо отимању Газивода и припајању електропреносног система јужне српске покрајине Албанији. Већина европских земаља је подржала тај наум шиптарских сепаратиста, а званична Србија се прави невешта.

Ригорозне мере услед пандемије коронавируса, очевидно имају за циљ тестирање трпељивости и отпора грађана рушењу уставног поретка, гажењу људских права, насељавању миграната, увођењу 5 Г технологије, спровођењу присилне и сумњиве вакцинације становништва, разградњи духа нације, а сад видимо да је међу закулисним циљевима и окончање  велеиздаје, коју председник Србије годинама најављује.

Српска, европска и светска политика се дели на суверенистичку и глобалистичку. Јасно је да је власт у Србији слуга глобалистичких центара моћи и извршилац њихове агенде.

Српски интереси нису приоритет актуелног режима, кога оличава председник Србије, већ управо извршавање преузетих задатака од колонизатора Србије. Сведоци смо да идеолошки а често и биолошки наследници утицајних следбеника титоизма, у својој аутошовинистичкој хистерији нападају Српску Православну Цркву и светосавско биће српског народа.

Сви они, било да заговарају аутономашко – сепаратистичку политику у српској покрајини Војводини, било да заступају разне неолибералне, глобалистичке идеје, несумњиво припадају истом политичком и вредносном миљеу као и председник Србије, његова странка и коалиција.

Другосрбијански кербери дају идеолошку подлогу председнику Србије и с њим чине једно политичко биће, које има заједничке глобалистичке газде.

Србија се налази пред великим изазовима и понашање сваког грађанина и политичког активисте, биће од нарочитог значаја за српску будућност.

Фотографија аутора – Снимак екрана/YouTube


Извор: Србин Инфо

Оставите коментар

Оставите коментар на Издаја режима у доба Короне

* Обавезна поља