jelena_micicБЕОГРАД – Шминкерка Јелена Маћић је јуче приведена јер је ширила панику.

Она је на свом Фејсбук профилу објаснила због чега је дошла у такву ситуацију, али је наговестила да од ње нема већег Србина.

„Данас сам била на информативном разговору. Повод…ширење панике у ванредној ситуацији. Казна са то је…од 6 месеци до 5 година! Ја сам са тим ок. Јесу у праву…али…адвоката сигурно узети нећу! Поштенији од мене да буде не може! О памети…да не причамо. Аполитична сам особа и зато ово пишем! Нико ово неће искористити у своје сфрхе…мој мозак другачије функционише…мени панику изазива недостатак информација! Овде сам писала искљуциво своје мисли и импресије! Никакви субверзивни елементи учествовали у томе нису само потресени људи са лица места. Да! И даље мислим да се истина крије! Да! Да сам на власти, овакве као ја би хапсила у овом тренутку! Али ја власт нисам! Власт мора бити и свеснија и паметнија од мене…ја паметна јесам, али ме у животу само емоције воде.

П.С. Оно сто није могло да уђе у записник… Државни тужиоче! По којој логици сам ја субверзиван елемент?! Екстремни сам националиста либералног погледа на свет! Моје сумње и мисли су злочин… а у исто време Београдом шетају Жене у црном! Наташа Кандић! Соња Бисерко! По сваком закону оне врше чин велеиздаје на дневној бази! И оне вам не сметају?! Ја вам сметам?! Што? Нема већег Србина од мене! Ал ја сам од оних које не воле…ал их поштују. Ухапсите ме…само немојте да ме тужите! Јер онда морам ангажовати тим стилиста, фризера, адвоката. Ја те паре немам….а можда ми Сорош да…. људи, све вас волим… без обзира што вас не познајем. Вама…и само Вама се извињавам за моје преемотивне статусе! Намера ми је била племенита“, написала је Јелена.


Извор: Блиц

Оставите коментар

Оставите коментар на Као у титоизму – ширење панике и полицијски разговори

* Обавезна поља