milan-krkobabicБЕОГРАД – Потпредседник Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) Милан Кркобабић сматра да су избори једино поштено решење за смену власти у Београду, додавши да та странка не жели да одустане од концепта социјалне политике која се последњих пет година уз помоћ градоначелника Драгана Ђиласа спроводи у престоници Србије.

Кркобабић је у интервјуу за нови број „Недељника” рекао да провинцијални дух прекомпоновања власти карактеристичан за „српске паланке” не пролази у Београду, да Београђани вреднују само конкретне и практичне резултате неке политике због чега су у том граду увек владали само победници.

„Морате да победите на изборима да бисте водили престоницу. Београд није остатак Србије, који се претворио у политичке куглане или фудбалске клубове. Ко су ти генијални композитори који компонују с ким ће да руше или праве нову власт? Као у фудбалским клубовима праве се комбинације – ко ће да утрчи, ко неће, ко ће остати у карантину… Избори су једино поштено решење”, сматра Кркобабић.

_________________

БЕОГРАД – Шеф одборничке групе Српске напредне странке (СНС) у Скупштини Београда Александар Јовичић поручио је данас да та странка неће трпети притиске Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) и Милана Кркобабића када је реч о смени власти у Београду и додао да је та странка учествовала у много више прекомпоновања власти широм Србије од СНС-а.

Јовичић је у изјави Танјугу, реагујући на интервју потпредседника ПУПС-а Милана Кркобабића за „Недељник”, у којем је рекао да та странка није за смену градоначелника Београда Драгана Ђиласа, поручио да СНС неће трпети ничије уцене.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Кркобабић и Јовичић о изборима у Београду

* Обавезна поља