vladimir-krsljanin-frontНема и не може бити добра ни за Србију, ни за Европу, ни за свет, у прилагођавању и улизивању творцима и спонзорима савременог фашизма. Усташе, бандеровци, УЧК, вехабије, хашки „трибунал“, трговци дрогом и људским органима – све су то савезници НАТО пакта и финансијске олигархије која му заповеда и која угрожава светски мир и сва позитивна достигнућа човечанства.

Русија и земље Европе, Азије и света које су уз њу, данас предњаче у економији, демократији, друштвеној правди, стваралаштву. Европска унија у највећој мери следи диктат евроатлантске олигархије, науштрб и сопственог становништва, а у драстичној форми науштрб земаља које теже да јој се прикључе. Евроатлантска грађевина је у страшној системској и моралној кризи. Могућност да по њеним правилима мала земља дође до бољитка и економског развоја потпуно је искључена.

У време кад обележавамо годишњице светских ратова, а ових дана и 70-годишњицу српско-руског ослобођења Београда и Србије од фашизма, морамо бити достојни наших славних предака, који су за слободу свог и читавог људског рода, положили животе. Њихова свест, вера и подвиг далеко су изнад свести о подаништву евроатлантској олигархији. Ту свест и веру не смемо и нећемо никада променити – или нас неће бити.

Тотално је недостојно дочекивати ове славне годишњице са оружано блокираним Београдом да би се Кирби и Девенпорт прошетали са шачицом изопачених егзибициониста. Још је недостојније у сенци тог неопростивог шамара нашој вековној култури и историјском достојанству, улизички, и мимо Устава, увлачити земљу у нелегалну америчку ратну коалицију за наводну борбу против квазиисламских монструма које су сами створили и договарати највиши степен индивидуалне сарадње са НАТО, у тренутку када ова криминална алијанса због које већ четврт века пролазимо најстрашнија страдања и патње, упућује нове претње и изазове Русији и светском миру. А да притом западни агенти у Србији непрестано отежавају и успоравају пуни узлет економске и хуманитарне сарадње две земље.

 

Владимир Путин упркос свему томе, долази у Србију. Долази, не због недостојних евроатлантских улизица, него долази јер зна да српска свест и вера живе, и да се народу и његовим јунацима који су уградили себе, једнако у оба светска рата и деведесетих, у слободу Србије, Русије и света, ваља поклонити. Долази и јер зна да ће оно живо, часно и достојно у нама, његовим доласком бити ојачано и охрабрено.

У обавези смо да масовно изађемо и поздравимо га, чак и ако нас у томе буду ометали. У обавези смо и да се саберемо у општенародни фронт родољубља и човекољубља.

Само тако ћемо прославу заједничке победе претворити у почетак новог и трајног, братског победничког јединства, јер се Србија и Русија, а и Европа и свет суочавају са последњим ударом дегенерисане фашизоидне олигархије, и треба им наша коначна победа. За коју, ако будемо достојни и сачувамо снагу, свест и веру наших предака, неће бити потребне велике жртве.


Извор: НСПМ

Оставите коментар

Оставите коментар на Кршљанин – Не долази Путин због улизица на власти

* Обавезна поља