На Славији преко пута фонтане пресретне ме прекјуче Нека Жена, уобичајено пита: „Кад почиње Кесић?“, јер ме све више људи пресреће са тим питањем, иако, верујте, нисам део редакције „24 минута“, већ имам статус дописног члана, волонтера.
Сем „Кад почиње Кесић?“, Нека Жена ме питала и: „За кога да гласа?“, што је друго најчешће, али реторско питање, у последње време на улицама Београда.

И онда је Нека Жена почела да ми редом препричава трачеве о опозиционим лидерима из чега сам закључио да сем Кесића, редовно гледа и Пинк.

Тај неки опозициони лидер, каже ми Нека Жена, лично је узимао паре из касе и стављао их у новчаник, пред бројним очевицима. „Дође тамо, тражи им паре из касе, и стави у џеп“, све ми је објаснила живом гестикулацијом, док је фонтана жуборила.

– Ма ајте, молим вас… – уватим ја да спонтано браним опозиционог лидера од ове заиста невероватне приче Неке Жене, кад обрне она о другом опозиционом лидеру, тај је покрао све што је Вучић направио, и то много пре Вучића…

– Ма ајте, молим вас… – уватим да браним и другог опозиционог лидера од друге заиста невероватне приче.

И на крају кажем Некој Жени: „Госпођо, па не морате да гласате за политичаре ако вам се баш ниједан не свиђа, гласајте за Не да(ви)мо Београд, они су фини, млади…!“

Нека Жена ме запањено погледала.

– Знате шта сам чула!

– Шта?

– Да њих плаћа Сорош!

– Ма ајте, молим вас… – уватим онда спонтано да објашњавам Некој Жени да никако не чита таблоиде, да не гледа Пинк и да се информише искључиво преко Кесића.

– Али, то сам и гледала код Кесића!

– Ма ајте, молим вас… – кажем јој и кренем да спонтано скочим у фонтану на главу.

Кренем, ал’ нема пешачки прелаз до фонтане. Београд је постао место где не можеш ко човек ни да се убијеш, а да те претходно не прегазе кола. Нека Жена ми то није помињала, лично сам закључио.


Извор: Данас

Оставите коментар

Оставите коментар на Ма ајте, молим вас

* Обавезна поља