oboreni avionКУАЛА ЛУМПУР – Малезијски медији објавили су – позивајући се на експерте – да је Боинг 777 над Украјином могао оборити Су-25 – гађајући га и ракетом и 30-милиметарским топом.

Ово може значити само једно: да су малезијски путнички авион обориле снаге кијевске хунте и да су Барак Обама, Дејвид камерон и сви остали западни лидери – свих протеклих дана – намерно лагали и обмањивали и своју и светску јавност.

New Straits Times је навео указивања неименованих експерата да је украјински ловац Су-25 прво на Боинг 777 испалио ракету ваздух-ваздух, а одмах потом га „дотукао“ топовским погоцима.

Уз ово је посебно наглашено: да се само тако могу објаснити оштећења на трупу авиона – округле рупе од топа и ракетна у виду „стреле“.

Исти лист је навео и ово стручно мишљење: „На месту пада авиона нађени су комади какви остају после коришћења оружја са дистанционим детонатором. На другим остацима Боинга виде се прецизнија и згуснутија оштећења каква прави ватра из топова. Све то сада анализирамо“.

Према верзији коју објављују Малезијци, украјински ливац је користио ракету са самонаводећом „термо-главом“, а погодила је Боинг директно у моторе.

Ово искључује кијевско-вашингтонску верзију да је малезијски авион био оборен ракетним системом „Бук“ са земље и са територије под контролом снага Доњецке Републике.

Експерти које цитирају Малезијци тврде да у том случају од авиона – после поготка ракете – не би ништа остало и да не би ни било потребе да се „дотуче“ авионским топом.

Министарство одбране Русије је још пре десетак дана објавило да је поред малезијског авиона летео украјински Су-25.


Извор: Факти

Оставите коментар

Оставите коментар на Малезијски медији откривају истину о Боингу

* Обавезна поља